Postuar mė parė nga ShocK
Yeh :s
As une spo e marr vesh se ca ka,me ben cudi se sot e beri kete,heret e tjera s`me ka ber prob te till.
Flm gjithsesi.
Postuar mė parė nga ShocK
Yeh :s
As une spo e marr vesh se ca ka,me ben cudi se sot e beri kete,heret e tjera s`me ka ber prob te till.
Flm gjithsesi.
Feel the pump √
Dj Pershendetje!
DO te sygjeroja te shkoje ne ''Panello di controllo'' dhe aty me pas ne
''Opozioni internazionali della lingua'' ndryshoje gjuhen beje ne shqip dhe kontrolloje serish me pas hapet Msn apo jo.
T'a sygjeroj ket se te njejtin prob kam pesuar disa kohe me pare.
Shpresoj te kem ndihmuar.
Kalofsh mire!
I njejti problem perseri Shefqet,asgje nuk ndrushon.Postuar mė parė nga shefqeti11
Feel the pump √
Ne baz te fotos se 2-te qe tregohet problemi, nuk mendoj se do ket nje zgjidhje tjeter vec asaj cfare thashe pak me lart, por gjithsesi shiko dhe opsionet e ''firewall-it'' i cili ka disa opsione qe po mos jen te klikuara me shenjen plus do te thot qe ate program nuk e lejon ''firewall'' te hapet,kontrolloje nje here edhe kete te fundit plus dhe nje ''ristart PC'' mbas nderrimit te gjuhes dhe opsionet e firewall-it.
Shko tek - Tools -
Mbasi te hapet do te shikosh - Work OffLine -
Ne rast se - Work OffLine - eshte aktivizuar c'aktivizoje duke hequr shenjen e meposhtme.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga J@mes : 08-02-2007 mė 15:01
»« ¤ »«Ź£ŠŲ®ĀŠŲ»« ¤ »«
James mire ate Tools e gjeta une dhe hyra aty,po ate work offline spo e gjej dot ne bot!!Postuar mė parė nga J@mes_Douglas
Feel the pump √
Kur hap nje faqe te zakonshme internet explorer - mbasi ke hapur - Tools - aty do te shikosh - Work Offline -
Ne rast se eshte e aktivizuar c'aktivizoje.
»« ¤ »«Ź£ŠŲ®ĀŠŲ»« ¤ »«
DJ - shiko oren dhe daten ne kompjuter,gjithmone si te ndryshohet ora ne kompjuter ose data nuk mund te futesh ne msn.Kontrollo keto poshte qe ti shkruajta a jane korrekte..
[ ] Eshte ora korrekt?
[ ] Eshte data korrekt?
[ ] A jane AM/PM setingsat korrekt?
[ ] Eshte viti korrekt ??
Nese jan gabim beji korrekt,hape MSN dhe provo te lidhesh.
Shpresoj se te kam ndihmuar..
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga viganv : 09-02-2007 mė 10:07
Kam nje problem me msn messenger.kur bej sign in,me nxjerr kete shenimin:
"we were unable to sign you in to windows live messenger,possibly beaucose
of a problem with the service or with internet connection.Please make sure that you are connected to the internet.
To let us try and troubleshot the problem ,click troubleshoot button."
Pasi ti jap serish sign in,me nxjerr serish kete shenimin:
"Signing in to Windows live messenger failed because the service is temporarily unavailable."
Mund te me ndihmoje dikush?
Te njejtin problem kam dhe une msn messenger, po emaili te hapet? Kam gjysem ore qe po tentoj ta hap, dhe pa rrezultat.
Krijoni Kontakt