Une per vete kam pasur te njejtin problem dhe e nderrova MSN.Mandi te keshilloj te marresh MSN 8.0 dhe nuk do te kesh problem.
Une per vete kam pasur te njejtin problem dhe e nderrova MSN.Mandi te keshilloj te marresh MSN 8.0 dhe nuk do te kesh problem.
flm shum rapsoul per ndihmesen kjo shum mir tash funksionon vetem suksese per ty dhe shendet ne jet respekt per ty mendi1 dhe gjith atyre q e me ndihmuan,sukseseeeeee
nqs do me e perdor 7.5 vetem per multi msn, mund te besh dhe msn live 8.0.* multimsn , nqs e do kete patch me thuaj
ose bej search msn pologamy ne google
![]()
Femra ne Sex:
Akmerikanka: o yes o yes
Gjermanja: ja gut ja gut
Shqiptarja: "mos i trego kerkujt"
Pershendetje per te gjith kam nje problem kur po e hapi msn 7.5 po ma qet ket mesazh po se di qka ka si muj me tejkalu ket problem tungi klm
Bane nje update te internet explorer, gjithashtu nderoje homepage
Ka ndonje mundesi me ndryshuar emrin e e-mail-it? , Te opcioni e di qe nuk e ka mundesine por a ka menyre tjeter?
flmmm te dyja funksionojn mir flm edhe njeher flori dhe gjith atyre qe em ndihmuan..............
Emrin mundet me ndryshuar, nga Filan Fisteku nė Ardit Gashi shembull...
Por, nėse mendon tė ndryshon emrin e llogarisė nga emri_juaj@hotmail.com nė njė email tjetėr emri_im@hotmail.com nuk mundet dhe do tė ishte diēka e palogjikshme. Nėse do adresė tjetėr, krijo njė tė re, sepse edhe me ndryshimin eventual qė mund tė bėsh (edhe pse s'ka mundėsi ta bėsh), cili do tė ishte efekti...???
My silence doesn't mean I am gone!
Pėrshėndetje anėtarė tė nderuar, besoj qė mund tė mė ndihmoni, e kisha Msn nė celular por e fshiva gabimisht, a mundet dikush nga ju tė mė gjeni ndonjė link ku mund ta shkarkoj Msn pėr celularin.
Ju flm shumė.
Sui generis
Ca cel ke?
Puthja eshte ushqimi i zemres...
Krijoni Kontakt