Close
Faqja 14 prej 236 FillimFillim ... 412131415162464114 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 2359
    Heartless Maska e White_Angel
    Anėtarėsuar
    11-01-2004
    Vendndodhja
    Kristal......
    Postime
    1,293

Probleme me kontaktet nė Windows Live Messenger (MSN)

Nje pyetje kisha per ju . Te me falni se u bera pak e besdisur por s'para kam shume haber nga pc.

Kam hapur nje adress email timen para pak ditesh dhe kam pare nje mase adresash qe me kishin bere ADD persona se nuk e kam idene se kush jane dhe mbi te gjitha adresat e tyre me duken pak te dyshimta. Nuk e di nese kjo perben problem ne pc po thjesht doja te hiqja kureshtjen dhe friken time , se jam lodhur duke DELETE/BLOCK.

Pyetja : A ekziston mundesia e ndalimit te ketyre adresave dhe si ?

Ja disa adressa :

ado@unikkatilworld.com
    f00p@europe.com
    albano@bany.com
    baby_boy14384@hotmail.com
    isenes@hotmail.com
    kidi_vogel@hotmail.com
    eni@shqiperia.com

keto jane disa nga adresat 5 te parat i kam pasur brenda nje dite.

Flm White_Angel
    O Zot per vete sdua gjė jo...por pėr prindėrit nje dhėndėr tė bukur!

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882
    Jane dy mundesite mbi shfaqen e adresave ne msn tuaj:
    E para ose jane pop pup qe ti ske cfare i ben nese ske nje email me acaunt per ti bllokuar ose adresa jote livadhis lart e poshte ne gojen e te njohurve te tu. E vetmja zgjidhje eshte ti besh blocked gjithmone nese si njeh.

Anėtarėsuar
    11-01-2004
    Vendndodhja
    Kristal......
    Postime
    1,293
    Citim Postuar mė parė nga Odeon_relax
    Jane dy mundesite mbi shfaqen e adresave ne msn tuaj:
    E para ose jane pop pup qe ti ske cfare i ben nese ske nje email me acaunt per ti bllokuar ose adresa jote livadhis lart e poshte ne gojen e te njohurve te tu. E vetmja zgjidhje eshte ti besh blocked gjithmone nese si njeh.

Odeon persa i perket mund te jete e para se e dyta nuk ka mundesi se e kam pasur si adrese dhe nuk e kam me . Dikur e kam perdorur shume , por pastja e hoqa dhe mora tek nje adrese e re vetem persona qe deshiroja. Keshtu kjo adrese ka mbi 3-4 muaj qe nuk funksionon me. Thjesht e hap se eshte bere si habit , por jo se mund te kem dicka interesante aty. Pastaj jam munduar ta fshij por nuk e fshij dot sepse jam munduar dhe vetem nese e bej pc format ath po mund ta heq , por keshtu aha ...

Flm Daje anyaway

White_Angel

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    ato adresa white angel jane adresat e miqve qe ke pasur ne te kaluaren
    Cndodh:
    Supozojme kalon nje fare kohe dhe me miqte nuk flet ne msn per nje kohe disa muaj dhe vjen nje dite dhe emrat e ketyre miqve(dhe email adresat i heq nga MSN Messenxheri ose i bllokon
    dmth kane kaluar disa muaj dhe ti hap nje adrese te re instalon messengerin
    versionin e ri dhe serveri(qendra) e Hotmailit ka nje databaze te gjithe emrave me adresat perkatese per cdo te regjistruar
    dhe menjehere me instalimin e mesenxherit te ri Hotmaili te dergon automatikisht edhe liste e miqve qe ke pasur ne listen e kontakteve ne te kaluaren
    Pse MSN mesenxheri versioni i ri ti dergon automatikisht listen e kontakteve te vjetra qe ti i ke hequr dhe bllokuar?
    Kjo ndodh pasi Miqte e vjeter te kane adresen tende dhe emrin si user ne listen e tyre te kontakteve ne msn messenxher
    ato adresa thua qe nuk i njeh fare
    Del qe miqte e vjeter kane ndryshuar emrat si perdorusa,gje qe nuk eshte e veshtire te behet kur hap msn messenxherin dhe e ndryshon emrin
    ====
    nje mundesi tjeter eshte vjedhja e email adresave neper internet nepermjet
    programeve te vecanta qe i lexojne dhe i fusin e mail adresat ne nje databaze te vecante
    Personi qe perdor kete lloj programi ka nje msn mesenxher dhe fut emrin e adreses psh filanfisteku@ hotmail.com dmth fut filan fisteku ne listen e tij te kontakteve ne msn,pavarsisht se nuk te njef,per qellime qe ....nuk dihet se ckane ne mend njerezit ne keto raste,mbase haking,qellime per reklamuar apo shitur dicka.mbase mund te jete edhe kjo
    Dhe menjehere sa ti hap mesenxheri te del adresa dhe emri i tij dhe msn kerkon nese do ta pranosh ne listen e kontakteve apo jo
    ====Te msn mesenxheri kur e hap klikon ne tools/pastaj tek butoni privacise
    me poshte shiko ku thote "alert me when other users add me
    to their contact lists" dhe ja heq me miun shenjen e V qe ka tek kutia perpara
    mbase mund te behet ndonje ndryshim ne regjister,duhet pare
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 05-11-2004 mė 21:21
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

www.trebit.com Maska e Xemlo
    Anėtarėsuar
    20-09-2004
    Postime
    460
    Citim Postuar mė parė nga benseven11
    ato adresa white angel jane adresat e miqve qe ke pasur ne te kaluaren
    Cndodh:
    Supozojme kalon nje fare kohe dhe me miqte nuk flet ne msn per nje kohe disa muaj dhe vjen nje dite dhe emrat e ketyre miqve(dhe email adresat i heq nga MSN Messenxheri ose i bllokon
    dmth kane kaluar disa muaj dhe ti hap nje adrese te re instalon messengerin
    versionin e ri dhe serveri(qendra) e Hotmailit ka nje databaze te gjithe emrave me adresat perkatese per cdo te regjistruar
    dhe menjehere me instalimin e mesenxherit te ri Hotmaili te dergon automatikisht edhe liste e miqve qe ke pasur ne listen e kontakteve ne te kaluaren
    Pse MSN mesenxheri versioni i ri ti dergon automatikisht listen e kontakteve te vjetra qe ti i ke hequr dhe bllokuar?
    Kjo ndodh pasi Miqte e vjeter te kane adresen tende dhe emrin si user ne listen e tyre te kontakteve ne msn messenxher
    ato adresa thua qe nuk i njeh fare
    Del qe miqte e vjeter kane ndryshuar emrat si perdorusa,gje qe nuk eshte e veshtire te behet kur hap msn messenxherin dhe e ndryshon emrin
    ====
    nje mundesi tjeter eshte vjedhja e email adresave neper internet nepermjet
    programeve te vecanta qe i lexojne dhe i fusin e mail adresat ne nje databaze te vecante
    Personi qe perdor kete lloj programi ka nje msn mesenxher dhe fut emrin e adreses psh filanfisteku@ hotmail.com dmth fut filan fisteku ne listen e tij te kontakteve ne msn,pavarsisht se nuk te njef,per qellime qe ....nuk dihet se ckane ne mend njerezit ne keto raste,mbase haking,qellime per reklamuar apo shitur dicka.mbase mund te jete edhe kjo
    Dhe menjehere sa ti hap mesenxheri te del adresa dhe emri i tij dhe msn kerkon nese do ta pranosh ne listen e kontakteve apo jo
    ====Te msn mesenxheri kur e hap klikon ne tools/pastaj tek butoni privacise
    me poshte shiko ku thote "alert me when other users add me
    to their contact lists" dhe ja heq me miun shenjen e V qe ka tek kutia perpara
    mbase mund te behet ndonje ndryshim ne regjister,duhet pare

Ka dhe nje variant tjeter, qe i perket programit trillian (lloj messengeri qe perdor cdo lloj accounti emaili, dmth qe mund te perdore njekohesisht yahoo, aim, hotmail, irc, icq).Nuk e di se sa mundesi mund te kete qe te peste keto persona ta kene kete program dhe te peste kane me shume se nje adrese email.Por ka mundesi qe ndoshta White_Angel ta kete instaluarCfare ndodh. Ne momentin qe nje person perdor trillian-in per here te pare, ben konfigurimet perkatese per cdo lloj accounti (yahoo, aim, icq, irc etj).Nese ka me shume se nje adrese emaili tek hotmaili, ne momentin qe konfigurohet, lista e personave qe ka te shtuar ne secilen prej adresave qe perdor ne msn, perzihet me te tjerat. Eshte nje problem i njohur i trillian-it, jo se eshte bug, por se nuk ka nje opsion per fillestare a si mund ti quaj qe ti thote te bejne ndarjen ose te bejne me pare konfigurimin ne opsionet e trillianit qe te mos perziejne listat e miqve cdo adrese me tjeter.Pasi eshte bere perzierja eshte njelloj sikur te kete bere ne secilen prej adresave hotmail shtimin e personave qe ka pasur ne nje adrese tjeter.Mund te kete pasur nje adrese qe kishte kohe pa e perdorur dhe keto miqte kane qene dikur dhe ndoshta se mban mend. Ose kete gje mund ta kene bere ato x (5 po themi ne kete rast) personat e tjere kur kane shtuar adresat e tyre.Te jap dicka me konkrete.)

personi1@hotmail.com instalon trillian-in.Ne kete account ka 5 miq (me emrat 11,12,13,14,15).
    Ne trillian shton adresen e tij te dyte (personi12@hotmail.com) ku ka 5 miqte me emrat 121,122,123,124,125. Te themi qe tek kjo adrese ka dhe adresen e whiteangel@hotmail.com)
    Lista finale ne secilen prej adresave po te futet ne msn do te dale dicka e tille.
    Per cdo adrese email do kete 10 perdoruesa qe jane identike si tek njera ashtu dhe tek tjetra.Tani whiteangel nuk e din qe personi12@hotmail.com ka dhe nje adrese me emrin personi1@hotmail.com dhe njekohesisht personi12 nuk din se cka bere.Dalim ne nje rezultat shume lemsh po te justifikueshem ne kete rast.

E ritheksoj, ndoshta ka shume mundesi qe te mos kete ndodhur dicka e tille, po kjo eshte nje arsye tjeter qe nuk eshte permendur.
    Pasi behet perzierja

Anėtarėsuar
    11-01-2004
    Vendndodhja
    Kristal......
    Postime
    1,293
    Citim Postuar mė parė nga Xemlo
    Ka dhe nje variant tjeter, qe i perket programit trillian (lloj messengeri qe perdor cdo lloj accounti emaili, dmth qe mund te perdore njekohesisht yahoo, aim, hotmail, irc, icq).Nuk e di se sa mundesi mund te kete qe te peste keto persona ta kene kete program dhe te peste kane me shume se nje adrese email.Por ka mundesi qe ndoshta White_Angel ta kete instaluarCfare ndodh. Ne momentin qe nje person perdor trillian-in per here te pare, ben konfigurimet perkatese per cdo lloj accounti (yahoo, aim, icq, irc etj).Nese ka me shume se nje adrese emaili tek hotmaili, ne momentin qe konfigurohet, lista e personave qe ka te shtuar ne secilen prej adresave qe perdor ne msn, perzihet me te tjerat. Eshte nje problem i njohur i trillian-it, jo se eshte bug, por se nuk ka nje opsion per fillestare a si mund ti quaj qe ti thote te bejne ndarjen ose te bejne me pare konfigurimin ne opsionet e trillianit qe te mos perziejne listat e miqve cdo adrese me tjeter.Pasi eshte bere perzierja eshte njelloj sikur te kete bere ne secilen prej adresave hotmail shtimin e personave qe ka pasur ne nje adrese tjeter.Mund te kete pasur nje adrese qe kishte kohe pa e perdorur dhe keto miqte kane qene dikur dhe ndoshta se mban mend. Ose kete gje mund ta kene bere ato x (5 po themi ne kete rast) personat e tjere kur kane shtuar adresat e tyre.Te jap dicka me konkrete.)

personi1@hotmail.com instalon trillian-in.Ne kete account ka 5 miq (me emrat 11,12,13,14,15).
    Ne trillian shton adresen e tij te dyte (personi12@hotmail.com) ku ka 5 miqte me emrat 121,122,123,124,125. Te themi qe tek kjo adrese ka dhe adresen e whiteangel@hotmail.com)
    Lista finale ne secilen prej adresave po te futet ne msn do te dale dicka e tille.
    Per cdo adrese email do kete 10 perdoruesa qe jane identike si tek njera ashtu dhe tek tjetra.Tani whiteangel nuk e din qe personi12@hotmail.com ka dhe nje adrese me emrin personi1@hotmail.com dhe njekohesisht personi12 nuk din se cka bere.Dalim ne nje rezultat shume lemsh po te justifikueshem ne kete rast.

E ritheksoj, ndoshta ka shume mundesi qe te mos kete ndodhur dicka e tille, po kjo eshte nje arsye tjeter qe nuk eshte permendur.
    Pasi behet perzierja

?????????????????????????????????????????????????? ???
    asgje s'mora vesh . Si perfundim di vetem dicka qe keta persona nuk i njoh dhe jam shume e sigurt.

White_Angel

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    white angel kur te kan bere ty add dhe si njef eshte ok...po kur i ke ber ti add (gjoja) dhe prap nuk i njef...aty eshte per te hapur teme!

si ben vaki qe ne msn me thon qe kam ber une add ca persona qe as qe e kam iden kush jan dhe nuk mbaj mend ti kem ber add as nje here??

varjantet qe me than jan qe:
    - do ti kem bere add kur kam qene e dehur
    ose...
    - kam filluar avash avash te humbas memorjen LOL

por te dy variantet dalin te pa vlefshem mbasi une nuk pi alkol dhe memorjen e kam si te elefandit!

Programues Softueresh Maska e edspace
    Anėtarėsuar
    04-04-2002
    Vendndodhja
    Filadelfia, SHBA
    Postime
    2,565
    add = shtoj
    block = bllokoj
    delete = heq, fshij
    acaunt = llogari

Ju lutem tė shkruani Shqip.
    Edi

Anagramisti Maska e Mister Enigma
    Anėtarėsuar
    06-08-2004
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    2,636

A ju ka ndodhur juve kjo?

Do t'jua tregoj unė njė rast qė mė ka ndodhur para disa muajsh me MSN Messenger. Njėherė hyra nė MSN normalisht si gjithmonė dhe kisha ēka tė shoh nė kontakt-listė!!! Mė mungonin diku nja 20 persona qė kisha nė MSN dhe plus ishin shtuar nja 30 tė tjerė plotėsisht tė panjohur. Ata kishin emaila me domene nga mė tė ndryshmet. Asnjėri nuk ishte me @hotmail.com. Ēka ėshtė me ēuditshme emailat qė i kam pasur e qė mė ishin fshirė nuk figuronin fare nė My Allow list e as nė My Block List. Mbeta syhapur. Nuk dija si t'i gjej ata personat qė mė kishin humbur. Plus kishte persona tė panjohur nė My Allow List qė nuk figuronin fare nė kontakt-listėn e MSN Messenger-it. Dhe ashtu si nisi kjo ēudi, ashtu edhe pėrfundoi. Pasi s'dija ē'tė bėj e mbylla MSN-nė dhe pastaj hyra mė vonė. Tash ēdo gjė ishte me tė vjetrėn. Personat qė mė ishin fshirė mė herėt tash ishin nė vendin e vet kurse ata emailat e panjohur ishin zhdukur sa ēil e mbyll sytė.
    Dua t'ju pyes a i ka ndodhur kjo edhe dikujt tjetėr prej jush. Meqenėse MSN Messenger-i ėshtė shumė i pėrdorur jam i bindur qė nuk jam i vetmi qė ka "pėrjetuar" njė "ėndėrr" tė tillė interesante.
    Kodi:
    Eja ta bėjmė bashkė njė anagram por kujdes se mos po anagramohemi edhe vetė 

DuRrEsAk&MoDeRaToR Maska e Bledari
    Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Durres - Shqiperi
    Postime
    2,071
    E gjeta ku eshte problemi thjesht kishin rene servicet e Windowsit kam hyre tek start ke run services.msc -s pastaj shkrujta Remote Procedure Call (RPC). edhe ngrejta servicet e Windowsit.

ket gje e gjeta ne internet asnje nuk dinte me e bo .

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •