Close
Faqja 104 prej 236 FillimFillim ... 45494102103104105106114154204 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,031 deri 1,040 prej 2359
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-12-2008
    Vendndodhja
    RKS
    Postime
    215

Errour De Script De Internet Explorer

Pershendetje Kam nje Problem me msn sa here qe hap msn me shfaqet kjo http://caledor.free.fr/clubic/script.jpg si ne foto kush mund te me ndihmoj ta heqi ket pres pergjigjen e juaj Flm.

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Kliko ne start shko ne run e shkruaj eventvwr. Pastaj kap error msg e hidhi ketu ti shofim ca eshte error. Gjithashtu bej nje skan me hijackthis e hidh log file ketu ta shofim

Ardi
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043

Kompjuteri riniset kur instaloj kamerėn nė MSN

Kur dua te instaloj webcam ne messenger (audio-video setup)
    ben kompjuteri restart automatikisht.
    kete problem nuk e kam me scype.

ndihme se po me braktisin dashnoret.

i/e regjistruar Maska e BHGod
    Anėtarėsuar
    18-08-2007
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    447
    drague,

ēfare modeli eshte kamera? Ke version te Windows dhe Messenger (Yahoo!, MSN) po perdor?

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar mė parė nga BHGod Lexo Postimin
    drague,

ēfare modeli eshte kamera? Ke version te Windows dhe Messenger (Yahoo!, MSN) po perdor?
    Kamera ka gati tre vjet qe punon pa probleme.(labtec)

mbas formatimit me ndodhi ky problem.

I bera nji skanim pc. asgje.

msn perdor.flm.

Rafsha ku mos u vrafsha:D Maska e MENEFREGISTJA
    Anėtarėsuar
    23-09-2008
    Vendndodhja
    Ne Itali ne Cuneo
    Postime
    46

Unhappy Gabim kur provoj tė instaloj MSN-nė

Athere kam msn qe nuk me punonte dhe nje shok nje dite me tha qe ta fshija fare dhe té instaloja nje msn te re.
    Por kur fidhova te instloja msn me del ERORE RIPROVARE PIł TARDI dmth Gabim provoje me von por kjo ka ketu e 3 muaje qe vazhdoj ta provoj por e njejt gje
    Kushe mund te me ndimoj ?????
    Une perdorja WINDOWS LIVE MESSENGER
    Flm te gjithve .
    SALVE A TUTTI BELLI E BRUTTI

Citim Postuar mė parė nga MENEFREGISTJA Lexo Postimin
    Athere kam msn qe nuk me punonte dhe nje shok nje dite me tha qe ta fshija fare dhe té instaloja nje msn te re.
    Por kur fidhova te instloja msn me del ERORE RIPROVARE PIł TARDI dmth Gabim provoje me von por kjo ka ketu e 3 muaje qe vazhdoj ta provoj por e njejt gje
    Kushe mund te me ndimoj ?????
    Une perdorja WINDOWS LIVE MESSENGER
    Flm te gjithve .
    Si e ke adresen e msn ? Se eshte shum e rendesishme ne instalimin e msn se re

Provo aMsn ose Windows Live Messenger Khalid Edition.Te dy shum te mire.Ose nderrro version te messengerit.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Njė program pėr hapjen e "winks" te Messenger?

a mundet njeri te me jap link ku mund te shkarkoj programin i cili mundeson hapjen e winks tek messenger. sa here dua te dergoj ose marr me del tabela install. flm paraprkisht.
    ++--++--

Nuk do program ajo.Do vetem version te perparuar te MSn.Shkarkoje te fundit dhe s do kesh probleme.Kerko ne google per versionin e fundit ...
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •