ok
Faleminderit e zgjidha.
dit te mbare
ok
Faleminderit e zgjidha.
dit te mbare
ne msn mund te gjesh vetem nga kush shtet po te flet personi qe po bisedon... perdoret nje mini porgram qe i bashkangjitet msn plus qe te tregon ip e personit
ketu behen pyetje shume te pavlera .
Ketu sikur jemi ne CIA mer aman ne vend te behet ndonje pyetje e dobishme behen pyetje jo si ta gjej une kush eshet , jo ku e ka shtepine , jo sa vjec eshte .
Ti na thua nje here cfare te shkruan se e di une si gjihet kush eshte ??
Bėji nder qenit, qė ai tė kafshojė kėmbėn
miredita po mundohem te hap nje adrese te re ne messenger dhe me dergon nje mesazh 450 qe thote se nuk mund te hap adrese te re.ju lutem me thoni ndonje menyre qe mund te hap adresa te reja.flm
iliriu une ta qela nje adrese ne msn dhe ate e ki ne emer tendin veq thahse te provoj, sa per njoftim me firefox nuk munda ta qeli por me IE7 te dhenat ti dergova ne MP.
po e pashe faleminderit shume.por duke pyetur me thane qe ne me albtelekom nuk mund te hapim me adresa.nuk e di eshte e vertete apo jo?
per ne kosove e di se me KUJTESEN nuk mund te hapim e me IPKO po. puna a PROXY-t po me duket
sigurt eshte ajo qe te kane thene...
Se fundmi me ka dal nje problem me hapjen e adresave te reja ne hotmail.com
ka disa dit qe sa here tentoj te hap 1 adres te re me nxjerr kete mesazh.
You've reached the daily limit for creating Windows Live IDs. Please wait a day and try to sign up again or contact support for assistance.
OK
Error code: 450 : 0x800482d4 : 2009-02-26T09:53:12 GMT
Edhe pse nuk kam hapur fare adresa te njejten gje me bem. Jam i interesuar ta zgjidh kete problem se kam sall interneti dhe me duhet per klientet e mi.
Nuk e di ket problem mund ta zgjidh duke ber kerkes ne ISP dhe ata ti drejtohen Adminave te Hotmail.com apo une personalisht duhet ta bej kete gje.
Kush e ka hasur kete problem dhe e ka zgjidh, eshte i lutur tme ndihmoj.
provo
hotmail.de
hotmail.it
live.com
live.it
hotmail.co.uk
live.co.uk
etj
pse e do me patjeter hotmail.com!!!
varet ne ca shteti je,une per vete mund te hap vetem me co.uk dhe it
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga luxury : 26-02-2009 mė 06:06
Krijoni Kontakt