Nuk e kam idenė se ēfarė mund tė ketė.
Tė sugjerova tė hiqje ato opsione pasi vonojnė ndonjėherė hapjen e adresės.
Nuk e kam idenė se ēfarė mund tė ketė.
Tė sugjerova tė hiqje ato opsione pasi vonojnė ndonjėherė hapjen e adresės.
Jeta ime, mban emrin e saj..
Edhe une kam problem me msn. Mirpo ky nuk eshte edhe aq problem i madh. Gjuha e msn 8.0 me eshte nderruar nga anglisht ne spanjollisht. Une spanjollisht nuk kupto fare. Prandaj e vetmja gje e cila tani per tani po di te bej ne MSN eshte te futem ne Msn dhe te dal(singout). Nuk kuptoj fare gjuhen spanjolle. Te lutem me ndihmoni.
Imagjinata eshte me e rendesishme se dija sepse dija ka limit ndersa imagjinata perfshin tere boten
Ndonje ndihme tjeter ka..
U be disa dite qe nuk hy dot ne mesanxherin e hotmailit.
Dhe si mesazh me nxjerr qe mund te kete problem ISP, ndersa une normalisht hapi faqe te internetit, apo edhe vete hotmailim.
Gjithashtu pa problem futem edhe ne mesanxheret e tjere si yahoo apo gmail.
Ishim mire atehere kur ishim keq!?
Kur tentoj te kyqem ne msn 7.5, me del error me IE's offline settings
Fillimisht paraqitet troubleshooter-i me error codin 80048820, nese ka mundesi te me ndihmoj dikush ta zgjih ket problem, flm
Dhe mua kete problem me ka nxjerur perpara disa kohesh.Shpresoj qe ta rregullosh.Mua mu rregullua vetvetiu ajo.E lash disa kohe..
Nė imazh nuk tregon se ke problem me (IE woek offline) gjithesesi lexo kėtė temė, mbase ke tė njėjtin problem.
Per ato qe duan ta mbajne MSN 7.5 !
Jeta ime, mban emrin e saj..
Vetem klikoni te shiriti i dates, rregullone daten dhe oren dhe nuk do kini probleme me msn mė.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga edspace : 06-11-2007 mė 02:06
Pa t'keqen ma, rregulloje ate "date & ore" njehere aman, se na cmendet!
(ristarto MSN ne rast se nuk "ndeze" me te paren!).
Mes llafeve. n'cilin vit gjindesh momentalisht? 2003 apo 2001![]()
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
Faleminderit
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga edspace : 06-11-2007 mė 02:07
Krijoni Kontakt