Bashkë me AvB do vijnë edhe Sunnery James & Ryan Marciano.
Qemoli do digjet fare
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Fresh NEWS !!! (sot e mora vesh unë)
Të gjithë ata që disponojnë një nr Eagle (ose mund ta blejnë një të tillë të ri) ,nqs shkojnë te dyqani qëndror i Eagle Mobile, në Bllok tek Flagship,ngjitur me lokalin Vogue dhe kryejnë atje një rimbushje prej 1000 Lekë (të reja) në nr e tyre Eagle përfitojnë një biletë për te koncerti i Armin van Buuren FALAS !
Praktikisht...mer një biletë qyl. Rimbushja kryhet,lekët i ke në telefon te nr yt Eagle,dhe biletën qyl e mer. Opsion shumë herë më i mirë sesa ai i blerjes së biletës direkt,pra 2000 Lekë (të reja).
![]()
Nxitoni burra dhe gra : p.
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Erdhi dhe iku Armin Van Buuren dhe mediat skiptare nuk thane asnje gje! Te pakten deri tani nuk kam pare asnje lajm ne median e shkruar !!!
Kush ishte besoj se eshte kenaqur!![]()
Cdo gje eshte relative...
s'para kam pase ndonje simpati te vecante me pare per kete dj, po dje e dogji fare, sa edhe vet spo i behesh te ikte ne fund. perfundimisht i madh ne llojin e vet. u tund qemoli vendit u tund.
Without deviation from the norm, progress is not possible
Krijoni Kontakt