jo se kam provuar ende me skype.rrejtin e kam te lidhur me kompanin ipko 1mbps kishem po so ka i jep 1mbps ndoshta me pak...me siguri rrjeti jo i mir
jo se kam provuar ende me skype.rrejtin e kam te lidhur me kompanin ipko 1mbps kishem po so ka i jep 1mbps ndoshta me pak...me siguri rrjeti jo i mir
Pershendetje. Me kan vjedhur fjalkalimin ne Hotmail dhe mi kan ndryshu "pergjigjen e fsheht" dhe emailin alternativ, a ekziston mundesia e kthimit prapa dhe si!>?? ju falemenderit
Kontakto hotmail dhe dergoji fjalekalimet qe ke perdorur deri ne momentin qe ta kane vjedhur, te dhenat tuaja etj.
Thuaje mer lal troē: si me zbuluar passwordin e hotmailit dikujt! lol
Perchč er coro che famo tutti quanti insieme
dice LAZIO sei grande te volemo bene!
Ekziston. Gjeje kush ta ka bo kete gjeme. Organizo nje ekip ninxhash. Trajnoi mire edhe mesoi te sterviten me manikina qe ngjajne me hajdutin e e-mailit. Kur te kene marre mire si ekip mesoi gjithashtu te nyhasin eren e hajdutit edhe leshoi si qente e terbuar kunder tij. Po nuk pranoi ti tregoje passwordin e ri ekipit te ninxhave do ti instruktosh mire qe ta asgjesojne ne menyre qe me e-mailin tend te zhduket edhe shkaktari.
C'dua te them? Hic, thjeshte qe "sh!t happens" futi i birre edhe 2 qofte edhe hap e-mail tjeter.
But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...
hap nje account tjeter ne hotmail dhe kujdesu me mire per passwordin. Accontit qe te vodhen thuaj bye-bye.
Nje shok i imi ka problem me kamere kur perdore MSN ! pasi qe kamere kur lshohet punon mirpo kur startohet me MSN nuk shihen videot ja nje screenshot.
http://img825.imageshack.us/img825/5051/msnproblem.jpg
Krijoni Kontakt