Hahahahhahhahaha sa kam qeshur edhe femrat e shkreta kujtojne se flasin me tom cruiz haahahahah jepini cuna
Ardi
Hahahahhahhahaha sa kam qeshur edhe femrat e shkreta kujtojne se flasin me tom cruiz haahahahah jepini cuna
Ardi
Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
N. H. Schwarzkopf
Joooooo Ardi, ky mashtrim perdoret me teper nga cunat ne facebook dhe poker "texas holdem"
jane disa cuna qe kane adresa gocash dhe u marin chipsa "dollar" njerzve "viktimave" per te luajtur ne poker dhe disa te tjer i mbledhin keto chipsa e i shesin.....
Punon dynjaja ore nuk rri kot![]()
Aldi Shuli
pershndetje mu desht nje program per msn pra per me hap 2 e me shum msn ne te njejten koh msn ne pc e kom 8.5 dhe kom shkarku disa por nuk po me bajn disa ishin univverzal e disa ishin edhe me shum virusa pra nese kish pasur mundesi me ma dergu naj link per me shkarku free download
kalofshit mir
Po ekziston ky program dhe une e kam ne perdorim aktualisht dhe mund ta shkarkosh free e mos ki asnje merak per ndonje virus
ky eshte linku ku mund ta shkarkosh
http://www.msgplus.net/download/
Aldi Shuli
aldi1, nani91 po kerkon Multimsn e jo msn plus,
nani91 shkarko
http://msn-polygamy.uptodown.com/en/
Me respekt,
Valdet Shala
Ju lutem me ndihmoni me nje problem qe kam me nje adrese hotmail.
Kam pas pasword me 20 karaktere dhe disa here e hapte dhe disa here jo.
Tani nuk e hap me fare dhe ma kane bo freez adresen Dhe nuk po munden qe ta rikuperoj ka disa dite qe eshte keshtu.
Ju lutem me ndihmoni.
Always forgive your enemies, nothing annoys them so much.
Oscar Wilde.
shume veshtire!!! nese e ke dhene alternate email adrese ose Pyetjen e fshehte mund ta rikuperosh por ndryshe shume veshtire.
Me respekt,
Valdet Shala
Always forgive your enemies, nothing annoys them so much.
Oscar Wilde.
Neo te kam derguar nje mesazh ne MP!!
nese eshte fjala per freeze vlen ajo ne MP .
Perderisa harresa e fjalekalimit mundet te rikuperohet me Reset Option pra ate qe e ceka me larte Adresa Alternative dhe Pyetja e fshehur
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga valdetshala : 22-05-2009 mė 18:39
Me respekt,
Valdet Shala
Krijoni Kontakt