Close
Faqja 141 prej 236 FillimFillim ... 4191131139140141142143151191 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,401 deri 1,410 prej 2359
    i/e regjistruar Maska e Adem101-ish
    Anėtarėsuar
    03-05-2009
    Postime
    9

Angry Ikonat ne desktop rifreskohen ngadale pas hapjes se MSN-se.

Kam problem me ikonat e mi nese bej refresh ikonat shkojne mire dmth me lehte por kur hap msn 8.5 ateher ikonat gjat rifreskimit me shkojne me rende por perseri shkojne lehte kur ndrroje wallpaperin kap provuar te ndrroj versionin e msn por asgje ndihme

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anėtarėsuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Sqarohu mė mirė se asigjo smorėm vesh.

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816
    Citim Postuar mė parė nga Adem101-ish Lexo Postimin
    Kam problem me ikonat e mi nese bej refresh ikonat shkojne mire dmth me lehte por kur hap msn 8.5 ateher ikonat gjat rifreskimit me shkojne me rende por perseri shkojne lehte kur ndrroje wallpaperin kap provuar te ndrroj versionin e msn por asgje ndihme
    Klik ne skedarin zip e hap dhe klik nereg file.Klik pastaj ne yes per ta fut ne regjister dhe ristarton kompjuterin(kjo eshte per windows XP.)
    Skedarėt e Bashkėngjitur Skedarėt e Bashkėngjitur
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    kam edhe une nje pytje si eshte e mundur qe kur dua te dergoj nje email bej copy & paste edhe me mbyllet faqja
    I LOVE GOD

j&g

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816
    Difekti eshte kur ben select dhe kopjon tekstin nga nje faqe interneti.
    Per kopjim teksti ne faqe qe kane shume ngarkese ne figura ilustrime dhe rrezikohet qe kopjimi i tekstit te behet keq,klik ne browser(firefox) lart ne view/page style,klik ne nostyle per ta zhveshur faqen nga grafikat dhe te kete tekst.Pastaj kopjon tekstin dhe e fut ne email.
    ====
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 21-07-2009 mė 19:31
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i/e regjistruar Maska e v3t0n
    Anėtarėsuar
    02-07-2008
    Postime
    117

Problem me fshierjen e msn live...

kam 1 problem...
    e kam fshire msn messenger live nga program files... dhe tash nuk eshte me tek add remove programms...
    Kurse tash dua te instaloj msn tjeeter me thot qe duhet te fshish verzionin me te ri ...(nuk kam se na ku ta fshi nuk ekziston as ne program files e as ne add remove programs)
    si ta fshij te gjithen passi se me siguri kan mbetur disa file pa u fshire...
    ka ndonje program... apo dicka tjeter qe mund te me ndihmoje???

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Riinstalo e njehere windows live e pastaj beje uninstall nomralisht nga add/remove e jo duke deletur drejtorine ne program files pasi ka celsa regjistri qe instalohen gjithashtu qe duhet ti deletesh nese do ta heqesh programin gje qe cinstaluesi e ben per ty

Ardi
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

i/e regjistruar Maska e EdiR
    Anėtarėsuar
    24-05-2002
    Vendndodhja
    Madison, WI, U.S
    Postime
    1,015
    Citim Postuar mė parė nga v3t0n Lexo Postimin
    kam 1 problem...
    e kam fshire msn messenger live nga program files... dhe tash nuk eshte me tek add remove programms...
    Kurse tash dua te instaloj msn tjeeter me thot qe duhet te fshish verzionin me te ri ...(nuk kam se na ku ta fshi nuk ekziston as ne program files e as ne add remove programs)
    si ta fshij te gjithen passi se me siguri kan mbetur disa file pa u fshire...
    ka ndonje program... apo dicka tjeter qe mund te me ndihmoje???
    Shiko tek Add Romove programs, zgjidh Windows components dhe ne fund e ke msn nqs nuk ke instaluar nje version me te ri sesa ai qe vjen me Windows.
    Nje komb, nje gjuhe, nje shtet.
    https://chng.it/LqW9qg4bkD

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-02-2009
    Postime
    18

Post Kerkoj keylogger per MSN me ekstra funksion email.

me intereson nje program qe ta instaloj ne pc dhe te gjithe bisedat qe i ben ne msn te mi sjelli ne adresen time ose te pakten te ruhen diku
    (kush e gjen ta ktheje se me ka humbur mua)

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Citim Postuar mė parė nga dajosh Lexo Postimin
    me intereson nje program qe ta instaloj ne pc dhe te gjithe bisedat qe i ben ne msn te mi sjelli ne adresen time ose te pakten te ruhen diku
    (kush e gjen ta ktheje se me ka humbur mua)

Perfect keyloger ose cdo lloj keyloger. Meqe kjo eshte e pa ligjshme ndihme se si nuk ke
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •