Close
Faqja 81 prej 236 FillimFillim ... 3171798081828391131181 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 801 deri 810 prej 2359
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-04-2007
    Postime
    630
    heron sitet me lart jan te rezikshme !! vjedhin passwordet, ne fakt nuk vjedhin deri sa nuk i tregoni vet.

Orfeu Maska e heron
    Anėtarėsuar
    07-10-2005
    Vendndodhja
    karrik para kompjuterit
    Postime
    225

Thumbs up

Citim Postuar mė parė nga cvcx Lexo Postimin
    heron sitet me lart jan te rezikshme !! vjedhin passwordet, ne fakt nuk vjedhin deri sa nuk i tregoni vet.

cvcx te falminderit do e mar ket si kshilll tung ...
    Ne jemi rezultat i asaj qe mendojm , but i think the life is energyyy E=m*c^2..........

Never say never Maska e besa.a.best
    Anėtarėsuar
    08-01-2008
    Vendndodhja
    Maqedoni
    Postime
    539
    Pershendetje

Po sigurisht per ate se kush te ka bllokuar ose dhe te ka hjekur nga lista jane web faqet: www.hasdoneit.com & www.youareblocked.com. & www.whoisblocked.info shpresoj qe t'ju ndimojne ne zgjidhjen e problemit tuaj.

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    o besa ēa ike ato link-e qe kerkojne pasword-at e user-ave,kujt do tja futesh ti????pse kaq budallenj i di njerzit ti!!!

ps.personalisht.ai qe me ben block mua,une i var lesht njehere e pergjithmone dhe as me kercet fare.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga land : 09-08-2008 mė 20:10

Never say never Maska e besa.a.best
    Anėtarėsuar
    08-01-2008
    Vendndodhja
    Maqedoni
    Postime
    539
    Citim Postuar mė parė nga zenith Lexo Postimin
    o besa ēa ike ato link-e qe kerkojne pasword-at e user-ave,kujt do tja futesh ti????pse kaq budallenj i di njerzit ti!!!

ps.personalisht.ai qe me ben block mua,une i var lesht njehere e pergjithmone dhe as me kercet fare.
    Pershendetje
    Per at se se jan fitimprurese i kam psostuar ato linkat qe i pergjigejn temes se postuar po nese ju nese si keni te njohur kto weba athere shihni per vrtetim lale dhe se cfar linka jane ok .
    Tung cdo te mire .

i/e regjistruar Maska e marolsi
    Anėtarėsuar
    14-11-2006
    Postime
    186
    Atehere une po ju tregoj nje mundesi per te pare se kush ju ka bere bllok ose fshire , atehere hapim msn messenger dhe shkojme ke options , ku nje nder opsionet eshte privacy klikojme ate dhe hapet dritarja me te gjithe kontaktet qe kemi pastaj nje e nga nje i klikojme me te djathten e mousit dhe shikojme , aty shikojme add to contacts move to block list dhe delete , kujdes nese delete eshte me te zeza dhe e klikueshme atehere ky person ju ka bere bllok ose ju ka fshire fare , nese delete eshte e pa klikueshme atehere nuk ju ka bere bllok. ok
    Eshte menyre e sakte dhe di qe e kam mesuar ne nje forum te huaj dhe shpresoj tju hyje ne pune sepse eshte shume i sakte , ne fakt nuk di si mund te vendos fotot ketu sepse e beja dhe ashtu qe ta kishit me kollaj.
    ju pershendes.

ky eshte shkrimi im i mesiperm nuk kerkon pasword apo dicka te dhene tjeter tuajen vetem punohet ne msn messenger perse kerkoni web ku duhet te lini te dhenat.
    ju pershendes.

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anėtarėsuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    www.blockstatus.com shko pastaj ke dilet chaker dhe aty te del te japesh adresen e msn dhe password dhe e shikon shume e thjesht!
    zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-06-2003
    Postime
    569
    Citim Postuar mė parė nga marolsi Lexo Postimin
    Atehere une po ju tregoj nje mundesi per te pare se kush ju ka bere bllok ose fshire , atehere hapim msn messenger dhe shkojme ke options , ku nje nder opsionet eshte privacy klikojme ate dhe hapet dritarja me te gjithe kontaktet qe kemi pastaj nje e nga nje i klikojme me te djathten e mousit dhe shikojme , aty shikojme add to contacts move to block list dhe delete , kujdes nese delete eshte me te zeza dhe e klikueshme atehere ky person ju ka bere bllok ose ju ka fshire fare , nese delete eshte e pa klikueshme atehere nuk ju ka bere bllok. ok
    Eshte menyre e sakte dhe di qe e kam mesuar ne nje forum te huaj dhe shpresoj tju hyje ne pune sepse eshte shume i sakte , ne fakt nuk di si mund te vendos fotot ketu sepse e beja dhe ashtu qe ta kishit me kollaj.
    ju pershendes.

ky eshte shkrimi im i mesiperm nuk kerkon pasword apo dicka te dhene tjeter tuajen vetem punohet ne msn messenger perse kerkoni web ku duhet te lini te dhenat.
    ju pershendes.

Kjo qe the ti eshte e vertet vetem nese personi te ka fshire nga msn, por nuk vlen per bllok. Te garantoj.

Sa i perket ketyre adresave, eshte cmenduri e vertete te japesh paswordin.

Dhe ne fund fare, ska pse te lodhet njeri kush e ka ba bllok me dit, (cka hupt mos u gjet) atij personi mos i kushtoni vemendjen thjesht Fshijeni fare nga mendja dhe mesengjeri.

i/e regjistruar Maska e cool_boy
    Anėtarėsuar
    08-07-2008
    Vendndodhja
    Kosove
    Postime
    78

Audio dhe video nė MSN nuk punon.

Pershendetje kam te instalur Windows Live Messenger 8.5 po sa microfoni nuk punon kur dua te bisedoj me ndokend ndersa kur klikoj te tabela e MSN tek Tools>audio and video setup shfaqet nje tabele qe thote "We are unable to run audio and video setup" gjithashtu kur testoj microfonin ne sound recorder punon mire. tung klm

Jepi nje TroubleShot msn.Ose nderro version dhe nqs funksionon atehere mbaj ate qe te ben pune...Kalofsh Mire..
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •