Close
Faqja 0 prej 48 FillimFillim 1210 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 473
    i/e regjistruar Maska e IllyrianPatriot
    Anëtarësuar
    27-06-2010
    Postime
    1,027

Radikalët islamikë sulmojnë figurat kombëtare shqiptare

http://www.youtube.com/watch?v=I84uA...mbedded#at=207

Degjoheni me vemendje ... Se ky tipi eshte me te verte interesant .

A mund te quhet shqiptar nje person qe shan c do gje shqiptare ' Skenderbeun , Nene Terezen , Adem Jasharin, Bajram Currin. Isë Boletini' ? A mund te thuhet qe kjo fe qe aj perfaqeson eshte ne dobi te shqiptareve ?

Nqs disa 'mulsimaneve' ju pengon e verteta , nuk eshte faji im. Adresohuni te ky personi qe po flet .

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Ka dy dilema ketu:

1. A ka ofendu shumicen e shqiptareve Pjeter Bogdani, per shkak te besimit ndryshe ?

2. A ka konvertu nen Tereza nenat muslimane te Indise duke u dhen ndihmen femijeve te tyre ?

Nese dikush mua me ofendon , qoft ai edhe Ismail Kadareja , per mua esht person i poshter, pa marr parasysh titujt qe i ka ne qaf.
    Shqiperi eshte edhe Cameria

i/e regjistruar Maska e IllyrianPatriot
    Anëtarësuar
    27-06-2010
    Postime
    1,027
    keto 2 figura te shquara te kombit shqiptar te kan ofenduar ty ? Ne c menyre ?

Pra ty nene tereza te ofendoj se konvertoj muslimanet ne indi , edhe gjergi kastrioti sepse luftoj kundra turkut .

Me pak fjale i bie qe ty te ofendon e gjithe historia shqiptare , pervec kohes qe e kishte sunduar Turku .

Po neve shqiptareve nuk na ofendon ti , duke i quajtur persona te poshter ata qe dhuruan jeten e tyre per shqiperine ?
    Nuk na ofendon ti duke perdorur gjuhen shqipe edhe duke e quajtur veten tende shqiptar kurre ne te njeten kohe ofendohesh nga cdo gje shqiptare?
    Ndryshuar për herë të fundit nga IllyrianPatriot : 03-06-2011 më 05:23

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Ibrahim Rugova
    Nena Tereze
    Pjeter Bogani
    Gjergj Kastrioti...

Per cudi, qdo gje qe nuk e beson Allavin i pengon Myslove?

Dhe e kan kete , jo pse nuk eshte jo-mysiman po ANTI KOMBTAR lol

E kti hoxhe ja pshurrsha gojen e flliqt
    Praises due to the most high, Allah

Praises due to the most fly, Prada

Baby, I'm magic, ta-dah

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Keta predikuesit e fese po me duket po merren me cdo gje, vetem me fe jo. mire eshte me i mbyll keto institucionet fetare, se nuk kane nevoje njerezit per ndermjetesues per te besuar ne dicka.

Atdhetar n'damar Maska e Illyrian_King
    Anëtarësuar
    11-03-2011
    Vendndodhja
    Shqipëri Etnike
    Postime
    516
    Citim Postuar më parë nga IllyrianPatriot Lexo Postimin

A mund te quhet shqiptar nje person qe shan c do gje shqiptare ' Skenderbeun , Nene Terezen , Adem Jasharin, Bajram Currin. Isë Boletini' ? A mund te thuhet qe kjo fe qe aj perfaqeson eshte ne dobi te shqiptareve ?

Nqs disa 'mulsimaneve' ju pengon e verteta , nuk eshte faji im. Adresohuni te ky personi qe po flet .
    Mos i fryej zjarrit, se po na djeg edhe mua dhe ty!
    Muslimanët krenohen me Adem Jasharin, kjo dihet botërisht. Aty nuk u permend Adem Jashari askund.

Te dalim tek tema: Ketij njeriu në video unë i them se ky që është avatarin tim (Gjergj Kastrioti) ka lënë pasardhës ruaju se të takojnë në rrugë rasisht.
    Ky njeri duhet urgjentisht të përjashtohet nga Bashkësia Fetare Islame (nëse eventualisht është pjesë e saj) dhe t'i ndalohet hyrja në shtetin e Maqedonisë.

P.s Muslimanët duhet t'a denojnë këtë deklaratë të tij dhe duhet të distancohen nga deklarimet e tij, ndryshe pergjegjësia bie edhe mbi ta.

Me t'mira!
    Kombi mbi të gjitha

Citim Postuar më parë nga IllyrianPatriot Lexo Postimin

Nuk ma ka marrë mendja që ka këso kafshe injorante në fisin tonë.

Por, nuk do të kisha dëshirë që në fisin tonë ( dmth shqiptar ) të kemi edhe më shumë kafshë të tilla injorante që i besojnë këtij mjekërrcjapi!
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    10-06-2009
    Vendndodhja
    Ne Kontinentin tim
    Postime
    315
    Sipas deshires se kti tipit,,i bjen qe ne Shqiptari te jen te gjith si ai,,te mendojn te gjith si ai,,te flasin te gjith si ai,,te luten te gjith si ai,,te veshen te gjith si ai,,

pramendojeni sikur cep e ne cep Shqiperis te behen njerzit 100% si ai,,

c´far do te thoshte kjo??

Asimilim Total i Shqipes,,sdo te ngelej asnje elemt Shqip..

pra Feja luften kunder Shqipes,,,,e ka ne Gen!!!!

Follow the Light Maska e presHeva-Lee
    Anëtarësuar
    24-11-2008
    Vendndodhja
    toka e shqiponjave
    Postime
    1,019
    Problemi nuk besoj qe esht te Skenderbeu sepse ne at koh ka qen e drejt per Skenderbeun ta luftoj pushtuesin dhe me merit esht Hero Kombtar, por problemi esht se po perpiqeni ta beni figur kombtare Gonxhe Bojaxhiun nje misionare katolike qe ka pas misionin ne Indi nga Vatikani te shpallet figur kombtare per Shqiptaret !!! kjo per mu esht Bull Shit ju pelqej apo sju pelqej e verteta esht kjo per hater dikujt nuk behen figurat kombtare, por per ate qe kan dhen per kombin jo per nje komb tjeter .

ps. nuk kam gje kunder Gonxhe Bojaxhiut ka qen nje humanitare e madhe po kurr nje figur kombtare e Shqiptarve ndoshta krishterve po .
    Krenohem qi jom Shqyptar e Musliman

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anëtarësuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Citim Postuar më parë nga presHeva-Lee Lexo Postimin
    Problemi nuk besoj qe esht te Skenderbeu sepse ne at koh ka qen e drejt per Skenderbeun ta luftoj pushtuesin dhe me merit esht Hero Kombtar, por problemi esht se po perpiqeni ta beni figur kombtare Gonxhe Bojaxhiun nje misionare katolike qe ka pas misionin ne Indi nga Vatikani te shpallet figur kombtare per Shqiptaret !!! kjo per mu esht Bull Shit ju pelqej apo sju pelqej e verteta esht kjo per hater dikujt nuk behen figurat kombtare, por per ate qe kan dhen per kombin jo per nje komb tjeter .

ps. nuk kam gje kunder Gonxhe Bojaxhiut ka qen nje humanitare e madhe po kurr nje figur kombtare e Shqiptarve ndoshta krishterve po .
    Pse me myslot nuk qenkan shqiptar keshtu?Pse mos ta shpallin figure kombetare se e nderon gjithe bota.Mos me thuaj qe sduhet te quhet se ska bere gje per shqiperine.Per hater te kujt na qenka bere figure kombetare se spo te kuptoj une tyja flet shqipe te hallakatur ti.Ate e beri bota para nesh pastaj u kujtuam edhe neve qe ekzistonte.

Me vjen keq se ne 2011 jemi akoma duke ikur mbrapa.

Nejse.....
    Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.

Faqja 0 prej 48 FillimFillim 1210 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •