hahhahahh ............CURIOSITY KILL THE CAT................
hahhahahh ............CURIOSITY KILL THE CAT................
Problemi eshte me msn 7.0 dhe 7.5 provo te marresh 8.5 dhe problemi do te zhduket sepse ty dikush te largon nga msn ai qe te largon vetem shtyp tastin ESC dh ENTER mbi dritaren e bisedes disa here dhe ti del provo te marresh msn 8.5
Ju pershendes
Mire po na thua e ka hedh njoni ne "TREG" po ate plehren se pyte pse do me i infektu shqiptaret e shkret mer , ca interesi ka ..
Apo me ju marr emailin me bo email-publicitet se kane fillu keq fare ne shqiperi kto gjona se shof qe vijne nje kile plehra ne dite , nga ato plehra shqiprie ose kosove....
Bėji nder qenit, qė ai tė kafshojė kėmbėn
Dua te ndryshoj e-mail adresen time psh. e kam email@hotmail.com dhe ta bej psh ndryshe@hotmail.com d.m.th. te njejten adres qe perdori ta ndryshoj emrin e saj ti kem contact e njejta vetem emri i saj te ndrysh te kem e-mailin e njejte vetem te ndryshoj emrin shpresoj qe me kuptuat.
Ju pershendes
Nuk mundesh ta ndryshosh e-mail adresen ,
Krijo nje adrese e-mail te dyte.
Feelings change - memories don't.
Kam nje problem me msn messenger e ri...Pasi e kam instaluar ate nuk mund ta bej add remove prej te control panel sepse dua ta instaloj msn 8.5 sepse kjo e reja ka shum problem...Ka mundesi tme tregoni ndonje opcion tjeter per te fshir kete msn????
El Real Madrid, campeón de Liga 2007/08.
Instaloje msn e ri me te gjitha opsionet ( windows live mail , writer etj ) , pastaj mund ta heqesh .
bli pc tjeter lale
po fshije jepi delet .
dhe instalo msn 8,5
po kjo msn re eshte ma e mir re, te duket e veshtir ne fillim po pastaji ja mer doren ke per tu ba hacker ngjo lalen
shnet .
Krijoni Kontakt