Close
Faqja 12 prej 236 FillimFillim ... 210111213142262112 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 2359
    Citim Postuar mė parė nga hatikation
    Enginer ne c'fare lani je qe thua jam ne nje lan dhe do doja te pyesja si e zgjidhe kete problem ! s'mund te bej dot gje te kete problem nga server se di more vellezer c'te thom ! keni ndonje program per download kundra kesaj? se kuptoj nga vjen !
    jam lidhur ne lan me nje qender interneti ne tirane.
    per zgjidhjen e problemit e kam thene ne mesazhin e meparshem dhe po e perseris : ndryshova IP.
    limitimin e ka pasur vetem IP ime(kushedi ca do kete ngaterruar serveri).
    por hatikation,errori jot(...00303) nuk ka shume lidhje me ..00370.
    errori ..00303 del ne rastet kur ke vendosur gabim passwordin.
    mbaj mend qe me ka dale disa here,por kur kam vendosur passin per here te dyte nuk ka dale me.
    ke provuar te lidhesh ne msn nga kompiuter tjeter?
    mund ta hapesh hotmailin nga kompiuteri jot?
    po nga kompiuter tjeter mund ta hapesh hotmailin?

gjithe te mirat
    engineer

MSN messenger: Problem me komunikim me zė

Pershendetje cuna !
    Kam nje problem qe besoj do e kete (ose ka pasur ) eshe ndonje tjeter prej jush !!
    Aktualisht jam jashte Shqiperise dhe kur kontaktoj me persona qe ndodhen ne shqiperi dhe qe perdorin linjen normale te Alb telekomit ( dmth PC nga shtepia dhe linja telefonike ) me ane te MSN -Messenger , eshte e pamundur bashkebisedimi AUDIO (me microfon ) ose VIDEO Besoj se fajin e ka linja e telekomit
    Keni ndonje mendim se ca mund te bej ? Ndonje modifikim ne "Settings " te pc qe ndodhet ne Shqiperi
    Nqs e ka fajin MSN , ca mund te perdor ndonje program te ngjashem qe lejon bisedat audio (sigurohuni qe funksionon me albtelekomin )?? Apo Albtelekom eshte treguar i zgjuar dhe ska lene me mundesi per "abuzime "
    Mirepres pergjigjet tuaja !
    ... cos' I was high when i wrote this !!!

Programues Softueresh Maska e edspace
    Anėtarėsuar
    04-04-2002
    Vendndodhja
    Filadelfia, SHBA
    Postime
    2,565
    Nqs ti nuk e ke kete problem me njerez te tjere qe nuk perdorin albtelekom, atehere ata e kane fajin.

Nuk e kam perdorur ndonjehere por Skype ka bere buje te madhe dhe ne faqen e tyre thuhet se punon ne te gjitha kushtet, edhe kur jane bllokuar shumica e portave. Para disa javesh dikush ne forum tha qe perdor Skype per te folur me Shqiperine. Nuk e di nqs perdornin albtelekom por ishin te kenaqur dhe nuk kishin probleme me lidhjen.
    Provoje njehere: http://www.skype.com/
    Edi

Heartless Maska e White_Angel
    Anėtarėsuar
    11-01-2004
    Vendndodhja
    Kristal......
    Postime
    1,293

Kam harruar fjalekalimin e MSN/Hotmail

Kam nja nje muaj qe me ka humbur pass i msn qe e perdorja per email per shkollen. me me vra nuk e mbaj mend dhe nuk e di se cfare me kane derguar profesoret dhe shkolla. Se ketu ne usa keta rrijne dhe te thone kur i pyet i ke online cfare te duhet. E provova dhe pyetjen sekrete prape nuk e merr. Ju lutem me ndihmoni si tia bej qe te gjej pass?

White_Angel
    O Zot per vete sdua gjė jo...por pėr prindėrit nje dhėndėr tė bukur!

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    provo programin passview 1.62 ne kete faqe
    http://www.nirsoft.net/utils/pspv.html
    ose cain dhe abel 2.5
    http://www.securityfocus.com/data/tools/cain25b33.exe
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Open your mind now! Maska e besart
    Anėtarėsuar
    11-11-2002
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    480
    Une te rekomandoj te ju shkruash nje leter stafit te hotmailit, tregoju te gjitha te dhenat e tua personale qe ke vendosur ne ate adrese, siq jane: emri, mbiemri, datelindja, shteti, pastaj tregoju per 3-5 fjalėkalimet e fundit qe ke perdorur. Dhe prit konfirmimin, nese te dhenat e tuaja kanė qenė tė sakta, ata mė siguri do tė tė dergojnė njė pasword tė ri.
    Nėse te dergojnė pasin e ri, atėhere duhet ta kopjosh dhe ta vendosesh ne kutine per pasword sepse eshte shume i ndjeshem.
    Nese nuk arrine asgje me kete na njofto!
    Ligji i aksionit dhe reaksionit ėshtė universal. Keni kujdes!

www.trebit.com Maska e Xemlo
    Anėtarėsuar
    20-09-2004
    Postime
    460
    E di ca te bosh? Hic, asigjo, nada.... Harroje ate adresen. Se e bukura eshte se edhe po qe se arrin ta gjesh passwordin, nese ke 30 dite qe se perdor, te gjitha emailat te jane fshire, kshuqe e kote eshte per mu. Dhe me siguri do kesh me shume se nje muaj qe e ke humbur......

Heartless Maska e White_Angel
    Anėtarėsuar
    11-01-2004
    Vendndodhja
    Kristal......
    Postime
    1,293
    Citim Postuar mė parė nga besart
    Une te rekomandoj te ju shkruash nje leter stafit te hotmailit, tregoju te gjitha te dhenat e tua personale qe ke vendosur ne ate adrese, siq jane: emri, mbiemri, datelindja, shteti, pastaj tregoju per 3-5 fjalėkalimet e fundit qe ke perdorur. Dhe prit konfirmimin, nese te dhenat e tuaja kanė qenė tė sakta, ata mė siguri do tė tė dergojnė njė pasword tė ri.
    Nėse te dergojnė pasin e ri, atėhere duhet ta kopjosh dhe ta vendosesh ne kutine per pasword sepse eshte shume i ndjeshem.
    Nese nuk arrine asgje me kete na njofto!

besart Te flm per ndihmen tende por nuk e di se si mund t'ju dergoj nje leter staffit te Hotmail dhe cfare menyre te perdor . Nese di dicka te lutem me shkruaj.

Pastaj eshte e vertet qe kam mese dy muaj qe e kam humbur pass. E verteta eshte qe kur e kam hapur per hee te fundit kisha 31 email dhe te gjitha ishin me viruse mbi 41kb dhe nga persona qe si kam pare as degjuar kurre ne jeten time . kjo gje me frikesoi dhe mbasi i fshiva te gjitha dhe nderrova dhe pass. Zakonisht vendos ditelindje neper pass po pastaj e nderrova po me me vra nuk e mbaj mend . E kam provuar pytjen sekrete se pata ven nje titull filmi qe me pelqen shume dhe e di shume mire qe eshte ajo po as ate nuk ma pranon . Nejse do hap nje adrese tjeter dhe me duhet ti lajmeroj ata ne shkolle se fundja nuk po lodhem me me te se kam nje jave a me shume qe me ka zene koka me ket dreq Adrese.

Mgjth Ju falenderoj te gjitheve nga zemra pa perjashtim kush u mundua te me ndihmoj .

White_Angel
    O Zot per vete sdua gjė jo...por pėr prindėrit nje dhėndėr tė bukur!

Open your mind now! Maska e besart
    Anėtarėsuar
    11-11-2002
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    480
    Ok White Angel, per momentin nuk po me kujtohet email adresa e tyre, por perdor kete link njeherė.
    Ata do ta kthejne pergjigjen.
    http://www.hotmail.msn.com/cgi-bin/d...eform&_lang=EN

Shpresoj te kesh sukses!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga besart : 18-10-2004 mė 11:25
    Ligji i aksionit dhe reaksionit ėshtė universal. Keni kujdes!

DuRrEsAk&MoDeRaToR Maska e Bledari
    Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Durres - Shqiperi
    Postime
    2,071

Problem me lidhjen e MSN

kam nje problem me hotmail me vdiq nuk e mor vesh pse nuk me lidh, kur dua te bej connect ne MSN te host me thot Sory, we could not sign you in because the sing-in name you entered does not exist or your password is incorrect pervec ksaj shkruan edhe ket gje If you have forgotten you password, please click help in the main messanger windown, and the click Help Topics for instruction on resseting you password . 0x81000303 kshu me thot kur nuk arrij dot te bej sing ne msn pastaj menvoda ta hap e-mail nga webi i tij www.hotmail.com klikoj hapet webi per bukuri por kur arrij te bej connect te vej useraname@hotmail.com dhe passwordin sa klikoj sign me del Canot find the Server se mor vesh sepse tek kompjuterat e tjere qe kam afer hapet hotmail vetem ke kompjuteri im nuk hapet pse mundeni te me ndihmoni pak.

P.S. Internet Exploren ke panelet e saj kontrollova edhe ishte gjithcka OK mund te keni ndonje ide mund te me ndihmoni? Po e rithem ke Kompjuterat qe kam ngjitur hapet dhe msn dhe hotmail por ke kompjuteri im jo plz help me.

dhe nje dicka kur bej connect nga webi i hotmail per me hyre ne yahoo me del ky mesazh The page you are looking for is currently unavailable. The Web site might be experiencing technical difficulties, or you may need to adjust your browser settings. pse? ku qendron problemi?

Me Respekt
    Bledari
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Bledari : 26-10-2004 mė 06:37

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •