Close
Faqja 122 prej 236 FillimFillim ... 2272112120121122123124132172222 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,211 deri 1,220 prej 2359
    Epo nderroje njehere ver nje tjeter,nqs punon me tjetrin atehere hiqe dhe njehere kete te dytin dhe ver te parin.Nqs perseri i pari te jep problem(gje qe se besoj pas nje re install) ver prap te dytin.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Citim Postuar mė parė nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    Epo nderroje njehere ver nje tjeter,nqs punon me tjetrin atehere hiqe dhe njehere kete te dytin dhe ver te parin.Nqs perseri i pari te jep problem(gje qe se besoj pas nje re install) ver prap te dytin.
    Edhe ne MSN 7.0 me nxjer off, sot edhe prej ne pune me nxjerte off.
    duhet te jet problemi tek email adresa.
    Sui generis

E Humbur Maska e elsaa
    Anėtarėsuar
    20-02-2008
    Vendndodhja
    Back Too Homme
    Postime
    2,685
    Thuaju atyre personave qe te shofin off te bejne bllock delete msn tende dhe ta bejne prap add . Mund te funksionoje
    Burrat Udhėheqin Botėn, Ndėrsa Gratė Udhėheqin Burrat

i/e regjistruar Maska e argjenddre
    Anėtarėsuar
    19-12-2008
    Vendndodhja
    Pejė
    Postime
    522
    po sepse ata ty ta kan bo block ose delete prej msn thuj met regjistru edhe njeher qataaa

Olsi
    Anėtarėsuar
    13-02-2006
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    231
    Une internetin e kam me Ab-Com. Po puna eshte se nuk pertoj tjua tregoj klienteve kush me kerkon ndihme. Por jo cdokush kerkon ndihme..

Ps. per Belerofontin.. Ma co pm pyet cte duash

i/e regjistruar Maska e argjenddre
    Anėtarėsuar
    19-12-2008
    Vendndodhja
    Pejė
    Postime
    522
    duhesh me pas PC e licensume Windwos orgjinal e te bon qe mua me bon me hap e kom CD e Xp orginale

Olsi
    Anėtarėsuar
    13-02-2006
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    231
    Ca lidhje ka kjo. I kam bo pc me windows origjinal. duke i kraku me patch qe ben valid windowsin.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-04-2006
    Postime
    9
    Nuk ka lidhje me windows-in. Por as une nuk e di se cfare e shkakton. S'kam pas kohe me u mar se kam edhe shume pune te tjera por me te vertete qe eshte i cik problem. ka raste qe klientet nuk kane njohuri asp per msn edhe kur u thua qe nuk e bej dot, u le nje shije te keqe. ikin me idene se adresa e e-mailit nuk hapet per shkak te internet kafese, dhe provojne diku tjeter. Mund te duket e tepert, por mua me ka ndodhur me te pakten dy veta.
    Pr. Dr. Ish Sen. Qerim Katramaja

i/e regjistruar Maska e crackeri
    Anėtarėsuar
    06-10-2008
    Postime
    165
    Citim Postuar mė parė nga Belerofonti Lexo Postimin
    Nuk ka lidhje me windows-in. Por as une nuk e di se cfare e shkakton. S'kam pas kohe me u mar se kam edhe shume pune te tjera por me te vertete qe eshte i cik problem. ka raste qe klientet nuk kane njohuri asp per msn edhe kur u thua qe nuk e bej dot, u le nje shije te keqe. ikin me idene se adresa e e-mailit nuk hapet per shkak te internet kafese, dhe provojne diku tjeter. Mund te duket e tepert, por mua me ka ndodhur me te pakten dy veta.
    A thua mos do te ishte mire qe t'i hidden Ip-jat sepse kane problem. Ja ne Kosove Kujtesa nuk punon ne hapjen e e-maileve te reja kurse Ipko po....

Pse a thua ndodh kjo?

Thjeshte mendoj qe mos ka ndonje program qe nuk lejon vendndodhjen edhe lidhjen e provajterit p.sh. Kujtesa nuk e identifikon, thjeshte e fshehė.

Them me mire eshte qe te gjej ndonje program qe d ote ndihmonte ne lidhje me fshehjen e IP-jave. Ndoshta edhe per kete do t'i kishte ndihmuar ata qe zbresin nga Rapidshare.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-04-2006
    Postime
    9
    te them te drejten nuk di cfare te them me siguri. Prograemt qe perdor, ose me skate programi qe perdor, eshte Antamedia, dhe ka gati nje vit qe e perdor. nese ai program do shkaktonte kete problem, atehere do ta shkaktonte qe ne fillim, jo tani se fundmi...
    Pr. Dr. Ish Sen. Qerim Katramaja

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •