Atėherė si njė shkėmb deti, ngrihet shqiptari
Atėherė n'luftė si shqipe, hidhet guximtari,
Nuk e ben dot ate,marrje te passwordit duke futur emailin e dikujt dhe te kerkosh forgot password,reset password.Ne emailin tjeter alternativ duhet te dish adresen e emailit dhe passwordin.
Si email alternativ perdor ate email qe ke futur kur ke bere regjistrimin per here te pare.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 31-10-2009 mė 21:09
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
ADo Akoma eKzisToJNe Ca Njerez qe Duan te kene Passwd .... Por ti je nga ata qe si merr Passwd se ke bo qef me Passwd e Tjerve :P
Pershendetje,
Para 2 ditesh shkarkova Messenger-rin e ri dhe e installove tek te gjithe kompjuterat e salles te internetit ku punoj. Gjithshka shkon mir me kete program.
I vetmi problem eshte sherbimi Video Calls. Dmth kur dy veta lidhen me video calls nuk mund te flasin me ze (me kufje). Kufjet jane lidhur ne rregull, i kam ndritur zerin dhe tek Volume Control mikrofonit te kufjeve, i kam bere edhe nje here setup-in e Audio dhe Video ne Messenger por perseri pa rrezutat. Video eshte ne rregul mund te shiehen me njeri-tjetrin por audio jo.
Ju lutem me ndihmoni cfare mund te bej ????? Qe te bej te punoj edhe audio ?????
Ju faliminderit.
Unė do ju preferoj qė nėse mund tė hyni dhe tė shikoni emailin (mendoj pėr inbox) por nuk keni mundesi qe te kyēeni nė messenger atėherė probelmi qėndron nė faktin se dikush tė ka bėrė MSN Freeze (shq. ngrirje tė MSN-sė), andaj tė sugjeroj qė ta marrish edhe ti njė program MSN Freeze dhe tia bėshė emialit tėndė Freeze pastaj Unfreeze dhe kjo ėshtė e tėra.
Pėrshėndetje.
(AL)Leximi rrezikon marrėzinė. (EN)Reading jeopardizes stupidity. (DE)Lesen gefährdet die Dummheit.
ore ky me duket qe do te mesoje si hackohet nje email))
Mendoj se e vetmja gje qe te ngelet eshte "Pyetja sekrete" , po nuk e dite dhe ate ,ose ke shum qe se ke hap ose po mundohesh ti maresh dikujt tjeter pass :P.
Keyboard not found .... press any key to continue!
a mund ndonjeri prej jush te me ndihmoje ne lidhje me error 80040154 ??
Messengeri qe kam dowloaduar nuk mund te me hapet dhe me shfaqet ky problem,kurse ate nuk mund ta nderroj pasi qe ne add\remove program nuk mund ta largoj ate (windows Live Messenger)
Ndonje zgjidhje miqq ??
Shko run dhe fut kete:
Regsvr32 %windir%\system32\msxml3.dll
dhe ristarto PC
Krijoni Kontakt