Close
Faqja 79 prej 236 FillimFillim ... 2969777879808189129179 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 781 deri 790 prej 2359
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-04-2008
    Postime
    129
    Flm nga ju e kam tejkalu problemin qao.

i/e larguar Maska e GL_Branch
    Anėtarėsuar
    02-11-2003
    Vendndodhja
    Arbany
    Postime
    1,592
    Davius flm per pergjigjen, me qene se kete e-mail e kam mbi 11 vjet aty kam shume mesazhe (qe nuk dua t'i humbi) dhe kontakte, se po ta krijoj tjeter e-mail kete e-mailin e vjeter sigurisht do ta le pas dore dhe me fshihen gjitha ato sene qka i kam...po s'kam tjeter zgjidhje vetem ta krijoj nje te ri.

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    O i shumė nderuari ish-student i Tiranės...

Nė fillim krijo njė email tė ri: emri_juaj@hotmail.com

Shko:

Messenger -> Contacts -> Save Instant Messaging Contacts

... ruaj tė gjithė kontaktet e MSN-sė diku nė kompjuter. (kjo bėhet vetėm me njė klikim.)

Shko:

Messenger -> Contacts -> Import Instant Messaging Contacts

... pėr tė shtuar tė gjithė kontaktet njėherėsh nė emailin/MSN e ri shko:

--------

... dhe si fund: - tė gjithė mesazhet e rėndėsishme qė ke nė hotmail bėri forward nė emailin e ri.

Kjo punė tė kushton 5 deri nė 10 minuta kohė, pa mos tė humbur asnjė e dhėnė, asnjė mesazh apo asnjė kontakt.
    My silence doesn't mean I am gone!

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Deri me tash ka egzistuar mundesia qe ta perdorim ende Msn 7.5, mirepo prejt tash eshte kufizuar shume perdorimi i 7.5 dhe kan nisur ta ribllokojne, keshtu qe perdorimi i Live Msn dita-dites po behet i domosdoshem, deri kur ti vij dita qe asnje nga Msn 7.5 te mos funksionoj.

ps: problemet qe te paraqiten tashme jane te pashmangshme, pra sugjerimi kryesor eshte instalimi i versionit me te ri se ai 7.5.

Gjithe te mirat.
    Sui generis

i/e regjistruar Maska e marolsi
    Anėtarėsuar
    14-11-2006
    Postime
    186
    pra versioni 8.0 dhe eshte me i miri mbase do te jete edhe me i mire se 9 , une kam shume kohe qe perdor 8 dhe jam i kenaqur
    po e ka dhe 8 mundesine per multimsn por duhet downloduar msnplus dhe ka dhe shume opsione shume te mira .
    pershendetje.

i/e larguar Maska e GL_Branch
    Anėtarėsuar
    02-11-2003
    Vendndodhja
    Arbany
    Postime
    1,592
    Davius ku ishte ma heret? ...flm shume do ta provoj ma vone kete metoden tonde shpresoj qe do jete pune e kryme

Orfeu Maska e heron
    Anėtarėsuar
    07-10-2005
    Vendndodhja
    karrik para kompjuterit
    Postime
    225

Thumbs up Si mund ta di qe kush me ka bo BLOCK ne msn

Pershendetje egziston ndonje menyr ku mund ta di se kush me ka blokuar ne msn tung ,,,
    Ne jemi rezultat i asaj qe mendojm , but i think the life is energyyy E=m*c^2..........

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar mė parė nga Darius Lexo Postimin
    Me kishte shpetuar pa e pare titulli i kesaj teme. Personalisht sdo e kisha titulluar Kush me Ka Bllokuar ne MSN po do e kisha titulluar Sa Paranojak Jam
    E drejte.

Na plasi b.. kush na ben block apo delete.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Po ndonji faqe qe tregon kohen e fundit kur dikush eshte bere log in?
    E di qe eshte kjo status checher po ndonji si kjo po te jete gjithkohes online?
    Keyboard not found .... press any key to continue!

i/e regjistruar Maska e marolsi
    Anėtarėsuar
    14-11-2006
    Postime
    186

si te shikojme kush na ka bere bllok

Atehere une po ju tregoj nje mundesi per te pare se kush ju ka bere bllok ose fshire , atehere hapim msn messenger dhe shkojme ke options , ku nje nder opsionet eshte privacy klikojme ate dhe hapet dritarja me te gjithe kontaktet qe kemi pastaj nje e nga nje i klikojme me te djathten e mousit dhe shikojme , aty shikojme add to contacts move to block list dhe delete , kujdes nese delete eshte me te zeza dhe e klikueshme atehere ky person ju ka bere bllok ose ju ka fshire fare , nese delete eshte e pa klikueshme atehere nuk ju ka bere bllok. ok
    Eshte menyre e sakte dhe di qe e kam mesuar ne nje forum te huaj dhe shpresoj tju hyje ne pune sepse eshte shume i sakte , ne fakt nuk di si mund te vendos fotot ketu sepse e beja dhe ashtu qe ta kishit me kollaj.
    ju pershendes.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •