Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 27 prej 27
    R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Robt kanë me dekada që shofin dhe tv pa ngjyra, që ishin dhe më të dëmshëm për shkak të rrezeve që nxirrnin etj e nuk po i shofim të vdesin. C'janë këta të cmendur që bëjnë këto studime. Apo hajde merr fonde taksapaguesish për të bërë pislliqe të tilla. Skema të ndyra allokimi paresh, merr këndej vendos andej.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

Citim Postuar më parë nga Hyllien Lexo Postimin
    Robt kanë me dekada që shofin dhe tv pa ngjyra, që ishin dhe më të dëmshëm për shkak të rrezeve që nxirrnin etj e nuk po i shofim të vdesin. C'janë këta të cmendur që bëjnë këto studime. Apo hajde merr fonde taksapaguesish për të bërë pislliqe të tilla. Skema të ndyra allokimi paresh, merr këndej vendos andej.
    Hë mo Hyllo, t'u mbush mendja ty që je një fanatik i shkencës? Kot i re më qafë madamës Helena.
    Epo dihet, se çfarë shkencëtarësh dhe studiuesish kemi sot, nga ata që i lëpijnë shputën e këmbës atyre që i financojnë, me qëllimin që ndër të tjera ; të largosh vëmendjen publikut se çfarë bëhet në të vërtetë, duke e gënjyer me keto përralla pseudo studimore.

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    C'fare shkencatar aman. Keta jane budallenj.

Nga e dine keta shkenctaret nese une do jetoj 80 vjet dhe nese shikoj tv 5 ore ne dite do vdes ne moshen 75?

Budallakia e njeriu ska fund ka pas ajnshtajni.
    Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

New York Maska e mario_kingu
    Anëtarësuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    ajde shkenc ajde
    dmth neve qe kemi ndenj te vegjel para tv tu loz rambo playstasion etc etc plus filma sporte duhet te kishim cof hahaah funny
    Partizoni

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anëtarësuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahçen time
    Postime
    3,882
    Nje pyetje ka plaku? Jom 100 vjec, e pi rakine me opinge, e dredh taraboshin me gazete, rri gjithe diten para deres se shpise me kembet tek kanali ujit per fresllik. Dmth sipas ketij studimi duhet te kisha ik per lesh para 40 vjetesh une kshu eeeeee.

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anëtarësuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    pupupupu ca nuk ka...lan nom lan me keshtu gjonash
    zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac

QEVERIA Maska e policia911
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Vendndodhja
    new york
    Postime
    167
    shkenctar hesapi skan cbejn te shkretet edhe futja nje pordhe
    RROFTE SHQIPERIA

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •