Faminderit MorDor por trubleshot nuk beri pune me duhet ta nderroj versionin por e kam problem sepse sa e e nderroj verzionim me hapet vetem nje e -mail sepse nuk di si ta bej qe te me hapen me shume e-mail.tung
Faminderit MorDor por trubleshot nuk beri pune me duhet ta nderroj versionin por e kam problem sepse sa e e nderroj verzionim me hapet vetem nje e -mail sepse nuk di si ta bej qe te me hapen me shume e-mail.tung
Nuk te kuptova ku do te dalesh...?
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
puna eshte se kur instaloj nje version te ri te MSN nuk di si ta bej qe te me hapen me shum se nje e-mail njekohsisht. tung klm
Shikoj nje nga nje ose rri pa msn...![]()
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Te ikon e MSN Messenger kliko me tast te djatht te miut dhe Properties / pastaj kliko opcionin Compatibilty. ne "Compatibilty mode" hiqe Tikun te "Run this program in compatibilty mode for." dhe Ok.
Provo ta hapesh MSN do te shfaqet nje tabel. klik YEs dhe prit deri te perfundon downloadi.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BHGod : 19-08-2008 mė 17:42 Arsyeja: Po qe e mundur, postoni linke nga faqet zyrtare tė produkteve.
cool boy po ti pse nuk e merr multi msn per tu hapu shume emaila siq po thu ti
por nuk di ku ta marr multi msn ai eshte problemi im. nese e dini dikush ku ta marr kete multi msn postone linkun nese ka mundsi tung faleminderit
Faleminderit te gjithve por e rregullova ishte ajo qe tha dardanii . faleminderit
Nuk mendem te instaloj mesengerin.
Me thote qe WINHTTP .dll nuk gjindet.![]()
Krijoni Kontakt