Kaspersky e gjen ate virus-in. Pastaj provo te kerkosh ne google se mbase gjen ndo nje exe falas qe punon tamam per ate virus.
Phuck windows, Think Linux
Pra eshte fakt siqe ka ceke me lart bashkbiseduesi eshte nje file qe i dergohet , kontaktuesit ne msn ne menyr automatike . Nga aj qe vjen eshte i pa dukshem ju kisha preferuar qe at file nese e pranon eshte nje lloj virusi i cili krijon nje huti si duket nje lloj foto por nuk qelet fare , mu ne at moment kur hapet ajo file nga aj moment msn eshte infektuar edhe qdo kontakt qe ke ne adresen msn i shkon ndonjerit por jo te gjithve ky lloj virusi . Une ju preferoj me system restore e qet me ni dat para se e ke marr ket lloj virusi , andaj une kaq kisha .
Pershendetje.
Kam problem me MSN, sme hapet hic a mund te me ndihmoni se ca ka? shihemi foton me poshte dhe shiheni dhe vete se cfar problemi ka.
Tung
Forca MILAN - is Champion and only Champion!
sapo e ke te instaluar apo ka qene i instaluar dhe tani te ka nxjerre ate problem?????
Nese ajo qe do te thuash nuk eshte me e mire se heshtja atehere me mire hesht.
Po de.
Ka qen i instaluar, kur nje dite sec jam zgju nga gjumi, provoj MSN sme hapet, provova te instaloj MSN 7.5 por dhe ai ashtu me del njesoj.
Tani kam Windows Live Messenger 8.1.
PS: Endless anglisht di, dhe di ku qendron problemi, problemi qendron tek Firewall e kam fut n`Firewall MSN, dhe tani spo di si ta heq.
Tung
Forca MILAN - is Champion and only Champion!
Perdore NOD32 ose siq u cek me system restore
Me kqyr holl e holl trash del !!!
Po, eshte e vertete kjo...eshte nje virus qe thote:
"Look at my pics!" ose dicka te tille.
Edhe eshte nje .zip ose .rar file.....po ti nuk e sheh kete, vetem personi me te cilin je duke folur e sheh. Dhe nqs e pranojne...infektohen me virus.
As qe du me dit!
shiko a e ke daten mire![]()
duhet mire te shfrytezohet koha, sepse jeta nga koha perbehet
Krijoni Kontakt