Postuar mė parė nga BlooD_VenoM Pse sa e ke pass ti,qe ketu e deri aty e ? Aq me kaq e kam
Unaza sipas gishtit,dashura sipas shpirtit.
Postuar mė parė nga suadabolzano Aq me kaq e kam Shume e paske
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Postuar mė parė nga suadabolzano Sa keq, edhe mua qyqja ne ti kafe me kongolian kishe lene takim ?? ncnncnncnc mamune sa larg ke vajt :P:P
●∙ яє¢ℓαιмιηg вα¢к мy ωσяℓ∂●∙
Postuar mė parė nga BlooD_VenoM Sapo doli nga versioni BETA . nuk eshte as Linux as Windows po eshte Ēita OSX. pp Ēita osx ?? ca eshte kjo me gjithe xhejn dhe tarzan included eshte kjo ??
Postuar mė parė nga _-^VLoNjate^-_ qyqja ne ti kafe me kongolian kishe lene takim ?? ncnncnncnc mamune sa larg ke vajt :P:P Hahahah. Cfare kafeje moj. Ne ishim shume ne merak se mbreme nuk na ka punuar msn. Huh, kemi qene ne hall te madh Erdhem te tere ketu duke qare hallin
Postuar mė parė nga suadabolzano Hahahah. Cfare kafeje moj. Ne ishim shume ne merak se mbreme nuk na ka punuar msn. Huh, kemi qene ne hall te madh Erdhem te tere ketu duke qare hallin dhe njer qe nuk hy une ne msn behet kerdia Mban zi msn u zgjidh halli ?? jo per gje po ka shume qe bejne gili-vili msn-ve ( ajm so sorry per ciftet) e di ci thone apo jo
Postuar mė parė nga _-^VLoNjate^-_ dhe njer qe nuk hy une ne msn behet kerdia Mban zi msn u zgjidh halli ?? jo per gje po ka shume qe bejne gili-vili msn-ve ( ajm so sorry per ciftet) e di ci thone apo jo Hhahhahahaha gili-vili. Mire bejne, po edhe mua me ka ardhur aq keq per ciftet mbreme sa nuk e imagjinon dot. Por BlooD_VenoM na ka ndenjur afer
Postuar mė parė nga suadabolzano Hhahhahahaha gili-vili. Mire bejne, po edhe mua me ka ardhur aq keq per ciftet mbreme sa nuk e imagjinon dot. Por BlooD_VenoM na ka ndenjur afer : D BlooD_VenoM pran jush ne cdo rast qe keni nevoje[per raste qe prishet msn].-Vlonjate,ti ke nevoje per tu mbajt afer ?
Postuar mė parė nga BlooD_VenoM BlooD_VenoM pran jush ne cdo rast qe keni nevoje[per raste qe prishet msn].-Vlonjate,ti ke nevoje per tu mbajt afer ?
Postuar mė parė nga BlooD_VenoM BlooD_VenoM pran jush ne cdo rast qe keni nevoje[per raste qe prishet msn].-Vlonjate,ti ke nevoje per tu mbajt afer ? jo jo se sjam aq e keqe kjo mamunia sikur e ka afektuar me shume mbaj njer ate afer po qe ajo e kenaqur po c'instaloj fare msn une
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt