ti provon te hapesh messengerin apo faqjen per te lexuar e-mailet?
ti provon te hapesh messengerin apo faqjen per te lexuar e-mailet?
Always forgive your enemies, nothing annoys them so much.
Oscar Wilde.
Kam ndegjuar se ka dalur nje version i Windows Live Messengerit 8.5 ne gjuhen shqipe, nese eshte e vertet mund te vej ndokush ndojne link ku mund ta shkakoj.
Duhet te jete edhe diēka e perkohshme, dhe kjo gje (ne kete rast) varet nga sherbimi i internetit qe ke (albtelecom?). Thjesht prit edhe disa minuta (orė)...
Gjithė tė mirat
Pastro Cookies njehere...
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Nuk e ka nga sherbimi i internetit se e kam 1024 kb/s dhe te gjitha faqet e tjera i hap pa problem, edhe cookies i kam pastruar dhe prap e njejta gje, ka 15 dit qe me ndodh dicka e tille
Provo te besh pastrim me super antispyware dhe me vone riparim te sistemit.
http://www.superantispyware.com/down...NTISPYWAREFREE
Ke dy figura me poshte.
Pasi ke bere pastrimin,klikuar ne finish,klik ne butonin preferencat dhe pastaj ne butonin repair.Shiko figuren e dyte poshte dhe kryen veprimet duke filluar nga 1 deri ne 5.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 11-10-2008 mė 20:21
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Moderatori: Ju lutem postoni vetem linke qe vijne nga faqe zyrtare.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BHGod : 12-10-2008 mė 15:15
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Shkarkoje ketu
Duhet te kesh te instaluar Windows Live Messenger 8.5 ne kompjuter pastaj instalo kete
██████████████████████
F . C . I n t e r n a z i o n a l e M i l a n o
██████████████████████
he he ky msn vertet eshte shqip po shqipe jo korrekte; s'eshte letrare dhe menyra e sakte e drejtshkrimit le per te deshiruar.Po hajt me,vleresohet arritja!
Elegance is an attitude.
Krijoni Kontakt