Close
Faqja 148 prej 236 FillimFillim ... 4898138146147148149150158198 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,471 deri 1,480 prej 2359
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-08-2006
    Postime
    186
    Citim Postuar mė parė nga valdetshala Lexo Postimin
    Si po mendon ne PC tjeter, mos rasisht ke internet kafe apo ngjashem, apo 2 kompjutera ne nje rrjet?? sepse nuk e ke cekur fare!!!
    Ne shtepi kam nje laptop dhe nje pc tjeter te zakonshem,ne te dy i njejti problem ndodh..

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-10-2008
    Postime
    76
    nqs ke nderuar pasw. sduhet ta nxjer me ate lloj shkrimi.. dhe kontrollo mos ke aktivizuar dhe msn e vjeter se ajo futet automatikisht ne pune sa te kete internet ...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-10-2008
    Postime
    76
    mund ta dime ne ky person qe futet ka perdorur ndonjeher pc tend??? se hera pare degjoj qe dhe pasi te nderosh pasw mund te futet prap.. (ndero pergjigjen sekrete dhe emailin dytesor) nqs e ka perdorur mund te kete instalu program qe mund te futet ne pc tend kur te don dhe e gjen pasw qe ti ke ndryshuar...

i/e regjistruar Maska e valdetshala
    Anėtarėsuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejė-Republika e Kosovės
    Postime
    2,363
    Citim Postuar mė parė nga genxi Lexo Postimin
    mund ta dime ne ky person qe futet ka perdorur ndonjeher pc tend??? se hera pare degjoj qe dhe pasi te nderosh pasw mund te futet prap.. (ndero pergjigjen sekrete dhe emailin dytesor) nqs e ka perdorur mund te kete instalu program qe mund te futet ne pc tend kur te don dhe e gjen pasw qe ti ke ndryshuar...
    me te tregu te drejten edhe une po dyshoj ne te njeten ose fare keylogger qe i ka instaluar ose diqka ngjashem sepse nuk po ma percepton ndryshe mendja ime.
    Me respekt,

Valdet Shala

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-06-2003
    Postime
    569
    Vetem nje mundesi ekziston, ai person ka te instaluar ne kompjuterin tend ndonje keyloger ose ndonje program me te cilin kyqet nga largesia, (ndersa nese ai hyn ne kompj tend atehere aty e ka instaluar programin.)

zgjidhja: Formatoe kompjuterin komplet dhe nderro password, fjale sekret, emajl dytesore, dhe ska shanc ai me hy serish. Nuk eshte aq e lehte te thehet paswordi i hotmail, por me siguri ai ka qasje ne kompjutern tend. Ose ndoshta ti futesh ne ndonje internet cafe ose kompjuter tjeter.

Proud 2 b Albanian Maska e Linda-uk
    Anėtarėsuar
    10-08-2009
    Vendndodhja
    Angli
    Postime
    298
    internet caffe se njof, skam hy ndonjehere, e kam provuar nga lap topi edhe nga pc qe kam ne shpi po njesoj, ai ska pas shance te hyje ne comp e mi, kshu qe perjashtohet edhe ajo mundesi. po mendoja si formatohet comp, ndonjeri so e marre mundimin te ma spjegoje me ne detaj pls? flm te gjitheve per mundimin
    U cant judge a book by its cover but you can tell its price

i/e regjistruar Maska e valdetshala
    Anėtarėsuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejė-Republika e Kosovės
    Postime
    2,363
    Citim Postuar mė parė nga Linda-uk Lexo Postimin
    po mendoja si formatohet comp, ndonjeri so e marre mundimin te ma spjegoje me ne detaj pls? flm te gjitheve per mundimin
    http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=39764 shko te ky linku dhe do gjesh te gjitha informatat
    Me respekt,

Valdet Shala

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-04-2007
    Postime
    630
    Citim Postuar mė parė nga Linda-uk Lexo Postimin
    internet caffe se njof, skam hy ndonjehere, e kam provuar nga lap topi edhe nga pc qe kam ne shpi po njesoj, ai ska pas shance te hyje ne comp e mi, kshu qe perjashtohet edhe ajo mundesi. po mendoja si formatohet comp, ndonjeri so e marre mundimin te ma spjegoje me ne detaj pls? flm te gjitheve per mundimin
    Prap sje sqaruar mire, trego a punon dikun nese po a ka ndodh ne pun? ai pc a esht i lidhur network?, apo vetem ne shtepi ke kuptu qe pot spihunon dikush.Duket qe ke mar trojan ne pc dhe nese ka ndodh kjo shum shum keq per ty aj perosn ka full qasje ne kompjuterin ton, mund te kopjoj qdo gje qe ke ne pc mund ta dirigjon kameren mund te kopjoj qdo gje qe shkruan me tastier, kjo gje nuk esht nuk esht veshtir te behet.

Te duhet nje antivirus i mire dhe ta skanosh kompjuterin komplet, na thuaj qfar sistemi operativ perdor dhe cka ki te instaluar ne pc kunder virusve.
    E mendoj te ndihmoj para se ta besh ate te fundit pra formatizimin.

i/e regjistruar Maska e xubuntu
    Anėtarėsuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    168
    sipas mendimit tim ky person ka instaluar nje trojan ne PC tend
    formato pc
    instalo antivirus, e firewall
    bej te gjitha aggiornimet
    nderroi te gjitha passwordat,pyetjet secrete qe perdorje, si per SO dhe per te gjitha sherbimet e tjera qe perdorje

Proud 2 b Albanian Maska e Linda-uk
    Anėtarėsuar
    10-08-2009
    Vendndodhja
    Angli
    Postime
    298

Angry

Citim Postuar mė parė nga cvcx Lexo Postimin
    Prap sje sqaruar mire, trego a punon dikun nese po a ka ndodh ne pun? ai pc a esht i lidhur network?, apo vetem ne shtepi ke kuptu qe pot spihunon dikush.Duket qe ke mar trojan ne pc dhe nese ka ndodh kjo shum shum keq per ty aj perosn ka full qasje ne kompjuterin ton, mund te kopjoj qdo gje qe ke ne pc mund ta dirigjon kameren mund te kopjoj qdo gje qe shkruan me tastier, kjo gje nuk esht nuk esht veshtir te behet.

Te duhet nje antivirus i mire dhe ta skanosh kompjuterin komplet, na thuaj qfar sistemi operativ perdor dhe cka ki te instaluar ne pc kunder virusve.
    E mendoj te ndihmoj para se ta besh ate te fundit pra formatizimin.
    Tek puna ime ska asnje mundesi te futet, + qe aty kam high security e ai njeri nuk jeton ktu fare, as une ne pune nuk futem dot ne msn, emailin po qe e mbaj hapur se me duhet.
    Kam windows XP, e kam pas Kaspersky antivirus po e hoqa se me ngadalsoi komp fare e tani kam AVG, kam scanuar comp cdo jave e sme ka thene qe mund te kem trojan ndonjehere, vetem tracking cookies. se di cfare te them po seriozisht kam nevoje per ndihme
    U cant judge a book by its cover but you can tell its price

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •