Pershendetje.
Kam pyetje rreth MSN.
Kam te instaluar Mesengjer 7.5 dhe deri tani nuk kam pas asnje problem me te por tani me nje shok nuk mundem te komunikoj me kamere, une po mendoj se mund te jet problemi qe ai shoku tani ka te instaluar Mesengjer te ri dhe une kam ende te vjeter, a mundet te jete ky problem apo cili problem mund te jet? Dhe kam provuar te instaloj verzion te ri por une kam Windows pa Service Pack dhe verzionet e reja me kerkojne kete, vetem verzioni 8.0 mu duk qe nuk po kerkon SP por nuk e instalova pa ju pyetur ju se a eshte ky verzion i mire per instalim apo jo?
Per Update te Windowsit nuk desha ti beje sepse nuk e kam Kompjuterin edhe aq te fort dhe nuk desha ta mundoj me shum sepse kam programe te tjera me bollek dhe nese i beje Update po frigohem se mos po e demtoj diqka.
Me falni qe e zgjata pak.
Falemiderit per mirkuptim.
Pershendetje kam nje problem me hapjen e msn kur klikoj Sign in ne msn me del keshtu: WE CAN'T SIGN YOU IN TO WINDOWS LIVE MESSENGER
Signing in to Windows Live Messenger failed because the service is temporarily unvalible.Please try again later
Get more information
Error code: 8e5e0713
Mund te me tregoni ku esht problemi dhe qfar duhet te bej
JO thote qe per momentin sherbimi eshte i pamudur......
sa kohe ke keshtu?
Aldi Shuli
qe nje jav
po www.microsoft.com te hapet?
po nese i ben update a mundesh?
Aldi Shuli
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Ndonjėherė kur MSN-nė e kam tė mbyllur, mė hapet vetė dhe nuk e di pse. Mė ndodh shpesh kėto kohėt e fundit.
Dinė tė mė thonė ndonjė gjė ekspertėt pėr kėtė?
cfare do te thuash hapet vet? u dergon te tjerve e-mail, u shkruan te tjereve ne messenger pa dijenine tende, apo hapet si program messengeri? gjithsesi kjo mund te ndodhi sepse mund te jet infektuar programi i messenger me ndonje virus dhe te kane vjedh kodin, ka shume mundesi qe ti te kesh klikuar ndonje link ku thote "a do me e pa kete foto, ose dicka e tille' dhe te kane vjedh kodin, dhe si pasojnga msn e jote ose llogaria e jote u shkojne te tjereve messazhe nga messenger ose e-mail nga accounti jot pa dijenine tende, me qellim qe dhe ata te infektohen e tu vidhet kodi....
une do te sugjeroja te pastroje kompjuterin e te siguroheshe mos ke ndonje virus ne pc dhe patjeter te ndryshosh kodin e msn....
Aldi Shuli
Jo, nuk dėrgon mesazhe, po mė hapet si program. Qėllon qė kur unė e kam tė mbyllur, pa e shtypur "sign in", hapet vetė dhe kjo mė ēudit shumė.
Sido qė tė jetė, do ta provoj njėherė tė ndryshoj kodin, mbase rregullohet.
Krijoni Kontakt