Close
Faqja 145 prej 236 FillimFillim ... 4595135143144145146147155195 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,441 deri 1,450 prej 2359
    www.trebit.com Maska e Xemlo
    Anėtarėsuar
    20-09-2004
    Postime
    460
    ruhen automatikisht nga messengeri ne menyre qe cdo perdorues, dmth cdo person qe futet me adresen e vet, te mos kete vonesa ose ngarkesa rrjeti heren tjeter qe futet. Ne rastin kur kompjuterin tend e hapin 5-10-15 persona, ska asgje per tu shqetesuar. Problemet lindin kur jane 200-300-1000 perdorues dhe messenger i ben cache secilit nga perdoruesit. Kjo perkthehet ne hapesire ne hard disk te zene kot, aq e madhe sa mund te arrije dhe perqindje rreth 10-15% te hapesires totale te hard diskut. Por kjo ndodh kryesisht ne kompjutera qe funksionojne per internet kafe, kur perdoruesit jane shume me teper

Proud 2 b Albanian Maska e Linda-uk
    Anėtarėsuar
    10-08-2009
    Vendndodhja
    Angli
    Postime
    298

Angry Si te bllokoj kontaktin dhe ardhjen e mesazheve nga dikush ne msn dhe hotmail?

Pershendetje,
    doja te dija nese ka nje menyre se si te shmang dike qe me futet ne Msn edhe Email, edhe pse e kam delite disa here nga Msn ai person gjen nje menyre qe te hyje prape dhe gjej ne liste, me lexon emailet dhe shpesh gjej emaile qe kam fshire kohe me perpara akoma aty, me nje fjale mi ka bere qorap te gjitha.
    U cant judge a book by its cover but you can tell its price

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Raporto adresen e emailit te personit te mikrosofti per abuzim.ose expand headers ne emailin qe te vjen prej tij,nqs te vjen ndonje email dhe ma dergo ne privat.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Anėtarėsuar
    10-08-2009
    Vendndodhja
    Angli
    Postime
    298
    ne fakt me teper po mendoja nese do kete nje menyre per te mbrojtur emailin tim, nuk dua te hap tjeter ngaqe e kam prej vitesh edhe me duhet per pune, e kam te shperndare neper business cards and advertisments, po te raportoj emailin e tij, jam e sigurte qe do hap nje tjeter e do beje te njejten gje perseri.

Anėtarėsuar
    10-08-2009
    Vendndodhja
    Angli
    Postime
    298
    Citim Postuar mė parė nga benseven11 Lexo Postimin
    Raporto adresen e emailit te personit te mikrosofti per abuzim.ose expand headers ne emailin qe te vjen prej tij,nqs te vjen ndonje email dhe ma dergo ne privat.
    kontrollo inbox,
    Faleminderit Benseven

Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Nje figure,duhet pare burimi nga vjen emaili.
    Nqs emaili vjen si emri personit@hotmail.com atehere i dergon email mikrosoftit per abuzim.Adresa e mikrosoftit per te bere ankese dhe kerkuar ti mbyllet llogaria eshte member_services@live.com figura poshte.
    Nqs emaili te vjen psh si emripersonit@lycos.com pra nga adrese jo hotmail atehere sipas metodes se perdorur ne figuren poshte mund te gjesh serverin e personit,numrin Ip te serverit dhe kontaktosh serverin qe personit ti mbyllet llogaria per abuzim.
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Anėtarėsuar
    10-08-2009
    Vendndodhja
    Angli
    Postime
    298
    ai eshte hacker e futet me IP e huaja gjithmone, sbesoj qe kjo gje do me ndihmoje

Citim Postuar mė parė nga Linda-uk Lexo Postimin
    Pershendetje,
    doja te dija nese ka nje menyre se si te shmang dike qe me futet ne Msn edhe Email, edhe pse e kam delite disa here nga Msn ai person gjen nje menyre qe te hyje prape dhe gjej ne liste, me lexon emailet dhe shpesh gjej emaile qe kam fshire kohe me perpara akoma aty, me nje fjale mi ka bere qorap te gjitha.

bla bla bla

> Ndrro password-in tė e-mail addreses Linda cdo gje do rregullohet ta premtoj.
    Mungesa e besimit e ben njeriun te cmendur...

Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Citim Postuar mė parė nga Linda-uk Lexo Postimin
    ai eshte hacker e futet me IP e huaja gjithmone, sbesoj qe kjo gje do me ndihmoje
    Menyra me e lehte eshte kjo,cinstaloje msn live qe ke dhe instalo nje kopje te re, krijo nje llogari te re msn/hotmail live,kontaktet qe i do ti mbash i fut ne msn dhe i lajmeron per ndryshimin dhe kaq.Adresat e vjetra mos i perdor me.I dergon nje email microsoftit te
    mbylle llogarine evjeter.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-08-2006
    Postime
    186

Exclamation Msn-ja me ben "sign out"2 llogari ne msn?

PROBLEM ME MSN !!??

Kam nje problem me MSN ,here pas here clogohet me duket sikur hyn ne MSN time dikush tjeter dhe clogohem une ,kam nderruar passin disa here por e njejat gje me ndodh...

Si te veproj per ket rast?

Flm...

me njerr ket shenim
    You were signed out from here
    because you signed in to a version
    of Messenger that doesn"t let you
    sign in to m ore than one place.
    Clik here to sign in again.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •