Close
Faqja 107 prej 236 FillimFillim ... 75797105106107108109117157207 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,061 deri 1,070 prej 2359
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-12-2008
    Postime
    136

Program pėr zbulimin e MSN-sė

pershendetje ditmir ose xheku , me dergo pak ate programin e zbulimit e msn sepse me duhet , ju pershdes nga kosova, edhe dicka ajo faqja ne internet qe hap msn pa nevojen e programit si e ka aemin ajo ??

i/e regjistruar Maska e valdetshala
    Anėtarėsuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejė-Republika e Kosovės
    Postime
    2,363
    per nje faqe e di qe eshte http://www.meebo.com/ perderisa nuk po di se per qfare programi e ke fjalen ne lidhje me msn

www.ebuddy.com
    www.meebo.com

Shprehu me qarte per ate zbulimin e msn se nuk te mora vesh?Ku e di ti emrin tim.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

i nėnshtruar Maska e master2006
    Anėtarėsuar
    15-09-2006
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,238

Mė ndihmoni se si tė pėrdor MSN Plus

a ka mundesi te me ndihmoni se si te perdor msn plus, kam instaluar msn live 8.1 dhe msnplus 4.70 mirepo si duket nuk mund ta perdor apo nuk po di ta perdor, pasi te bej sign in ne msn askund nuk shoh nalt ne shiritin standard ndonje buton MSN PLUS apo diqka te tille.

Provoj te shkarkoj msnplus scripts por as ato nuk funksionojn, klikoj 2 her mbi ate script dhe me del mesazhi ku thot se duhet te jene edhe msnlive edhe msnplus running njekohesisht, edhe pse tek un te dyjat jane te instaluara. Nese keni ndonje ide ju lutem me ndihmoni...faleminderit

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anėtarėsuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Une qeshtu i kam funskionon mire:
    Windows Live Messenger 8.5.1018
    Messenger Plus! Live 4.70.0.334
    Skin: Apple Live Messenger 0.2.4

Mundi edhe skripte me marr, edhe funksionon msn shume mire.

Provo ti te instalosh edhe njehere tani ne atė shiritin standard e ki ....... Help Plus Nese te del fjala Plus, atehere e ki mire dhe kur te lajmėrohesh ne msn, atehere mund te marrėsh skrips, skins, e shume gjera tjera.

Nese ty nuk te del ne shiritin standard, s'besoj se e ke instaluar mire.

Ja nje foto se si duket.
    Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

..... .....
    Anėtarėsuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    Duhet te marresh msn 8.5 e siper me sa di une pasi me msn poshte 8.5 as mua nuk me beri.

p.s Hajde hajde dike edhe kinesce ti tjetri

i/e regjistruar Maska e eagle_black
    Anėtarėsuar
    17-12-2008
    Vendndodhja
    LAGJIA E JOHANIT
    Postime
    357
    Citim Postuar mė parė nga master2006 Lexo Postimin
    a ka mundesi te me ndihmoni se si te perdor msn plus, kam instaluar msn live 8.1 dhe msnplus 4.70 mirepo si duket nuk mund ta perdor apo nuk po di ta perdor, pasi te bej sign in ne msn askund nuk shoh nalt ne shiritin standard ndonje buton MSN PLUS apo diqka te tille.

Provoj te shkarkoj msnplus scripts por as ato nuk funksionojn, klikoj 2 her mbi ate script dhe me del mesazhi ku thot se duhet te jene edhe msnlive edhe msnplus running njekohesisht, edhe pse tek un te dyjat jane te instaluara. Nese keni ndonje ide ju lutem me ndihmoni...faleminderit
    mirembrema me te vertet do shpjegim per kete msn e re qe ke marr???????????

Anėtarėsuar
    15-09-2006
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,238
    Citim Postuar mė parė nga eagle_black Lexo Postimin
    mirembrema me te vertet do shpjegim per kete msn e re qe ke marr???????????

flm por nuk dua shpjegim per msn po per msnplus, dmth pse sme punon, sidoqoft flm per ndihmen, do ta provoj tani nje msn mbi 8.5

Anėtarėsuar
    15-09-2006
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,238
    Flm shum mmeetti dhe White-knight, ishte pikerisht fakti se un kam pas te instaluar versionin nen 8.5 dhe nuk me ka funksionuar msnplus, tash eshte gjithqka OK, flm edhe njeher

AS un per vete..........
    Keyboard not found .... press any key to continue!

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •