Pershendetje Experte!
Nuk po mundem te krijoj nje account te ri ne hotmail. Pasi i plotesoj te gjitha pikat ne rregull me nxjerr kete:
Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni
Se ke vetėm ti ketė problem, shume shoke qe kam ne Kosove, s'mund te regjistrojnė email te ri. Ne kohet e fundit edhe ne Shqipėri eshte shfaqe ky problem
Nese do te hap unė njė email dhe te dėrgoj te dhėnat ne pm. Vetėm me trego si done ta kesh![]()
Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
Me ka then dikush tjetėr ne msn njehere qe nuk i funksiononte s'ka shume kohe, ishte nga Shqiperia, mendova se si ne Kosove as ne Shqipėri sdo te funksionoje. Sorry
Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
Problemi nuk qėndron tek serveri i hotmail apo nga cili shtet po mundohesh tė krijosh adresėn, problemi tė ndodh nga IP-ja juaj.
Aktualisht nė Elbasan nga linja e internetit qė tė ofrohet nėpėrmjet kabllorit(stacione televizive me pagesė) nuk mund tė krijosh adresė tė re tek hotmail, qoftė me @hotmail.com apo @live.com. Shkaqet mund tė jenė tė shumta dhe tė ndryshme, por nuk ka tė bėjė me serverin e microsoft.
Mundohu tė krijosh adresė nga ndonjė qėndėr interneti.
Jeta ime, mban emrin e saj..
Kjo ndodh vetem ne linjen e Albtelekom. Une provova sot tek nje Internet Caffe i cili e merr linjen nga jashte dhe me Satelit dhe hapeshe ne rregull madje hapa dy acounte te rinj pa problem fare. Ndersa IP e Albelekomit e ka kete problem. Mos u mundo kot se difekti eshte qe nga qendra e MSN.com ndoshta eshte banned IP e postes. Keshtu mendoj une. Gjithe te mirat.
eeeeeeeeeeee me nje fjale ju thoni te fusim ca proxy e?
Nje dicka per ju kur te hapni email mos veni COuntry Albania dhe pse keni fut nje IP tjeter COuntry mos veni ALbania po veni ndonje shtet tjeter dhe pastaj email juaj hapet po po te veni Country Albania harrojeni qe te hapet![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Bledari : 05-12-2008 mė 05:48
Krijoni Kontakt