Close
Faqja 18 prej 236 FillimFillim ... 816171819202868118 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 171 deri 180 prej 2359
    i/e regjistruar Maska e zeus
    Anėtarėsuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Kėtu
    Postime
    944
    ------------------------------------------------------

Nuk e di akoma po mendoj se duhet te jene programe "spy". Ky i njohuri im e ka PC pa antivirus dhe nuk merret vesh ēa mund te jete instaluar atje ...

------------------------------------------------------
    Nė botė ka 10 lloje njerėzish: ata qė kuptojnė sistemin binar, dhe ata qė nuk e kuptojnė!

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955

Nuk lidhem dot me MSN Messenger

MSN-ja e re e ka edhe nje te keqe, kur perdor kompjuter publik e kam inat sepse kur del nga MSN-ja adresa regjistrohet aty dhe nuk shlyhet, tek versioni i vjeter ishte i fundit qe ishte, mbahej mend vetem adresa e fundit ndersa tek keto versione te gjitha adresat mbahen mend..., si mund te shlyejme adresen tone nga MSN-ja me c'kycjen tone berjen SIGN OUT te MSN-se...dmth qe personi tjeter qe do futet pas nesh ne MSN apo ne ate PC publik te mos shoh adresen e meparshme...nuk e dije se sa jam i qarte por eshte fjala per kete rast...besoj se figura do ilustron me mire shembullin.

Ju lutem ndihme se une zakonisht perdor PC public dhe e kam merzi kur me mbetet adresa ne PC te huaj dhe mandej e marren shume tjere...ju lutem per ndihme si mund te shlyhen adresat nga kjo MSN.
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    My silence doesn't mean I am gone!

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Nderkohe qe une kam disa dite qe kam problem me loggimin ne Msn. Per pjesen me te madhe te kohes pasi tentoj te loggohem me del ky mesazh:

there was a problem connecting you in msn messenger.
    error code : 0x81000306

i/e regjistruar Maska e dragusha
    Anėtarėsuar
    23-11-2004
    Postime
    71
    Citim Postuar mė parė nga Xhuxhumaku
    Nderkohe qe une kam disa dite qe kam problem me loggimin ne Msn. Per pjesen me te madhe te kohes pasi tentoj te loggohem me del ky mesazh:

there was a problem connecting you in msn messenger.
    error code : 0x81000306

Xhuxhmaku shoki kete problem e kisha edhe un si shum te tjere, por nuk esht problem i msn por i serverit te msn'it ndreko qe te ne ne Gjermani esht rregulluar prap deh mund te hyjm pa problem....

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    fALEMINDERIT Dragusha...

Te shpresojme te rregullohet serveri i msn-se

Anagramisti Maska e Mister Enigma
    Anėtarėsuar
    06-08-2004
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    2,636
    Davius, nėse e ke kompjuterin anglisht mund tė tė ndihmoj shumė lehtė.
    Pėr tė fshirė emailat qė regjistrohen nė Sign in tė MSN Messenger-it shkon nė Control Panel pastaj User Accounts dhe mandej klikon nė emrin e "user"-it aktual tė Windows-it. Pėr tė marrė vesh se cili "user" ėshtė aktual besoj qė ti e di. Pėr ēdo rast tė tė them vetėm e hap Start-in dhe sipėr e sheh emrin e "user"-it p.sh. Administrator. Pasi hyn tek "user"-i aktual e sheh majtas "Manage my network passwords". E klikon atė dhe ja tė dalin tė gjithė emailat qė janė ruajtur nė Sign in tė MSN Messenger-it. E gjen emailin tėnd, e selekton dhe mandej klikon "Remove" dhe emaili yt u zhduk.
    Kėshtu duhet tė veprosh sa herė qė tė hysh nė MSN Messenger nė kompjuter publik.
    Tė theksoj se kėtu nuk ėshtė faji te MSN Messenger-i por te Windows XP-ja. Pra ēfarėdo versioni qė tė kesh tė MSN Messenger-it nėse je nė Windows XP aty ēdoherė ruhen emailat qė janė pėrdorur pėr MSN Messenger. Gjithashtu lirisht pėrdore MSN Messenger 6.2 apo 7.0 nė Windows 2000 apo ndonjė version tjetėr mė tė vjetėr se XP dhe aty nuk do tė ruhet asnjė adresė emaili pos emailit tė fundit qė edhe ashtu mund tė ndryshohet nga personi i fundit qė e pėrdor MSN Messenger-in.
    Kodi:
    Eja ta bėjmė bashkė njė anagram por kujdes se mos po anagramohemi edhe vetė 

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-02-2005
    Postime
    6
    Citim Postuar mė parė nga Davius
    MSN-ja e re e ka edhe nje te keqe, kur perdor kompjuter publik e kam inat sepse kur del nga MSN-ja adresa regjistrohet aty dhe nuk shlyhet, tek versioni i vjeter ishte i fundit qe ishte, mbahej mend vetem adresa e fundit ndersa tek keto versione te gjitha adresat mbahen mend..., si mund te shlyejme adresen tone nga MSN-ja me c'kycjen tone berjen SIGN OUT te MSN-se...dmth qe personi tjeter qe do futet pas nesh ne MSN apo ne ate PC publik te mos shoh adresen e meparshme...nuk e dije se sa jam i qarte por eshte fjala per kete rast...besoj se figura do ilustron me mire shembullin.

Ju lutem ndihme se une zakonisht perdor PC public dhe e kam merzi kur me mbetet adresa ne PC te huaj dhe mandej e marren shume tjere...ju lutem per ndihme si mund te shlyhen adresat nga kjo MSN.
    Mir tha ky shoki me nalt ... por mundesh edhe te instalojsh deep.freeze ne PC tane edhe pastaj sa her qe e restarton PC ajo kthehet ne gjendjen e meparshme .

i/e regjistruar Maska e friendlyboy1
    Anėtarėsuar
    25-06-2002
    Postime
    769
    Sot eshte 10 shkurt dhe MSN messenger ka me shum se nje muaj qe nuk sign in. Un jam ne usa a vazhdon problemi me serverat apo eshte dicka tjeter

Anagramisti Maska e Mister Enigma
    Anėtarėsuar
    06-08-2004
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    2,636
    Problemi mund tė jetė te kompjuteri yt gjegjėsisht te lidhja jote e rrjetit se jo te MSN Messenger-i. Ka momente qė nuk punon serveri i tij por kjo nuk zgjat shumė dhe gjithherė pėr kėtė raportohet nė web./
    Ja unė nė kėtė moment i kam hapur 4 MSN (versioni 7.0) dhe tėrė ditėn s'kam pasur problem. Si tė gjithėve qė u ndalet herė pas here edhe mua mė ndalet MSN Messenger-i. Pra diēka normale.
    Kodi:
    Eja ta bėjmė bashkė njė anagram por kujdes se mos po anagramohemi edhe vetė 

Programues Softueresh Maska e edspace
    Anėtarėsuar
    04-04-2002
    Vendndodhja
    Filadelfia, SHBA
    Postime
    2,565
    Fillimisht, instaloni dhe njėherė programin pėr tė riparuar ndonjė skedar tė dėmtuar ose versione tė vjetra tė MSN Messenger.

Ndalesat e serverit ndodhin shumė rrallė dhe nuk zgjasin mė shumė se 1-2 orė. Nėse lidhja juaj ndėrpritet mė shpesh, atėherė problemi do jetė me lidhjen e internetit. Kontaktoni kompaninė qė ju ofron shėrbimin se ndonjėherė mund tė jetė pėr faj tė tyre, me ose pa dashje, dhe nqs ata u thonė se ėshtė problem i kompjuterit tuaj, konfiguroni programet firewall, proxy, etj qė tė lejojnė lidhje tė pakufizuar pėr MSN Messenger.
    Edi

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •