Kush pranon aq lehte nje file te quajtur "foto.exe" qe nga emri ja ben muuuuuuuuu e meriton te infektohet nga ky virus.
Kush pranon aq lehte nje file te quajtur "foto.exe" qe nga emri ja ben muuuuuuuuu e meriton te infektohet nga ky virus.
nuk e di nese e ke rregulluar problemin por mund te jet dhe virus...
une kam ber nje postim te ri reth ketij problemi dhe te shpresojme te gjejme nje zgjidhje.....
Aldi Shuli
Une prandaj e permenda qe kam nje salle interneti, se kjo ndodh tek kompjuterat e klientave e jo tek kompjuteri im, dhe une nuk mund ti kontrolloj c'do minute per ti shpjeguar qe ky eshte virus....
Tashti problemi eshte qe: si mund ta gjejme se ku fshihet ky virus ne kompjuter dhe si mund ta heqim.....
Aldi Shuli
A mos ka nje dosje te tille ne pc tende ? c:/swsetup/photo/photo.exe
nese nuk te krijon proces atehere shikoi dhe verteto se apo te startohet ne Start uP, nese jo nuk eshte problem , me qfaredo antivirusi efektiv mund ta hiqesh, perndryshe kopjon nje file ne msn, e ē'instalon nje here msn dhe fshin te gjithe folderin e tij ku ka qene, pastaj instalon prape dhe problemi rregullohet, ky virus ka qarkulluar para 3 a 4 muajsh ne kosove por ESET SMART SECURITY nuk e ka lejuar te me infektoj kompjuetrin,
me spyware doctor poashtu mund ta hiqesh
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga valdetshala : 03-03-2009 mė 19:37
Mere kte : MsnCleaner_eng dhe sceno msn dhe besoj te te ndihmoj pasi qe vet kam pat te njejtin problem.
UNĖ JAM MIRĖ KUR ASHT MIRĖ SHQYPNIA!
Faleminderit te gjithve per pergjigjet...
problemin e zgjidha duke bere scan kompjuterin me avast prof. gjat startit te windowsit dhe mbas kesaj problemi nuk ndodhi me dhe shpresoj te mos ndodhi![]()
Aldi Shuli
Kshu eshte kur shkarkohen kenge ne format EXE!! hehe
Keyboard not found .... press any key to continue!
Pse paranoiac ca te keqe ka te jene kenget ne exe jane te egzukutueshme eshte prerja e re e formatit mp3 prerja coupe.
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Krijoni Kontakt