hi.jam ne nje shkolle dhe me kane blokuar msn.di ndonjeri ndonje menyre per ta bere MSN te funksionoje?
hi.jam ne nje shkolle dhe me kane blokuar msn.di ndonjeri ndonje menyre per ta bere MSN te funksionoje?
Nuk ka asnje menyre per to zhbllokuar, por futu ketu per te folur ne MSN, dmth me webmessanger!
www.meebo.com
My silence doesn't mean I am gone!
Zgjidhjen ta ka afruar davius,ski nevoj te instalosh asgje ne Pc,vetem permes ksaj web faqeje mundesh ta qelesh msn dhe te bosh chat pa kur far problemi
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ylber1998 : 13-05-2006 mė 15:31
po puna eshte se ato kane bllokuar dhe faqe qe perbajne chat.po flm gjithsesi
E shkarkoj msn-ne e re, instalohet po nuk e hap dot ne fund. I bej dhe troubleshoot po nuk gjen gje. Ndoshta e ka fajin firewall i windowsit po nuk po i jap dot dum. Nqs ndonjeri di gje te me thote. Faleminderit.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga edspace : 22-05-2006 mė 00:21
:^proton
Nqs klikon te skedari i msnmessenxher.exe dhe nuk ndodh asgje,programi nuk hapet provo te perdoresh kete skedar.1.Rregullo exe
http://www.kellys-korner-xp.com/xp_tweaks.htm Pasi e ekzekuton kete skedar,provoje ta hapesh msnmessenxherin.
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Pershendetje te gjithve desha te ju pyes per nje gje ne MSN7.5 te hotmailit si mund te flas me dikend une dhe ai mos te me shef aty pra te behem i padukshme qe kur ti lajmerohem dikujt te me shohin mua offline dhe une ti lajmerohem atyre .
Flm per pergjigjje dhe shpresoj qe isha i kjart me pyetjen ..
boju block t'gjithve ene mrapa hiq nga block vetem ate qe do me i fol..!!!!
Nje menyre tjeter eshte te shkarkosh msn messenger 8 ose Live Messenger (eshte e njejta gje). Ajo te ofron mundesine qe ta japesh statusin Apear Offline dhe te tjeret nuk te shofin kur je ne linje nderkohe qe ti mund te komunikosh me cilin te duash, pa i bere block.
Me kane thyer paswordin e hotmailit. Nese me ndihmon ndokush se si mund ta marr prape. E provova me opsionin e secret answer por me kot se mbaja mend. Nese me ndihmon njeri do me beje shume nder .
Krijoni Kontakt