pershendetje te gjitheve,ju lutem te gjithe juve qe keni mundesi te me ndihmoni kam nje problem me inboxin ne msn shum mesazhe me vijn po nuk me i hap inboxi ku qendron problemi , respekt te gjitheve..........
pershendetje te gjitheve,ju lutem te gjithe juve qe keni mundesi te me ndihmoni kam nje problem me inboxin ne msn shum mesazhe me vijn po nuk me i hap inboxi ku qendron problemi , respekt te gjitheve..........
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 07-10-2009 mė 21:34
pls ka ndokush q emundet te me ndihmoj rretj kesaj teme
flm pe r pergjigjen e dhene po kete edij une,por mendoj ta kthej en gjengjen e meparshme te me hapen mesazhet ne inbox ,gjegjesishte kur te futem en msn te hapi inboxin si mundem ta zhbllokoj kete se saher q eklikoj te me hapen mesazhet nuk em hapen,ju lutem
Keni problem me ndonje virus por instaloje edhe nje her mesengjerin ose internet exploorerin ketu eshte problemi.
kliko ne google dallavere.com se aty apet hotmaili
Te duhet te pastrosh browserin me ccleaner.http://www.filehippo.com/download_cc...e981303626f67/E hap programin,klik ne analyze per skanim, pastaj ne clean.
Pastaj shkon te faqja e hotmail dhe ben ri login per te lexuar mesazhet.
Nqs perseri nuk funksionon,ke infeksion me spyware dhe viruse.
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
I nderuar, une nuk te kam jep pergjigje fare, te kam pyetur se cka perdore me i lexuar emailat.
Perdor outlook epxress, live mail apo i shikon nga webi? Kjo ishte pyetja ime prandaj edhe kam vendosur shenjen ? ne fund te pyetjes.
Tani prap nje pyejte tjeter, a keni provuar te shkoni ne www.hotmail.com e pastaj te log in dhe te provoni me i lexuar emailat? Provoje kete, e jo nepermes messengerit, dhe shiko cfar po ndodhė. Gjithashtu shiko a mundesh ti lexoni kutitė tjera, psh Sent, Drafts, Junk etj, kete veq me shiku nese po mundesh me kliku ne keto, thjesht nje test te vogel me i eliminuar disa pengesa.
me nderime
Flag
flm shume te gjitheve per ndihmesen e dhene respekt per ju..............
Krijoni Kontakt