Close
Faqja 103 prej 236 FillimFillim ... 35393101102103104105113153203 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,021 deri 1,030 prej 2359
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-06-2003
    Postime
    569
    Sa kam verejtur une, ka te beje me shtet te caktuar, mikrosofti nuk lejon te hapen adresa te reja nga shtetet si albania, serbia etj, momentalisht vetem shtetet e medha si gjermani, amerik munde te hapen.

E kam vertetuar kete. Kjo eshte e lidhur me TIME ZONE te kompjuterit. Nese e keni zone albania smunde te hapni emajl. Nderrroni Zonen e kompjuterit ne USA e shehni qe menjehere do te munde te hapni. Me IP ska te beje fare sepse as ne gjermani skam munde te hapi adrese kur kam pasur zone albania te kompjuterit.

Mundesia eshte thjeshte, ne Change Region. E percaktoni vendndodhjen si Amerika dhe hapni sa te doni emajl qofte Live.com apo Hotmail.com

Normalisht as gjate hapjes se emajlit mos e zgjedhni albania por USA sepse serish smunde ta hapni emajlin.

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anėtarėsuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Nė ēdo vend ku ka jetė
    Postime
    5,321
    POSHT MICROSOFTI pra. Vdekt qysh neser billi i gates. Qe tani do nderroj dhe sistemin e Operimit meqe qenka kshu.
    Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anėtarėsuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Nuk ka lidhje se ēfarė shteti vendos gjatė hapjes sė llogarisė.
    Jeta ime, mban emrin e saj..

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anėtarėsuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Citim Postuar mė parė nga mendimi Lexo Postimin
    Sa kam verejtur une, ka te beje me shtet te caktuar, mikrosofti nuk lejon te hapen adresa te reja nga shtetet si albania, serbia etj, momentalisht vetem shtetet e medha si gjermani, amerik munde te hapen.

E kam vertetuar kete. Kjo eshte e lidhur me TIME ZONE te kompjuterit. Nese e keni zone albania smunde te hapni emajl. Nderrroni Zonen e kompjuterit ne USA e shehni qe menjehere do te munde te hapni. Me IP ska te beje fare sepse as ne gjermani skam munde te hapi adrese kur kam pasur zone albania te kompjuterit.

Mundesia eshte thjeshte, ne Change Region. E percaktoni vendndodhjen si Amerika dhe hapni sa te doni emajl qofte Live.com apo Hotmail.com

Normalisht as gjate hapjes se emajlit mos e zgjedhni albania por USA sepse serish smunde ta hapni emajlin.
    Sa per kuriozitet e provova. Time Zone Tirana, Country/Region: Albania. Funksionoi.
    Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

i/e regjistruar Maska e valdetshala
    Anėtarėsuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejė-Republika e Kosovės
    Postime
    2,363
    Problemi qendron te Proxy une per vete ne Kosove nga Kujtesa e kam pase ate Problem pra nuk mund ta hapja llogarine por nga IPKO pa asnje problem...nuk eshte te shtetet

Problem me skriptet gjatė hapjes sė MSN-sė?

Pershendetje forumi_Me sakt duhet te them Mirmengjes,.
    Kam nje mikun tim i cili ka nje problem me msn.Une nuk arrij tia zgjidh sepse e ka ne gjuhen gjermane.Tani kur ai hap msn, msn-ja hapet normalisht por i del nje tabele e bezdisshme.I nderrova edhe msn i vura nje tjeter, edhe internet explorer e nderrova nga 7 ne beta8 dhe prap del.Si tia bej.Faleminderit paraprakisht.
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816
    E kuptoj cfare problemi ka dhe si zgjidhet.
    Problemi eshte se postet ne gjermanisht sja vlen te futen ne forum.
    Nuk ka ekspert shqiptar per kompjutera ne gjermani.
    QE ai te kuptoje cfare duhet te beje duhet qe browserin ta kete anglisht.
    Instruksionet ketu jepen ne anglisht.
    Eshte humbje kohe mos u merr me ate pune.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Ben po tė ndihmoi tė pėrkthej atė pjesė do e bėja.
    Sui generis

Faleminderit qe te dyve.Te shpresoj se mos di njeri tjeter ndonje per kete problem.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

i/e regjistruar Maska e drummer73
    Anėtarėsuar
    22-10-2005
    Postime
    20

Red face Kompjuteri fiket kur hap njė faqe ose MSN-nė

Kur provoj te hapi nje faqe internetit kompjuteri me fiket ,po te njejtin problem ma ben edhe kur jam ne msn bllokohet msn dhe me fiket kompjuteri.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •