Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 13 prej 13
    Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anėtarėsuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar mė parė nga kleadoni Lexo Postimin
    Po ti pse e lidh vetem me pasurine materiale? Populli yne, pikerisht pse harxhon miliona lek per te tilla gjera tregon injorance, budallallek etj ndaj ka skamje=varferi truri!
    Gjithashtu, po te duash t'a lidhesh me pasurine materiale, prape hyn feja ne mes.... meqe femrat nuk punojne por rrine ne shpi (?!) nderkohe qe gjermanet punojne tere diten e marrin rrogen, ne vendet arabe ( e shume edhe ne shqiperi) rrine ne shpi tere diten.

Gjithsesi jam dakord me ty qe shqiptaret nuk jane aq te varfer sa thone, ankohen qe s'kane lek per te ngrene buke por ama kafe-raki cdo mbasdite neper klube nuk e lejne pa e pire (thjesht nje shembull)!

Vellai mire,Lakmia e madhe per luksozin pa pune, shkateron token ,shkateron shtetin ,shkateron familien shoqerine etj.etj.

Une po i shohe shqipetaret ne rrethin ku jetoje , se jane xheloza te palogjikshem. Nuk ndertohet nje pallate 5 kateshe, kurre Zoti, ta ka fale vetem nje femije. Nuk vozite njeriu makine mercedes kurre s'ka brege per te veshe .
    Nuk enderon njeriu me miliona kurre s'ka nje cente ne xhepe.

Nuk pjellen 6, femije kurre s'dine ti edukojshe ata.

Citim Postuar mė parė nga TetovaMas Lexo Postimin
    Vellai mire,Lakmia e madhe per luksozin pa pune, shkateron token ,shkateron shtetin ,shkateron familien shoqerine etj.etj.

Une po i shohe shqipetaret ne rrethin ku jetoje , se jane xheloza te palogjikshem. Nuk ndertohet nje pallate 5 kateshe, kurre Zoti, ta ka fale vetem nje femije. Nuk vozite njeriu makine mercedes kurre s'ka brege per te veshe .
    Nuk enderon njeriu me miliona kurre s'ka nje cente ne xhepe.

Nuk pjellen 6, femije kurre s'dine ti edukojshe ata.
    Ekzakt! Ndaj une skamjen qe tha dragua e lidha me injorancen, me varferine e nivelit te llogjikimit e jo me ate materiale.

La vita non si spiega, si VIVE!

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anėtarėsuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar mė parė nga kleadoni Lexo Postimin
    Ekzakt! Ndaj une skamjen qe tha dragua e lidha me injorancen, me varferine e nivelit te llogjikimit e jo me ate materiale.

Nuk ka asgje te keqe pse ju e lidhet temen me varferine e nivelit te logjikimit.

Po flase nga praktika . Si shume i ri adoleshente ,kame jetuare perjetuare jeten ne komunizem ,si i ritur po e perjetoje jeten ne kapitalizem.

I vetmi popull tipik shqipetaret, jane ne evrope qe marrin valixhen ne shpine per te kerkuare nje jete me te mire ne vendet e huaja. Kjo dukuri e emigrimit nuk behet nga s,kamja dhe varferia e pa skajshem si qe mundohen disa ta pershkruajne jeten e shqipetareve,pore valixhet ne shpine per shqipetaret jane xhelozi dhe lakmi.

Aktualishte nuk maten standardet ekonomike evropiane, sa makijato dhe sa raki ne dite dhet ti pije shqipetari.

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •