nqs ke nderuar pasw. sduhet ta nxjer me ate lloj shkrimi.. dhe kontrollo mos ke aktivizuar dhe msn e vjeter se ajo futet automatikisht ne pune sa te kete internet ...
mund ta dime ne ky person qe futet ka perdorur ndonjeher pc tend??? se hera pare degjoj qe dhe pasi te nderosh pasw mund te futet prap.. (ndero pergjigjen sekrete dhe emailin dytesor) nqs e ka perdorur mund te kete instalu program qe mund te futet ne pc tend kur te don dhe e gjen pasw qe ti ke ndryshuar...
Vetem nje mundesi ekziston, ai person ka te instaluar ne kompjuterin tend ndonje keyloger ose ndonje program me te cilin kyqet nga largesia, (ndersa nese ai hyn ne kompj tend atehere aty e ka instaluar programin.)
zgjidhja: Formatoe kompjuterin komplet dhe nderro password, fjale sekret, emajl dytesore, dhe ska shanc ai me hy serish. Nuk eshte aq e lehte te thehet paswordi i hotmail, por me siguri ai ka qasje ne kompjutern tend. Ose ndoshta ti futesh ne ndonje internet cafe ose kompjuter tjeter.
internet caffe se njof, skam hy ndonjehere, e kam provuar nga lap topi edhe nga pc qe kam ne shpi po njesoj, ai ska pas shance te hyje ne comp e mi, kshu qe perjashtohet edhe ajo mundesi. po mendoja si formatohet comp, ndonjeri so e marre mundimin te ma spjegoje me ne detaj pls? flm te gjitheve per mundimin
U cant judge a book by its cover but you can tell its price
http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=39764 shko te ky linku dhe do gjesh te gjitha informatat
Me respekt,
Valdet Shala
Prap sje sqaruar mire, trego a punon dikun nese po a ka ndodh ne pun? ai pc a esht i lidhur network?, apo vetem ne shtepi ke kuptu qe pot spihunon dikush.Duket qe ke mar trojan ne pc dhe nese ka ndodh kjo shum shum keq per tyaj perosn ka full qasje ne kompjuterin ton, mund te kopjoj qdo gje qe ke ne pc mund ta dirigjon kameren mund te kopjoj qdo gje qe shkruan me tastier, kjo gje nuk esht nuk esht veshtir te behet.
Te duhet nje antivirus i mire dhe ta skanosh kompjuterin komplet, na thuaj qfar sistemi operativ perdor dhe cka ki te instaluar ne pc kunder virusve.
E mendoj te ndihmoj para se ta besh ate te fundit pra formatizimin.
sipas mendimit tim ky person ka instaluar nje trojan ne PC tend
formato pc
instalo antivirus, e firewall
bej te gjitha aggiornimet
nderroi te gjitha passwordat,pyetjet secrete qe perdorje, si per SO dhe per te gjitha sherbimet e tjera qe perdorje
Tek puna ime ska asnje mundesi te futet, + qe aty kam high security e ai njeri nuk jeton ktu fare, as une ne pune nuk futem dot ne msn, emailin po qe e mbaj hapur se me duhet.
Kam windows XP, e kam pas Kaspersky antivirus po e hoqa se me ngadalsoi komp fare e tani kam AVG, kam scanuar comp cdo jave e sme ka thene qe mund te kem trojan ndonjehere, vetem tracking cookies. se di cfare te them po seriozisht kam nevoje per ndihme
U cant judge a book by its cover but you can tell its price
Krijoni Kontakt