Close
Faqja 227 prej 236 FillimFillim ... 127177217225226227228229 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 2,261 deri 2,270 prej 2359
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-03-2011
    Vendndodhja
    München/Gjermani
    Postime
    71
    Citim Postuar mė parė nga VL.TX.US Lexo Postimin
    o ti yll ndricues, po ajo ka efekt gjate kohes qe eshte hapur programi SEPSE GJATE ASAJ KOHE EKZEKUTOHET KOMANDA E PROGRAMIT. nqs e mbyll programin, si mund te ekzekutohen komandat e saj ? apo kot kshu ne ajer meqe ke qef zoterote.
    Hahahahaha Mire eke shume !
    Per ata qe nuk edijne shka eshte freezen edhe si funksionon!
    eshte zakonisht nje tool edhe si tha ky shoku me lart deri sa eshte Kompjuteri i leshut pervon qishtu pa lidhje konton e msn me qell deri sa ta blokon konton
    sepse microsoft eka nje system dmth nese me shume se 100 her nje add sulmohet me meshell ate add qellimi i microsoftit eshte mos me programu njerzit Bruttforce

edhe shka eshte ma e keqja se shumica nuk edijne ne ate program mshifet nje stealer (vjedhs i passwortave) edhe saher e qell ate program ne ate moment i shkojne atij krijusit te programin krejt passwortat !

ju pershendet Adrian Hoxha

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anėtarėsuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    me novojitet nje mesinger a ka mundesi di kusjh te me jep ndonje ling

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anėtarėsuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412

Ndihme per mesengjer....

Pershendetje te gjitheve.
    Kam pasur te instaluar windows live messengjer 2009 dhe ka funksionuar shume mire.Kam c`instaluar kete msn dhe kam instaluar WLM 8.1 pasiqe edhe me shume gjithmone me ka pelqyer.Mirepo tash gjithqka funksionon mire me messengjerrin 8.1 perveq kur deshiroj te beje video-call ose vetem call.
    A eshte e mundur se me ata qe deshiroj te beje video call e kane WLM me te ri dhe ky eshte shkaku apo dikun tjeter.
    Kete problem nuk e kam pasur kur kam pasur WLM 2009(14.0.).
    Sistemin operativ e kam Win XP sp3

Paraprakisht ju falenderoj per ndihmen tuaj.Pres pergjigje e mundesisht edhe zgjidhjen e problemit.

i/e regjistruar Maska e valdetshala
    Anėtarėsuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejė-Republika e Kosovės
    Postime
    2,363
    Citim Postuar mė parė nga Silverwings Lexo Postimin
    Pershendetje te gjitheve.
    Mirepo tash gjithqka funksionon mire me messengjerrin 8.1 perveq kur deshiroj te beje video-call ose vetem call.
    A eshte e mundur se me ata qe deshiroj te beje video call e kane WLM me te ri dhe ky eshte shkaku apo dikun tjeter.
    Paraprakisht ju falenderoj per ndihmen tuaj.Pres pergjigje e mundesisht edhe zgjidhjen e problemit.
    Ehhh pėrgjigje po por zgjidhje me 8.1 shume vėshtire. Kam pėrdor diku per 1vit e diqka 8.1.0178 dhe shume kam qene i kėnaqur, sa qe nuk do ta hiqja kurrė, por pėr shkak se qe nje muaj u pamundėsua biseda me video me motrėn (pikėrisht pėr ato qe ke cekur, pra versioni i njėjte) mu dashtė qe te instaloj edhe mua 14.0 pra te riun. Nuk ke q'te besh, nese deshiron video call te duhet i riu.
    Me respekt,

Valdet Shala

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-03-2011
    Vendndodhja
    München/Gjermani
    Postime
    71
    Citim Postuar mė parė nga beni33 Lexo Postimin
    me novojitet nje mesinger a ka mundesi di kusjh te me jep ndonje ling
    ketu mundesh ta marrish

http://clk.atdmt.com/GBL/go/229686408/direct/01/
    te pershendet
    Ardian Hoxha

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anėtarėsuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Faleminderit per ndihmen.Njehere provova edhe me versionin 8.5 dhe as ai nuk punoj si duhet,problemi vetem tek audio dhe video thirrjet.
    Nuk e di pse mikrosoft nuk i lejon njerezit te zgjedhin vet se qfare msn deshirojne.
    Gjithsesi faleminderit.

Te gjitha temat per hotmail,msn ketu.

pershendetje eksperte.
    desha nje msn softwer por jo qe ne momentin ti bej install te me kerkoje per ti bere download.ju lutem me ndihmoni sa me shpejt.faleminderit

http://g.live.com/1rewlive3/en/wlsetup-all.exe
    Windows XP with Service Pack 3 (SP3)
    Windows Vista (32-bit or 64-bit editions)
    Windows 7 (32-bit or 64-bit) or
    Windows Server 2008
    Forumi Shqiptar
    My web (hobby): www.zonajuaj.com

shume faleminderit.

i/e regjistruar Maska e mufitk
    Anėtarėsuar
    11-08-2009
    Postime
    255
    Citim Postuar mė parė nga francovice Lexo Postimin
    http://g.live.com/1rewlive3/en/wlsetup-all.exe
    Windows XP with Service Pack 3 (SP3)
    Windows Vista (32-bit or 64-bit editions)
    Windows 7 (32-bit or 64-bit) or
    Windows Server 2008
    Kete version e kam un te instaluar ne pc po kerkon update te reja.provova me e shkarku te plote sic kam ate ke sjelle ti me siper e shkarkova dmth msn 2011 por kur provova ta instaloja ne pc me thoshte seshte kompakt me win32 si duket ishte vetem per vista.Doja te dija ku mund ta marr te plot por per xp dmth 2011
    flm

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •