Jane c mend messangerat.Edhe mua me probleme por jo me Ip po me host files.
Nejse provo te downlodosh nje msn tjeter nga interneti.
Jane c mend messangerat.Edhe mua me probleme por jo me Ip po me host files.
Nejse provo te downlodosh nje msn tjeter nga interneti.
Qenka emri Kushtrimit aty mer
Nejse jane probleme qe po shtohen shume.Se di c fare ka homaili pasi shume veta po ankohen.Une psh se hap dot fare![]()
Mund te shkarkosh Msn 8.5 ne gjuhen shqip Ketu
Jeto diten e sotme.. Sikur te jete e fundit..
ooo Memet falmederit shum per kto foto se une nuk pasna ditur ti qes keto foto mir me falni se ju shqetesova amo ai problem po me percjell perseri :@
klm..............
Jo o vlla nuk bėnte punė as me sistem restore, e provova, e sa i pėrket antivirusit, unė nuk pėrdori antivirus se e kam nė dispozicion deep frezi, mirėpo po instalojsha antivirus ashtu qė pėr tu kompletuar instalimi i antivirusit duheshte patjetėr qė tė bėhet restart pc-ja, e kjo ishte problem sepse me restart, nuk u hapte as pak pc-ja.
Edhe pse kaloj ajo, unė desha qė nėse mė ndodhė pėrsėri, desha me dijtė se si tė veproj, se po ashtu mora vesh qė shumė vetave u kishte ndodhė kjo, i njejti antivirus.
Faliminderit pėr mirėkuptimin.
TĖ ALLAHUT JEMI DHE TE ALLAHU DO TĖ KTHEHEMI
Kete problem e kam pas dhe une, por nuk e di se nga me erdhi.
Perfundimisht dhe une format i bera.
Cuditem qe e paske me deep frezy dhe ajo nuk te paska shpetuar nga situata!! Sepse une kam pasur shume besim ne kete program, e kam perdorur per nje kohe te gjate.
Qe te mos te ndodhi me nje gje e tille mos prano me asgje qe vjen ne menyre te pa pritur dhe te cuditshme, as ne msn, dhe as gjat lundrimit ne internet. Shiko punen tende dhe mos te te prishte mendja nga asgje. Kudo ka viruse dhe nuk i dihet cfar virusesh jane.
nga keto gjerat e msn mua me vijne cdo dite...dhe asnjehere nuk i pranoj.
(kur nuk eshte kompjuteri im i pranoj hahaha :P )
nga keto gjerat e msn mua me vijne cdo dite...dhe asnjehere nuk i pranoj.
(kur nuk eshte kompjuteri im i pranoj hahaha :P )[/QUOTE]
Hhaaaaaaaaaaaaaaa, ki drejt, ahaaaaa
Veē desha me ju paralajmėru se virusi thotė se ke njė mesazh offline nga njėri nga personat apo shokėt qė ke nė listėn e msn, pra jo nga dikush tjetėr, por mendon se shoku ta ka ēuar atė mesazh nė offline.
Faliminderit pėr mirėkuptimin
TĖ ALLAHUT JEMI DHE TE ALLAHU DO TĖ KTHEHEMI
e gjith ju qe e keni postu ndonje tem a po jeni mundu mem ndihmu falemdnerit dhe shendet se e kom rregullu msn po funksionon per mrekulli
Kush e mori vesh [PERLA]?Po ky dhe ta shpjegoj nuk besoj se do ta marim vesh.PA OFEZE...
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Krijoni Kontakt