Close
Faqja 67 prej 236 FillimFillim ... 1757656667686977117167 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 661 deri 670 prej 2359
    i/e regjistruar Maska e bufii
    Anėtarėsuar
    21-05-2007
    Postime
    101
    Dmth zdi askush /???!
    Bufii

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-10-2007
    Postime
    22
    Citim Postuar mė parė nga Jack Watson Lexo Postimin
    Shkarkova disa MSN Mess., i instalova, po kur kyēem mė thotė "njė version i ri ėshtė i disponueshėm, nuk mund tė vazhdoni pa e instaluar", i jap ok, vet shkarkon msn e fundit dhe nė fund thotė ke njė problem me update (diēka e tillė).

Mė duket se kėrkon Windows origjinal, se mė con te Update i Windows. Unė kuptohet qė Windows-in (XP) e kam fallso, si tė gjithė tė tjerėt. Kėtė komp. ku shkruaj tashi ka nja dy ditė qė e kam lidhur me internetin, se mė parė s'ka qenė.

Si t'ia bėj?

P.S. Edspace, kontrollova te "kėrko" po nuk gjeta temė mbi kėtė problem.
    tung jack shiko se pari klikon ne ikonen e msn me te djathten pastaj shkon poshte ne properties klikon hapet nje dritare e vogel klikon ne compatibility pastaj ke nje katror te vogel e ben me shenje ku shkruan run this program dhe e zgjedh windows 2000 pastaj OK edhe nuk ki problem

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-10-2007
    Postime
    22
    Citim Postuar mė parė nga FlashMx Lexo Postimin
    Pershendetje

Ne universitet eshte e ndaluar te instalosh programe . Doja te dija nese eshte e mundur perdorimi i msn te hotmailit pa instaluar fare programin ?

Faleminderit

Nese don ta jap msn portable e mban me veti ka te shkoshe ne usb qe nuk ka nevoje te instalohet dmth ekzekutohet pa instalim lajm mesazh privat tung

Citim Postuar mė parė nga STIGMA Lexo Postimin
    Nese don ta jap msn portable e mban me veti ka te shkoshe ne usb qe nuk ka nevoje te instalohet dmth ekzekutohet pa instalim lajm mesazh privat tung
    Ma jep pak mua ate linkun me mp po deshe...
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Cybernet Maska e Tupac4ever
    Anėtarėsuar
    18-10-2004
    Vendndodhja
    Bukuresht Profesioni:Student
    Postime
    113

Probleme me MSN

Nuk mundem dot te hap msn-n.Kam provuar shume versione te msn(windows live messenger),arrij ta downlodoj ne pc,por ku vjen puna per tu konektuar me jep error(Troubleshot).Rreth 2 jave me kete problem.Me pare me punonin 2 dite edhe pastaj si hapja dot? Incorrect configuration me thote.

Nga cfare te shkaktohet ky problem mendoni?Pres pergjigje.

Kalofshi mire.
    Binary System

Més que un club Maska e zoomen15
    Anėtarėsuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Gjithandej
    Postime
    133
    Futja nje her nje uninstall ati msn dhe instaloje nga fillimi. edhe une e kam pas nje problem te tille qe e zgjodha ne kete menyren qe ta thash,shpresoj te te ndihmoj.
    Shnet

Cybernet Maska e Tupac4ever
    Anėtarėsuar
    18-10-2004
    Vendndodhja
    Bukuresht Profesioni:Student
    Postime
    113
    E pamundur kshu,sepse e kam provuar kush e di sa here dhe kushedi sa lloj versionesh kam provuar.Vetem ne u rregullofte vetvetiu.
    Binary System

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-09-2005
    Postime
    50
    Po ne te ne Kosove ekziston marimanga messengjer ne gjuhen shqipe eshte shume i mire sidomos per fillestar.Une per vete e kam perdore por a perdoret tasht nuk e die.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    09-05-2006
    Postime
    26

si ta identifikoje nje person i cili shkruan ne msn time

pershendetje
    A mundet dikush te me thote si mund te gjej disa te dhena per nje perdorues qe hyn ne listen time te personave te msn pa qene add, dhe me flet edhe pse nuk eshte i listuar aty??
    SEPSE se fundi kjo ndosh shpesh dhe eshte je veprim qe me bezdis
    faleminderit e dite et mbare

Shif se moe e ke tek personat e fshire dhe nuk e ke ne bllok.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •