Si mund te hiqet Msn Messenger nga start up-i dmth qe sa here te ndizet PC mos te rri e te pres sa te behet load Msn.Dhe si ka mundesi qe kur perpiqem ta heq nga start up nepermjet msconfig ajo del prape mbas dy restarteve?
Ju Faleminderit.![]()
Si mund te hiqet Msn Messenger nga start up-i dmth qe sa here te ndizet PC mos te rri e te pres sa te behet load Msn.Dhe si ka mundesi qe kur perpiqem ta heq nga start up nepermjet msconfig ajo del prape mbas dy restarteve?
Ju Faleminderit.![]()
Hape MSN ...Tools pastaj Options pastaj General ne te majte e ke ..te dritarja e hapur e ke opcion qe ke problem ti bene inacitve dhe nuk do kesh problem .![]()
Varet se cfare te ngarkohet,windows messengeri apo msn messengeri.Ikonat ato i kane shume te ngjashme ne pamje.I klikon me te djathte ikones se messenxherit ne cep te ekranit dhe hap programin.Klikon ne tools/options/prefernces).Aty pastron katroret nga shenja e v-se,perpara "Run this program when windows starts" dhe "allow this program to run in background".Klikohet poshte ne ok.Pastaj i ben klik te djathte dhe exit ikones ne cep te ekranit.Mesenxheri nuk do te shfaqet me,me ndezjen e kompjuterit.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 16-08-2006 mė 22:57
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Msn Messenger ngarkohet sa here hapet Windows Benseven.Thashe une qe ishte pyetje e thjeshte.
Faleminderit cuna.![]()
ALiGaToR, nese perdor WinXP rruga me e shkurter eshte kjo:
fillimisht shkon start,
pastaj klikon tek Run,
shkruan msconfig,
kerkon dritaren Startup
dhe ne fund deaktivizon katrorin ku ndodhet MsnMsgr
NoName![]()
Pershendetje Dote Doja Te Dija Si Mund Te Regjiistrohem Tek Windows Messenger,sepse Passport.net E Kam Marre Por Nuk Cfare Te Bej Me Tej.
O dori po eshte e thjeshte fare !Kur hap programin messenger te hapet dritarja kryesore e cila te kerkon adresen e-mail dhe passwordin nese shikon me kujdes te gjith dritaren ke nje pjese qe lexon get a new account , kliko ketu dhe do te hapet nje dritare e browserit tend (un e di qe ke internet explorer) aty ploteso te dhenat qe te kerkohen .Kaq
Mos harro te me marresh ne telefo perpara se te lidhesh.(e-malin tend e lexova)
Meqe kam hap nje teme, po shkruaj ketu nje problem tjeter qe kam.
Kam problem me msn
Un mund ti dergoj dikujt kenge me ane te msn-s por nuk marr dote kenge nga te tjeret
Dmth me nisin kenge i bej accept, shkojn kenget te documents and settings, bej ti hap por nuk hapen
Me thot qe nuk mund te hapet ky file (nuk besoj se ato kenge duhet te kene virus sepse un nuk pranoj asnje lloj kenge)
Nuk e di ku qendron problemi, kjo gje me ndodhe kohen e fundit pasi kam instaluar Norton
Ju lutem nqs dini gje rreth ketij problemi me thoni cfare duhet te bej
Tek folderi ku ke kenget qe ke marre nga te tjeret,klik me te djathte te ikona e kenges dhe zgjedh properties.Shiko se sa eshte madhesia e kenges ne mb ose kb.Nqs madhesia e kenges eshte 1 kb ajo s'eshte kenge eshte thjesht 1 ikone.Ai qe ka derguar "kengen"te ka derguar thjesht nje ikone 1kb.Nuk ke cfare te hapesh dhe degjosh.Nje kenge duhet te jete ne madhesi 1800kb(1.8mb) deri ne 7000,8000 kb(7-8 mb) Shumica e kengeve jane ne madhesi midis 3000-4500kb(3-4.5mb) Shiko edhe emrin e skedarit kenge se si mbaron.Psh emri kenges.mp3 qe eshte skedar i rregullt mp3,ose emri kenges.wma,ose me ekstensione rm,ra,wma,ogg.
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Kisha ndonje muaj pa e perdorur compiuterin dhe kur vajta te futesha ne internet ,ndersa lidhjen ma ben normal ,me hap dhe faqe interneti po nuk kam hyre me asgje ne bote tek MSN dhe tek YAHOO .
Provova disa gjera te beja po nuk kishte rezultat.
Fillimisht per cdo gje qe shtypja me nxirrte mesazhin:
msntb_toolbar_full_name (besoj se nuk bej gabim) i eshte bere upgrade me versio te ri dhe nuk eshte ristart kompiuteri.(kiuptohet e mbylla dhe e hapa prape comp po hic)vetmi ndryshim ishte qe me nxirrte nje mesazh te ri :gen_windows _mesage_search
Pastaj bera nje download Multi _av .exe
c:av_cls unzip dhe close
Perfundimi eshte qe une ne email nuk hyj dot.
Bera uninstall msn messenger 7 se riparim nuk pranonte .
HELPPPPPPPPPPP
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga edspace : 10-09-2006 mė 18:51
Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway
Krijoni Kontakt