Close
Faqja 134 prej 236 FillimFillim ... 3484124132133134135136144184234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,331 deri 1,340 prej 2359
    Ka programe te shumta qe bejne freeze msn po jane vetem per nje kohe shume te shkurter.
    Te gjitha programet qe bejne freeze msn nqs e mbyll ate program atehere ajo nuk vepron me.
    Per ta bere unfreeze fut passwordin e skate mbi 5 here.
    Pra provoje heren e pare ---do te thote qe se ke te sakte...vazhdo keshtu.....

WoRkInG Maska e [Neo]
    Anėtarėsuar
    05-10-2008
    Vendndodhja
    A man can be happy with any woman, as long as he does not love her.
    Postime
    247
    Citim Postuar mė parė nga valdetshala Lexo Postimin
    Neo te kam derguar nje mesazh ne MP!!
    nese eshte fjala per freeze vlen ajo ne MP .
    Perderisa harresa e fjalekalimit mundet te rikuperohet me Reset Option pra ate qe e ceka me larte Adresa Alternative dhe Pyetja e fshehur
    Rrofsh ti per ate ndihmen po as ajo nuk me beri pune akoma Ashtu vazhdon te jete. Nqs do mund te me gjenit nje program qe te punoje qofte edhe nje here te vetme qe te jete per te gjetur pasin e Mailit do ua dija per nder se aty ne ate E-mail kam Shume adresa qe me duhen jo se e dua per gje tjeter.
    Always forgive your enemies, nothing annoys them so much.

Oscar Wilde.

i/e regjistruar Maska e valdetshala
    Anėtarėsuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejė-Republika e Kosovės
    Postime
    2,363
    Neo sa per njoftim jam duke u munduar ta gjej FULL programin qe e ka postuar benseven11 ne kete link http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=109932 si te gjej diqka do te tregoj

tani spo di se a ka benseven11 ndonje serial apo jo por!!! po vazhdoj te kerkoj
    Me respekt,

Valdet Shala

Manitu Maska e kiniku
    Anėtarėsuar
    08-07-2005
    Vendndodhja
    Mos tė na vijė cudi se cdo frymor nga vete natyra priret tė kerkoj ushqim; Lukreci
    Postime
    869
    Citim Postuar mė parė nga [Neo] Lexo Postimin
    Rrofsh ti per ate ndihmen po as ajo nuk me beri pune akoma Ashtu vazhdon te jete. Nqs do mund te me gjenit nje program qe te punoje qofte edhe nje here te vetme qe te jete per te gjetur pasin e Mailit do ua dija per nder se aty ne ate E-mail kam Shume adresa qe me duhen jo se e dua per gje tjeter.

Para ca vitesh kam pasur nje problem te ngjajshem. Ekziston aty opcioni "help" dhe i shkruar atij Indusit me turban ne koke, i tregon per problemin qe ke, i tregon se kur perafersisht ishte koha e fundit qe e ke perdorur, i tregon 10-15 adresa te njerzve qe i ke pasur ne Msn messenger list, folderat qe ke pas, pra, sa me shume detaje qe ta bindesh Fakirin se adresa eshte e jotja dhe mbase meshirohet dhe te ndihmon.

Ne rastin tim, pas 10 oresh me ka reset-uar passin dhe nje email me ka njohtuar.
    Where have all the good men gone
    & where are all the gods?

Anėtarėsuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejė-Republika e Kosovės
    Postime
    2,363
    Neo te dergova nje Link te nje programi ne MP lajmerom per qdo gje.
    Me respekt,

Valdet Shala

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-02-2009
    Postime
    123

nje ndihme ju lutem

kam nje problem.kur kam formatuar pc eshte instaluar nje model i vjeter i msn dhe nuk me hapet.thote qe ka nje version me te ri.un e shkarkova ate dhe prap po te njejten gje ndodh.shkarkova dhe nje model tjeter por ajo me thote qe te instalosh kete duhet te c'instalosh ate te vjetrin te control panel,remove programs por ai nuk gjendet aty.si me ja bo per ta c'instalu?

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Kjo ndodh kur instalon windows xp sp1 e me te vjeter e nuk thote per MSN messenger ose live messenger sic quhet tani po ndodh per microsoft windows messenger. Eshte nje msn messenger I inkorporuar me windows 2000 edhe xp. Duhet te udatesh windows ne te pakten SP2 qe te te updatet edhe microsoft windows messenger. Nese do ta cinstalosh fare duhet te shkosh ne add/remove programs edhe me pas kliko ne add/remove windows components edhe aty kerko per windows messenger edhe uncheck kutine perpara windows messenger edhe perfundo wizard.

Ardi
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

Exclamation

Citim Postuar mė parė nga Aldi1 Lexo Postimin
    une kam 10 kom[jutera ne pune dhe tek disa me punon e tek disa jo
    problemin e kam ne pergjithesi tek windows live edhe faqet e mikrosoft nuk me hapen edhe kur dua te instaloj messenger nuk hapet, browser perdor edhe iexplorer edhe firfox

problemi per mua eshte perhere te pare dhe nuk po i jap dot zgjidhje, nese keni ndonje sugjerim ju faleminderit
    ndoshta kompjuteri nuk i ruan te dhenat e add

Problem Main Ports

Kerkoj ndihmen tuaj lidhur me nje problem.

Nuk arrij dot te hyj ne msn; shkaku: main ports. U perpoqa te shkoj te options e ta rregulloj atje, por dukej se cdo gje eshte ne rregull. Firewall e kontrollova eshte ok.
    Kam proxy probleme? Vura re qe edhe kur dua te hap mozillen ose ie nuk hapen, ama kur shkruaj link siper me hapet cdo faqe, si tani psh me forumin po ta kerkoja direkt nga google sdo te me hapej.
    E deinstallova dhe instalova msn por prape i njejti problem persistoi.

Ju lutem me ndihmoni ta zgjidh si problem.

Faleminderit paraprakisht.

Anėtarėsuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejė-Republika e Kosovės
    Postime
    2,363
    Provo ne Internet Option-connection-Lan Settings se a ke proxy settings automatic

poashtu mire kishte me qene po ti fshishe Temporary Files
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga valdetshala : 01-06-2009 mė 09:13
    Me respekt,

Valdet Shala

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •