Qenka be alarmi madh per kte punen e msn hihihihihihi shyqyr zotit qe qenka rregulluar ;p
Qenka be alarmi madh per kte punen e msn hihihihihihi shyqyr zotit qe qenka rregulluar ;p
UNĖ JAM MIRĖ KUR ASHT MIRĖ SHQYPNIA!
kliko te butoni qe te thote per te zgjidhur problemet. nese nuk arrin te hysh mbasi te kete mbaruar pune, provo mas ca kohesh se mbase e ka fajin msn.
Nėse doni tė postoni te kjo teme, duhet te jepni pergjigje per temen ose te kerkoni ndihme per problemin tuaj. Nese doni te chat-oni me njeri-tjetrin, merrni e-mail-et e njeri-tjetrit me mesazhe private dhe permbushni deshirat tuaja. Pėrmbajuni temės!
Kam problem me zerin ke mesenger(msn).se marr vesh pse?
Pershendetje te gjitheve kam nje problem me msn 8.5 kur po du mu kyq ma qet Troubleshot error 803.... diqka keshtu kam ndegjuar se eshte problem nese ora ose data ne pc eshte gabim por te gjitha i kam rregulluar por perseri nuk ban kam provuar edhe verzione te tjera te windows live messenger-it por prap nuk ban. Ju kisha lutur te me ndihmoni. Pres zgjidhje nga ju.flm
me thene te drejten edhe un kam probleme me web cam...po jo se nuk instalohet po nuk i punon zeri......meqe eshte hapur nje teme per problemet e web cam (dmth kjo ketu)...mund te me ndihmoje njeri se si tarregulloj zerin e cam ????
adesso si che ho trovato il mio cielo forever and ever
Nuk degjohet zeri tek MSN?
Krijoni Kontakt