Le te nderroje porte tek PC, gjithashtu te nderroje kontrastin dhe le te beje ta provoje ne PC tjeter!
Le te nderroje porte tek PC, gjithashtu te nderroje kontrastin dhe le te beje ta provoje ne PC tjeter!
portin e nderroj po i njejti problem ! Ndersa kontrasti nuk lidhje me kamere!
E dhe njere kamere ne menyre analoge nese lshoihet punon dhe duket ne rregull !
Kamera eshte Genius !
Ndonje ide tjeter ?
Tema mund te mbyllet! problemi u zgjidh!
Zgjidhja: cinstalova disa toolbars,caktivizimi i QoS Packet Scheduler.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Anonomyous : 30-07-2010 mė 12:06
un kam MSN 7.5,8.1 dhe 8.5 por e-maili im hapet vetem ne 7.5 kurse me 8.1 dhe 8.5 nuk hapet edhe tere diten lere nuk hapet.
Kush ka mundsi te me ndihmoj at'here le te pergjigjet, dhe flm shume...;:::![]()
shiko Gjani ti paske 3 lloje msn kjo nuk eshte e preferuar sepse mund te bien ne konflikt me njeri-tjetrin dhe te mos funksionojn ,, ti duhet te delletsh msn-at dhe te instalosh vetem nje te ri,,
te rekomandooi ta instalosh msn live 14.0 eshte shum i mir
Kohet e fundit me ka ndodhur nje problem shum i cuditshem me hotmailn, un nuk mund te dergoj dot imale , me te gjitha adresat hotmail qe kam, dhe ne te gjitha kompjuterat,, Sapo klikoj new ne sfondin e bardhe qe del per e shkruar imale nuk
me del kursori i tastieres qe me tregon se mund te shkruaj, klikoj me maus ne sfondin e bardhe perseri nuk shfaqet kursori i tastires duke pulsuar, pra nuk me lejon te shkruaj imalin fare,, cfare mund te jete kjo,, di ndonjeri si i behete ne keto raste... faleminderit
shiko , kur i mshon new prit ca sekonda ose nja dy minuta deri sa te hapet
se ndoshta ka ndonje problem me rrjet apo diqka e ngjashme ......
Edhe une e kam kete problem,nuk i ka faje rrjeti,por disa kamera nuk bejne ne MSN 9.0,une per vete nuk munde te flas me kamere me kete msn,por qa eshte me e keqja qe kete msn e rin,nuk mundesh me fshi,pa e formatizu Pc.
1000 zogj pula,kunder nje LUANI.
Krijoni Kontakt