Close
Faqja 94 prej 236 FillimFillim ... 44849293949596104144194 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 931 deri 940 prej 2359
    pėrjashtuar pėr [.] qefi Maska e carbondcd
    Anėtarėsuar
    30-11-2007
    Vendndodhja
    n'Mal
    Postime
    161
    Citim Postuar mė parė nga iliriu Lexo Postimin
    kur flas ne messenger dhe bej video-thirje te tjeret me shohin ndersa une nuk i shof pasi nuk me hapet ekrani i kameres qe duhet te shikoj personin tjeter.ju lutem me shpjegoni si duhet te veproj.

Qfar msn perdor

Nese ke 8.1 athere bone unistall ato dhe instalo 8.5 ose 9.0

tung

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    13-09-2008
    Vendndodhja
    kucove
    Postime
    28
    o.k faleminderit carbondcd.do ta provoj sepse 8.1 kam aktualisht

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-05-2006
    Postime
    45

Kamera dhe zėri nė MSN punojnė vetėm pėr 5 minuta

Pershendetje ;
    Kam windows xp ne pc time kohet e fundit kisha problem me msn 7.5 u zhdukej ne nderkoh , ai problem eshte menjanue ndersa eshte nje problem tjeter .Derisa jam i kyqur me msn webcam si dhe audio 5 minuta afat ngrihet kamera si dhe zeri ndersa msn punon komunikoj me te shkruar nuke nderpritet . Kam provuar te gjithe verzionet msn 7,7.5,8,8.5,9 problemi eshte i njejt , kam edhe nje lep top me windows wista e ka te integrum webcam por edhe aty eshte i njejti problem si te te ishte koha e limituar 5 minuta nderpritet kamera edhe zeri . Mire prti nga ju ndoshta dini diq me teper .

i/e regjistruar Maska e BHGod
    Anėtarėsuar
    18-08-2007
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    447
    Pėrshėndetje *ABC,

Me ēfare shpejtesie e ke lidhjen me internetin?
    Gjithashtu, a e ke pare kete teme?

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anėtarėsuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    BHGod , nuk ka t'boj shpejtesia e interentit ketu pari un ketu ku jetoj kam 16.000 kb/s qe do te thot te boj download edhe ty prej kablos.. por fatkeqesisht sdi edhe mua me ndodh i njeti problem!!

niemand
    Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-05-2006
    Postime
    45
    BHGOD :

Ju e keni fshisen nese te duket jo e zakont atehere meshoj fshise
    Zotri ky problem nuk qendron ne shpejtsi te internetit problemi, eshte 5 minuta as ma pak as me shum ngrihet kamera edhe zeri pas nje minute lajmron lart ne msn gjaja se une e nderprejta kameren .Andaaj ket tem e kam postue ktu mu per ket shkas ndoshta ka gjet ndonjeri nga ju zgjidhje eshte shum interesant edhe lep topi qe posedoj eshte i njejti problem .

i/e regjistruar Maska e BHGod
    Anėtarėsuar
    18-08-2007
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    447
    *ABC,

A po perdorni te dy te njejtin version te Live Messenger (e kam fjalen, ti dhe personi me te cilin deshiron te komunikosh), sepse mund te kete nje mosperkrahje mes dy versioneve? Versionin me te fundit mund ta shkarkosh ketu dhe pasi ta instalosh, provo perseri lidhjen me bashkebiseduesin tjeter (i cili duhet gjithashtu te kete te njejtin version si programi yt).

Te lutem, ēfare domethene kjo qe ke thene me siper, sepse nuk e kuptoj: "meshoj fshise"?

edit
    Problemi mund te jetė tek routeri!

Gjithė tė mirat.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BHGod : 20-10-2008 mė 18:30

WoRkInG Maska e [Neo]
    Anėtarėsuar
    05-10-2008
    Vendndodhja
    A man can be happy with any woman, as long as he does not love her.
    Postime
    247
    BHGod nuk eshte problemi te versionet e msn se po te ishte atje do te nxirrte direkt qe nuk po perdorni te njejtin verion dhe nuk te lejonte qe ta krijoje fare lidhjen problemin e ka diku tjeter.
    Messengeri i msn ka vete probleme ai ka shume bagime ne ndertimin e tij.
    Nje miku im qe merret me programim e pa kot ndertimin e msn i gjeti 16 gabime vetem, me sy te lire pa e testuar imagjina sa te tjera ka ajo.
    Nga nje gabim vjen tjetri dhe keshtu me rradhe.
    Always forgive your enemies, nothing annoys them so much.

Oscar Wilde.

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Citim Postuar mė parė nga niemand Lexo Postimin
    BHGod , nuk ka t'boj shpejtesia e interentit ketu pari un ketu ku jetoj kam 16.000 kb/s qe do te thot te boj download edhe ty prej kablos.. por fatkeqesisht sdi edhe mua me ndodh i njeti problem!!

niemand
    Citim Postuar mė parė nga *ABC Lexo Postimin
    BHGOD :

Ju e keni fshisen nese te duket jo e zakont atehere meshoj fshise
    Zotri ky problem nuk qendron ne shpejtsi te internetit problemi, eshte 5 minuta as ma pak as me shum ngrihet kamera edhe zeri pas nje minute lajmron lart ne msn gjaja se une e nderprejta kameren .Andaaj ket tem e kam postue ktu mu per ket shkas ndoshta ka gjet ndonjeri nga ju zgjidhje eshte shum interesant edhe lep topi qe posedoj eshte i njejti problem .
    Nje gje nuk mar vesh me ju njerez. Edhe vini ketu e kerkoni ndihme edhe pastaj perseri ankoheni edhe gjykoni ata qe kane postuar ne lidhje kerkesen tuaj. BHGod dha nje hipoteze te tij ne lidhje me problemin qe eshte konstatuar ndersa direkt ju u hodhet edhe po tregoni se nuk eshte shpejtesia problemi.

Citim Postuar mė parė nga neomatrix Lexo Postimin
    ........
    Nje miku im qe merret me programim e pa kot ndertimin e msn i gjeti 16 gabime vetem, me sy te lire pa e testuar imagjina sa te tjera ka ajo.
    Sikunderse cdo program qofte i microsoft qofte i ndonje kompanie tjeter ka bugs por jam shume kurjoz te di se si ky miku jot paska pare ndertimin e msn kur kodi i msn nuk eshte i hapur e vetmja menyre qe ta shofesh ndertimin eshte te shofesh decompilimin e tij nga ndonje resorsehacker gje qe prap nuk eshte dekompilimi i sakte i programit vecanerisht per programet e micrsoft. Po te ishte aq kollaj e kishin decompiluar programet e tjera te microsoft. Paska humbur kot ai kur qenka kaq i mire ti shofe gabimet e msn me sy te lire duhet te kishte filluar pune ne microsoft. MSN ka bug po ama shumica e tyre jane te lidhura me DLL e pjese te tjera qe perdor programi. Thoi ati shokut tend mos genjeje kaq shume se na hapi barkun.

Persa i perket temes. Instalo cdo update te microsoft. instalo versjonin e fundit te live messenger, instalo driverat me te fundit te kameres tende. Per mendimin tim 99% i fajit eshte ne linjen e internetit, RAM, Virtual RAM, HARDWARE, IRQ, HardWare Driver. 1% eshte idjotllik. Nuk jepet pergjigje kesaj pyetje pa detaje. Edhe hera tjeter qe mund te pergjigjem eshte vetem nese flisni SHQIP SHQIP qe tju kuptojme

Ardi
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

Perjashtuar Maska e ruka
    Anėtarėsuar
    02-03-2008
    Vendndodhja
    rtyrtyry
    Postime
    23

Sapo instalova MSN-nė, por nuk hapet

pershendetje une jam nje amator i informatikes kshtu qe kishi ba mir me ma ber nje ndihmes te vogel
    une sapo e instalova msn tash ajo nuk hapet qfar te bej

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •