Davius na trego diqka, a i ke dėrguar email ndonjeherė mė parė atij pėrsoni, apo kjo ėshtė hera e parė qe provon?
Davius na trego diqka, a i ke dėrguar email ndonjeherė mė parė atij pėrsoni, apo kjo ėshtė hera e parė qe provon?
Ligji i aksionit dhe reaksionit ėshtė universal. Keni kujdes!
Pyetje for the internet gurus....
Problemi eshte se une i kam bo bllok te gjith miqve te mi ne hotmail messenger (lol) se mbes pa pune (mqns fatkeqesisht punen keto 3 muajt e fundit e kam tere diten online).
Tani, me thane qe egziston nje software program qe te tregon se kush te ka bllokuar. Kete e zbulova rastesisht kur po flisja me njeren dhe po thoshte qe i shoku vet e kishte blloku.
Sa e vertete eshte kjo? Apo po ma thoshte mua qe mos ta bllokoja une me?
Please help!
If I Only Could....
po egziston nje program qe tregon nese dikush tjeter ne msn te ka bllokuar apo jo. eshte program i vete messengerit. kjo ka qene prej vitesh. ka qene edhe adrese webi: www
por keto kohet e fundit kane dale edhe metoda te tjera qe nuk jam i sigurte nese jane te msn apo jo?
http://answers.google.com/answers/threadview?id=518523
Edhe une kam nje pyetje rreth MSN hotmail: a mund te dihet vendi prej nga flet ne kohehn kur flet me dikend, a ka far metode te duket kjo dhe si?
Edhe une kam nje pyetje rreth MSN hotmail: a mund te dihet vendi prej nga flet ne kohen kur flet me dikend, a ka far metode te duket kjo dhe si?
E para dmth qe te shikosh kush te ka bllokuar eshte e thjeshte e s'ka nevoje per program.
shko tek opsionet- tek privaciteti - shko tek emri dhe kliko ne maus krahun e djathte ne tabelen qe del shikon qe opsioni "elimino" te del i klikueshem personi te ka bere block ose e ka fshire emrin tend.
Per kete qe te shikosh IP do ta gjej se e kam pasur diku dhe do ta shkruaj se nuk e mbaj mend (sepse nuk e kam perdorur)
Firma ime eshte : SHQIPTARE
BRADYKININ, une me pare perdorja nje program te thjeshte ne lidhje me kete gje, por ai gjithmone me hidheronte me shoket sepse me nxjerte goja se te gjithe me kane bllok pervec se disave, pas disa provare qe bera duke punuar ne 3-4 kompjuter per nej cast vertetova se programi kishte qene vetem mashtrim dhe s'te tregonte de fakto se kush te ka bere bllok dhe kush jo, keshtu qe edhe programe tjera per kete por nuk jane gjithmone te sakte...mos u bazo ne to kurre se mund te humbesh miq si nga jeta reale si nga ajo virtuale....
Kam nje zgjedhje per problemin tend: Mos u fut ne msn fare qe te punosh diten me lirshem...
Respekte, daviusi
My silence doesn't mean I am gone!
Eeeee, me hapi pune kjo tema se tani vu emails njerezit duke pyetur. Lol. Edhe Xhuxhu, s'ta kam blloku shoqen se me ate merrem vesh me telefon.
Davius, une s'e dua programin; vecse doja te dija ne egzistonte.Per vete s'e kam problem nese miqte e mi me bllokojne sepse e kuptoj se ndoshta jane te zene ose s'duan te bisedojne ne ato momente.
Eshte budallallek te humbesh shoqerine vec per bllokime. Por fakti eshte se amerikanet kur te shohin qe ke vene shenim (Jam e zene) nuk te besdisin kurse shqiptareve i mbet hatri po mos t'u flasesh...dhe te dystohesh ne muhabet.
nejse, flmd per pergjigjet dhe t'na falni se nuk e kisha vene re qe kjo teme ishte hapur me pare.
If I Only Could....
Tung.
Kisha nje pyetje. Ne MSN dua te shlyej nje email adrese apo me mire nje kontakt por nuk mundem, provoj qe disa dite rradhazi dhe me nxjeren te njejten gje. Valle pse?
E bera Print Screen ja dritarja qe del kur dua te beje Delete.
Mė ka marrė malli t'ia puth mėngjeset Prishtinės!
Kur messengerin e ke te hapur dhe te del ajo dritarja me gabimin,shtyp ne tastjere tre butonat alt ctrl del njekohsisht.Do hapet task manaxheri.Klik ne
butonin procese.Te lista e proceseve klik nje here tek msmsgs.exe .Klik ne butonin End proces.Kjo do e mbylle mesengerin.E hap mesengerin prape,firmos me emer dhe pasword.Klikon me te djathte te kontakti qe do heqesh dhe zgjedh delete.
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Krijoni Kontakt