Close
Faqja 92 prej 236 FillimFillim ... 42829091929394102142192 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 911 deri 920 prej 2359
    Besimtar Musliman Maska e strange
    Anėtarėsuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    angelina, po ajt bere ti me mire,do ta marrim ne versionin tend, po cfare beni keshtu mor vellezer, vetem te nenvlersoni te tjeret, ju si dini si funksionojn gjerat, dhe le qe se keni iden si behen ato gjona vet, por as te tjeret me te ditur si respektoni.

Une kisha ate version Pavli, eshte shume bukur te kesh nje version shqip, dhe kur dikush te ndihmon apo i ndihmun, ja tregon fjalet ne Shqip ju lumte atyre qe e kan bere kete pune.
    Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

Nuk egziston MSN orgjinale ne Shqip http://www.microsoft.com/downloads/S...displaylang=sq
    "Ata qe nuk e kujtojne te kaluaren jane te denuar ta perserisin!"

back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anėtarėsuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    Citim Postuar mė parė nga MmEeTtIi Lexo Postimin
    angelina, po ajt bere ti me mire,do ta marrim ne versionin tend, po cfare beni keshtu mor vellezer, vetem te nenvlersoni te tjeret, ju si dini si funksionojn gjerat, dhe le qe se keni iden si behen ato gjona vet, por as te tjeret me te ditur si respektoni.
    .
    Absolutisht nuk e nenvleresoi,perkundrazi bravo atij qe e ka bere.Vetem se nje risi,sepse kjo e tille eshte,duhet te ofrohet e plote sipas mendimit tim e ne keto lloj gjerash saktesise gjtihmone i kushtohet rendesi.Ky eshte mendimi im dhe as ka per qellim te hedh poshte nje merite te tille.
    Elegance is an attitude.

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anėtarėsuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Po mire pra, ofroj nje ndihme dergoji nje email personave ne fjal, dhe tregoju se ku kan gabuar, jam sigurt se do ti marrin parasysh ata keto gjerat. Dhe skemi version me te mire ne shqip, dhe derisa skemi tjeter, ky eshte me i miri.
    Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anėtarėsuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    E bej me shume kenaqesi,me thuaj kush jane. Fundja versioni shqip duhet te jete ne po ate nivel si edhe simotrat e tij,keshtu kur kur s'i mungon asgje jemi 100% krenar
    Elegance is an attitude.

:::))))((((::: Maska e ai_shoku
    Anėtarėsuar
    03-08-2007
    Vendndodhja
    United States Of Albania
    Postime
    247

Nuk mund tė instaloj dot Live Messenger 8.5

Pershendetje te gjithve. Kam nje problem me windows msn.
    Kam download W live Messenger 8.5 nga faqja e microsoft dhe kur shkoj ta instaloj me nxjer kete mesazh si me posht: PC im eshte Vista, kete problem ma nxjer dhe me disa prog te tjera, e kam provu dhe me Run as administrator por prap e njejta gje. Si mund tja bej?
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

Shq!pt@r D3R1 nė FuNd .. Maska e KiNg-AlBaNeR
    Anėtarėsuar
    29-04-2008
    Vendndodhja
    Ne PaRaJs3 ! ( MeMeDhE, Sa Te Ket Shqiperi Ktu Do Jem!
    Postime
    83
    Provo instalo 8.1 ene jepi download direkte nga ai se ta kerkon vete

Anėtarėsuar
    03-08-2007
    Vendndodhja
    United States Of Albania
    Postime
    247
    Nuk me mr asnje version te njejten gje me tregon dhe me te tjeret, kete gje me nxjer dhe me disa programe te tjere qe kam dash te instaloj.

i/e regjistruar Maska e BHGod
    Anėtarėsuar
    18-08-2007
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    447
    A e ke provuar ta ruash (shkarkosh) programin ne desktop, dhe ta hapesh prej aty si "Administrator"? Dhe, a je i sigurt qe ke lejet e duhura per te bere instalime (d.m.th. nuk je perdorues i thjeshte, por administrator)?

Anėtarėsuar
    03-08-2007
    Vendndodhja
    United States Of Albania
    Postime
    247
    Citim Postuar mė parė nga BHGod Lexo Postimin
    A e ke provuar ta ruash (shkarkosh) programin ne desktop, dhe ta hapesh prej aty si "Administrator"? Dhe, a je i sigurt qe ke lejet e duhura per te bere instalime (d.m.th. nuk je perdorues i thjeshte, por administrator)?
    E kam provu dhe ne desktop e njejta gje, dhe ket kompjuter nuk e prek njeri pervec meje, e kam ne shpi.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •