Close
Faqja 73 prej 236 FillimFillim ... 2363717273747583123173 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 721 deri 730 prej 2359
    i/e regjistruar Maska e Borix
    Anėtarėsuar
    17-01-2003
    Postime
    2,316
    E vetmja gje qe mund te arrish eshte po te plotesosh keto dy kushte:

1. Duhet te kesh instaluar Messenger Plus! Live
    2. Kliko tek Contact Details (me butonin e djathte me duket) dhe me pas do te shohesh te gjithe aktivitetin e kontakteve te tua, per sa kohe qe ti ke qene online (ose i loguar ne messenger) kur kontaktet e tu kane kryer aktivitetet.

Pra, nese kur ti ke qene i loguar ke patur online tre kontakte, atehere mund te arrish te shohesh detajet e vetem ketyre tre kontakteve. Por, nese i kontrollon te gjithe kontaktet dhe detajet te dalin per kater, atehere i katerti qe nuk te eshte shfaqur online ose te ka bllokuar ose e kish vendosur statusin offline...
    "The rule is perfect: in all matters of opinion our adversaries are insane." (M. Twain)

E pra , ky eshte problemi , se e kam provuar me kete plus+ por eshte veten per rastin kur ti je online. Kam para ca faqe qe i jepje adresen e msn-se dhe te tregonin nese ishte online apo jo.
    Nuk ka ndonji si kjo e fundit por te tregoj edhe heren e fundit? Faleminderit borix...
    Keyboard not found .... press any key to continue!

Pėr njė Shqipėri tė madhe Maska e ment
    Anėtarėsuar
    14-06-2004
    Postime
    202

Exclamation Problem me messenger

kam nji problem me messenger llogohem mir krejt ne rregull mirpo kur klikoj te lidhem me ndokand me largon krej nga faqja dhe mbyllet messengeri edhe pse kam tash nji kohe njė antivirus avira mirpo prapa se prap nuk funksionon messengeri edhe pse e kam ri instalue te ri messengerin prap nuk ben?
    URIME FITOREN PDK

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-06-2008
    Postime
    7

Si tė hap dy adresa njėkohėsisht nė MSN?

Me duhet nje program, sic eshte msn por qe te me mundesoje te hap 2 adresa njekohesisht dhe te kem listen e friendsave te te dyja adresave.
    Me ndihmon ndonjeri??????????

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anėtarėsuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Kliko:

Hyr te adressa
    Kodi:
    wwwl.meebo.com
    eshte shume e mire...I ke te gjitha llojet e emaileve;gmail;hotmail;yahoo;etj etj...
    KLM
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Vėshtir Pėr Ta Kuptuar Maska e Dj_PiRoMaN
    Anėtarėsuar
    10-02-2006
    Vendndodhja
    TeToVė
    Postime
    362
    Perdor MSN Loader

ose shif ndonje version te windows live messenger-it 9.1
    kerkoje ne katz.cd
    Loneliness brings pain and pain makes you a genius... ;)

i rregjistruar Maska e LaCosTa
    Anėtarėsuar
    15-02-2007
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    249
    MultiMsn perdor dhe mundesh me hap shum Messenger,kurse per te te mundesar te kesh ne te 2 Messenger-et te njejeten contact list skam ndegjuar ndonje program.
    Dashuro Nese Done Te Jetosh,Pastaj Jeto Nese Te Lejon Dashuria

Anagramisti Maska e Mister Enigma
    Anėtarėsuar
    06-08-2004
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    2,636
    Nėse je duke pėrdorur edhe Messenger Plus!-in rastėsisht, versioni i fundit i tij ka mundėsinė edhe pėr poligami (ajo qė kėrkon ti).
    Kodi:
    Eja ta bėjmė bashkė njė anagram por kujdes se mos po anagramohemi edhe vetė 

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anėtarėsuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Kam msn 7.0 kshtu me thot windowsi.. pasi me pelqen shum versioni i OS . 2000 ? Dhe sme pranon asesi 7.5.. si eshte e mundur ta instaloj 7.5 ???

Gjilo
    Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •