A e mban mend pyetjen sekrete ?
A e mban mend pyetjen sekrete ?
Someone wants to be a Devils Advocate.
nuk e mbaj mend e kam harruar :-(((( .. ajo me nxjerr mbasi i jap enter LOCK .. nuk ka menyre tjeter ..
Fut dhe 4-5 her passwordin , pasiqė ėshtė thjesht programi i bllokimit tė MSN-s pėr pak minuta ose pėr pak tentativa.
Pra (mendoj unė) tė nevoitet vetėm dhe disa herė ta provosh.
Sepse ėshtė njė program qė bllokon MSN-n pėr 10tentativa.
Mė kupton?
Nje pjese njerezish vepron pa menduar,pjesa tjeter mendon,por pa vepruar.
une dua qe ta hape msn jo ta bllokoj me programe me kupto
hyn se pari ne www.hotmail.com dhe hyn aty ne emajl me siguri do te mundesh,
nese jo thjesht prit pas disa oreve duhet te lirohet vet sepse eshte bllokuar per shkak te shume tentimeve.
Fute sa here te duash passwordin gabim dhe msn nuk te behet FREEZE. Nqs e fut te sakte passwordin dhe te thote Password or ID error atehere ta kan bere freeze. Kjo "NGRIRJE" e msn zgjat sa ai person qe ta ka bere freeze e mban hapur programin dhe eshte i lidhur ne internet. S'ma ha mendja qe ai/ajo ta mbaje 24 ore ndezur pc, provo perseri me vone.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga francovice : 02-07-2009 mė 11:41
o freeze ca thu me nese nuk di pyetjen sekrete i thua mirupafshim adreses se msn
nese msn e ke bere nga ai pc kerkohe me msn pas se te regjistron kodin ciao
Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket
provo qete kombinim nje here
Start -> RUN ->
RunDll32 advpack.dll,LaunchINFSection %windir%\INF\msmsgs.inf,BLC.Remove dhe shtyp ok
ose shko provo per me hy prej internet kafes diku ose kompjuterit tjeter
Me respekt,
Valdet Shala
Provo kėtė mėnyrė nėse ke problem vetem me MSN e jo edhe me HOTMAIL :
Shiko daten dhe orėn nėse soshtė mir bone 2009 edhe diten e mujin rregullo shumica e probleme me MSN jon zgjidh me kėtė mėnyrė edhe mėnyra tjeter :
Kliko mbi ikonen e MSN-s edhe me tastin e djathėt propetis edhe bone windows 2000 nese s'tkryn pun as kjo mėnyr doergo ERROR CODIN (psh 80154627) tung klm
O plak ti rrofsh po ta them seriozisht qe une jam shume i trash eper kto lloj gjerash, d m th po pate mundesi me na i shpjegu hap pas hapi do me beje nder....ulemi ara kompjuterit, ndezim cigaren po pastaj? Veme te msn.com apo hapim mesengerin? Ku e ka tools mesengeri se une se gjej dot? flm
Krijoni Kontakt