Close
Faqja 102 prej 236 FillimFillim ... 25292100101102103104112152202 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,011 deri 1,020 prej 2359
    i/e regjistruar Maska e crackeri
    Anėtarėsuar
    06-10-2008
    Postime
    165
    Citim Postuar mė parė nga benseven11 Lexo Postimin
    Lart ne explorer,klik ne tools/internet options/advanced.Te dritarja aty vuri nje shenje V-je 2 katroreve"disable script debugging" dhe klikohet poshte ne apliko dhe ok.
    Pastaj shkon ne start,klik run dhe aty fut regsvr32 actxprxy.dll
    Klik ok dhe do marresh mesazhin qe regsvr32....u regjistrua me sukses.
    Shkon prape ne start run dhe fut regsvr32 shdocvw.dll
    Klik ok dhe do merret mesazhi qe u regjistrua me sukses.Pastaj fik dhe ndez kompjuterin.
    Je gjeni benseven11 shume faleminderit me kryejti pune ky ideja jote.

Me respekt!...

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anėtarėsuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Nė ēdo vend ku ka jetė
    Postime
    5,321

Nuk mundem tė krijoj njė llogari tė re tek Hotmail?!

Pershendetje Experte!

Nuk po mundem te krijoj nje account te ri ne hotmail. Pasi i plotesoj te gjitha pikat ne rregull me nxjerr kete:
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anėtarėsuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Se ke vetėm ti ketė problem, shume shoke qe kam ne Kosove, s'mund te regjistrojnė email te ri. Ne kohet e fundit edhe ne Shqipėri eshte shfaqe ky problem

Nese do te hap unė njė email dhe te dėrgoj te dhėnat ne pm. Vetėm me trego si done ta kesh
    Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

Citim Postuar mė parė nga MmEeTtIi Lexo Postimin
    Se ke vetėm ti ketė problem, shume shoke qe kam ne Kosove, s'mund te regjistrojnė email te ri. Ne kohet e fundit edhe ne Shqipėri eshte shfaqe ky problem

Nese do te hap unė njė email dhe te dėrgoj te dhėnat ne pm.Vetėm me trego si done ta kesh
    Une 10 minuta kam qe hapa adrese tjeter.Funksionon normalisht.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anėtarėsuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Me ka then dikush tjetėr ne msn njehere qe nuk i funksiononte s'ka shume kohe, ishte nga Shqiperia, mendova se si ne Kosove as ne Shqipėri sdo te funksionoje. Sorry
    Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

Citim Postuar mė parė nga MmEeTtIi Lexo Postimin
    Me ka then dikush tjetėr ne msn njehere qe nuk i funksiononte s'ka shume kohe, ishte nga Shqiperia, mendova se si ne Kosove as ne Shqipėri sdo te funksionoje. Sorry
    Mbase eshte vende vende , ore ore ca te them une.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anėtarėsuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Problemi nuk qėndron tek serveri i hotmail apo nga cili shtet po mundohesh tė krijosh adresėn, problemi tė ndodh nga IP-ja juaj.

Aktualisht nė Elbasan nga linja e internetit qė tė ofrohet nėpėrmjet kabllorit(stacione televizive me pagesė) nuk mund tė krijosh adresė tė re tek hotmail, qoftė me @hotmail.com apo @live.com. Shkaqet mund tė jenė tė shumta dhe tė ndryshme, por nuk ka tė bėjė me serverin e microsoft.

Mundohu tė krijosh adresė nga ndonjė qėndėr interneti.
    Jeta ime, mban emrin e saj..

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-10-2006
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    300
    Kjo ndodh vetem ne linjen e Albtelekom. Une provova sot tek nje Internet Caffe i cili e merr linjen nga jashte dhe me Satelit dhe hapeshe ne rregull madje hapa dy acounte te rinj pa problem fare. Ndersa IP e Albelekomit e ka kete problem. Mos u mundo kot se difekti eshte qe nga qendra e MSN.com ndoshta eshte banned IP e postes. Keshtu mendoj une. Gjithe te mirat.

DuRrEsAk&MoDeRaToR Maska e Bledari
    Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Durres - Shqiperi
    Postime
    2,071
    eeeeeeeeeeee me nje fjale ju thoni te fusim ca proxy e?

Nje dicka per ju kur te hapni email mos veni COuntry Albania dhe pse keni fut nje IP tjeter COuntry mos veni ALbania po veni ndonje shtet tjeter dhe pastaj email juaj hapet po po te veni Country Albania harrojeni qe te hapet
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Bledari : 05-12-2008 mė 05:48

Comunicazione & Marketing Maska e Albmaster
    Anėtarėsuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    REPUBBLICA ITALIANA
    Postime
    811
    Citim Postuar mė parė nga Bledari Lexo Postimin
    eeeeeeeeeeee me nje fjale ju thoni te fusim ca proxy e?
    Dhe ketu proxy eeee :P

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •