Close
Faqja 25 prej 236 FillimFillim ... 1523242526273575125 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 241 deri 250 prej 2359
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-02-2005
    Postime
    103

Nuk mund tė hap skedarėt e shkarkuar nga MSN

Ne msn pranoj filet, shkarkohen por nuk mund ti gjej. Kur provoj te hap muziken me del verjetja se file mund te jet i damshmem per pc time.
    Kam te instaluar service pack 2.
    A mund te me ndihmoj kush se si ti gjej filet? Kam provuar me sarch por e kot.
    Ju famnderit

Programues Softueresh Maska e edspace
    Anėtarėsuar
    04-04-2002
    Vendndodhja
    Filadelfia, SHBA
    Postime
    2,565
    Hap MSN dhe tek menuja kryesore zgjidh tools > options. Nė tė majtė tė dritares hap "File Transfer". Kutia e parė nė tė djathtė tregon dosjen ku ruhen skedarėt. Zakonisht ėshtė dosja My Documents \ My received files
    Edi

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-02-2005
    Postime
    103

Filet Nuk Mund Ti Gjej

Edi Ju Falemderit Per Ndihmen.
    Msn I Pranon Te Gjitha Filet Por Une Mund Ti Gjej Dhe Mund Ti Hap Vetem Fotot Por Jo Edhe Muziken. Ne Momentin Kur Pranoj Filin Me Tregon Vendin Se Ku Eshte Shkarkua, Por Kur Tentoj Te Hap Me Del Nje Dritare Verjetje: Fili Mund Te Jet I Damshem Per Pc Tuaj. NĖ My Recived .... Filet (me Muzike) Nuk JanĖ Njaty.

A Mund Te Ket Lidhje Diq Me Kete Service Pack 2 Kjo?

Anėtarėsuar
    04-04-2002
    Vendndodhja
    Filadelfia, SHBA
    Postime
    2,565
    Kur dikush tė dėrgon njė skedar, tė jepen 3 opsione: prano (accept), ruaj (save), anullo (cancel). Nqs e pranon, MSN e ruan nė dosjen "My received files". Nqs e ruan, zgjedh vetė dosjen ku do ta ruash.

Njoftimi qė skedari mund tė jetė i dėmshėm del pėr tė gjitha opsionet dhe s'ka tė bėjė me SP2. Pasi shkarkohet skedari, hap dosjen ku e ke ruajtur dhe klikoje dy herė. Fotografitė e kėngėt duhet tė hapet pa njoftim. Nėse skedari ėshtė program me prapashtesėn .exe, atėherė SP2 tė pyet nėse do qė ta hapėsh apo jo.

Me muzikėn nuk duhet tė kesh asnjė problem. Ki kujdes se personi qė tė dėrgon skedarėt, mund tė thotė se dėrgon muzikė, por nė tė vėrtetė mund tė jetė ndonjė program keqbėrė (virus, trojan).

Provo ta ruash skedarin nė desktop dhe shiko nėse do kesh tė njėjtin problem.
    Edi

i/e regjistruar Maska e shitesi
    Anėtarėsuar
    17-11-2003
    Vendndodhja
    ne frymemarrjen time
    Postime
    1,069

MSN Messenger shkėputet pas 3-4 sekondave

Kam msn messenger 7
    Sapo hyj qendron 5-6 sekonda dhe shkeputet fillon te rilidhet prape dhe e njejta histori
    Di ndokush te me udhezoje se cduhet te beje?
    flm
    Feja e Shqiptarit eshte Shqiptaria

Anėtarėsuar
    04-04-2002
    Vendndodhja
    Filadelfia, SHBA
    Postime
    2,565
    Besoj se problemi do jetė tek ndonjė program mbrojtės qė ke instalur nė kompjuter. Provo tė ēaktivizosh kėto programe pėrkohėsisht e shiko nėse do ndodhė pėrsėri problemi. Nėse nuk ndodh, atėherė tė duhet tė konfigurosh programin mbrojtės qė tė lejojė lidhjen me MSN. Zakonisht kėto programe tė pysin nėse do ta lejosh apo jo programin.

Programet mbrojtėse si "firewall" ose "internet security" zakonisht qėndrojnė tė hapur tek cepi i orės. Klikoji me butonin e djathtė e zgjidh ndonjė opsion si "disable", "close/exit", "allow all".

Ke vėnė re kur filloi problemi? Ēfarė ndryshimesh i ke bėrė kompjuterit para se tė fillonte problemi? Mos ka ndryshuar gjė lidhja me internetin? Mund tė jetė dhe faji i kompanisė qė tė ofron internetin, prandaj pyet ndonjė tė njohur qė pėrdor tė njėjtin shėrbim, ose kontakto vetė kompaninė.

Njė tjetėr arsye mund tė jetė qė dikush tjetėr futet me llogarinė tėnde. Pra, mund tė kesh harruar llogarinė nė ndonjė kompjuter tjetėr dhe tani ke 2 kompjutera qė mundohen tė futen nė MSN me tė njėjtėn llogari. Ai qė futet i dyti, shkėput tė parin. Nė kėtė rast bėn mirė tė ndryshosh fjalėkalimin.
    Edi

Nuk lidhem dot me MSN Messenger

Kam 2 dite qe kam probleme me MSN MESSENGER, edhe nuk e di se cfare ka. Sme punon, ndoshta e ka problemin serveri i MSN-se mire po me sa kam pyetur, te gjithve ju punon. E kam provuar ta bej remove nga kompjuteri, mirepo kur e bej installoj prap, nuk punon. Ju lutem neqoftese di ndonjeheri ndonje gje, mundet te me ndihmoni.

sinqerisht, Pink PeaL

Moderator Maska e AdmiraL
    Anėtarėsuar
    25-05-2004
    Vendndodhja
    Rheinfelden - Baden-Württemberg
    Postime
    772
    Si te del? kur shtyp password?
    Sorry we werw unable to sign you in to the MSN Messenger at this time. Please try again leter. 80072efd
    Nqse te del kshtu, Shikoja tek Tools, Options, Connection "Advenced Settings.." Vendosja Pikat
    TCP,Socks version 4,Socks version 5,HTTP Proxy por mos shkruaj as gje ne ato vetem pikat venja.
    Po nqse te del qe ke problem me password ateher kuptohet qe paske problem me password. ske problem me linjen as me as gje eshte problemi tek ti.
    ciao
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga AdmiraL : 08-09-2005 mė 06:00

Hotel-Madrid, tek ajo TCP, nuk ka pika fare, eshte e bllokuar.Thote qe(No advanced settings for a TCP connection.)
    HTTP eshte e zene, (blank) edhe nuk me lej te vej pikat.
    Paswordi eshte ne rregull sepse e kam check ne shkolle. Ndonje mendje tjeter lol ke?

Faleminderit per pergjigjen, edhe Nipcen ne avantar e paske si yvvv te vogel ( te te rroje)

i/e regjistruar Maska e x-e-n-i
    Anėtarėsuar
    09-05-2004
    Vendndodhja
    GjiLaN City
    Postime
    125

S'po hapet posta Hotmail.com!

Kam nje Internet caffe rrjetine kam prej Darda net se di spo hapet posta e hotmail.com pra pe qet deri tek emaili edhe passwordin mi ja dhane dhe ma andej nuk shkon ,,e njoftova provajderin ai ke dhe msundi te beje diq,, te ai bane kurse te une jo se di mos ndoshta ndonje virus ka shkaktu kete problem ose tjeter qka??

Edhe Messazhet prej Sunriset sjane tu shkue ndersa faqet tjera te gjitha hapen punojne siq duhet/??

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •