Close
Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 45
    OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga Sea Melody Lexo Postimin
    Sipas atyre qe kam degjuar,shikuar gjithmone kam vene re qe Katoliket kane ecur me perpara me kohen,dukefillu nga amerikanet,gjermanet etj,Islami si fe me e paster gjithmone ka qene edhe eshte mbrapa si me tradita,si me jete e te ardhura te vogla,duke marre shembull luftrat qe po zhvillohen ne Trippoli,e ne shume vende tjera aziatike. Pse ndodh kjo??
    Po marr nje shembull: Nje njeri musliman me pat thene" Zoti ja jep te gjitha,na jep ujin,buken,punen,paret krejta".
    Qysh zoti ja jep krejta atij,kur ai gjith diten sillet neper gjami,zoti nuk i jep pare pa u mundu me fitu me mundi,pse gjithmone fjalet e muslimanit jane "Zoti na jep gjithqka",zoti nuk na jep gjithqka nese na nuk mundohemi vet.
    Pse katoliket kane ec perpara si me mjete financiare,si me pushtet,kane krahun e fort dhe ata po na mbajne ne grusht neve..
    Katoliket apo Muslimanet jane me te drejt??
    Moj Sirena e Detit, barre te madhe paske marre per te shkruar ne temen e Fe-se. A do t'jua dalesh dot mbane islamikeve te forumit ?! - Prit, se nuk ta kane marre eren akoma !

Vallahi, do te ta qaj hallin, se si do t'ju pergjigjesh pyetjeve te tyre, se me thane te verteten rende i paske ofenduar !
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-08-2011
    Postime
    7
    Citim Postuar mė parė nga Nikk Lexo Postimin
    ahhahahahahaha deka.. me duket se po i duken krejt profilat njilloj...
    jo profilat ,por shkrimet dhe menyra se si ofendoni hahahahhahah

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar mė parė nga acermenu Lexo Postimin
    jo profilat ,por shkrimet dhe menyra se si ofendoni hahahahhahah
    pse po pyt tjeret ti

pa na kallxo cili je ti
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anėtarėsuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Citim Postuar mė parė nga derjansi Lexo Postimin
    pse po pyt tjeret ti

pa na kallxo cili je ti
    me vule e ke njeri eshte opinga tjetri mersini e sheh sa mir njihen hahahah
    Praises due to the most high, Allah

Praises due to the most fly, Prada

Baby, I'm magic, ta-dah

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anėtarėsuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar mė parė nga Sea Melody Lexo Postimin
    Sipas atyre qe kam degjuar,shikuar gjithmone kam vene re qe Katoliket kane ecur me perpara me kohen,dukefillu nga amerikanet,gjermanet etj,Islami si fe me e paster gjithmone ka qene edhe eshte mbrapa si me tradita,si me jete e te ardhura te vogla,duke marre shembull luftrat qe po zhvillohen ne Trippoli,e ne shume vende tjera aziatike. Pse ndodh kjo??
    Po marr nje shembull: Nje njeri musliman me pat thene" Zoti ja jep te gjitha,na jep ujin,buken,punen,paret krejta".
    Qysh zoti ja jep krejta atij,kur ai gjith diten sillet neper gjami,zoti nuk i jep pare pa u mundu me fitu me mundi,pse gjithmone fjalet e muslimanit jane "Zoti na jep gjithqka",zoti nuk na jep gjithqka nese na nuk mundohemi vet.
    Pse katoliket kane ec perpara si me mjete financiare,si me pushtet,kane krahun e fort dhe ata po na mbajne ne grusht neve..
    Katoliket apo Muslimanet jane me te drejt??
    Hajte shqipetare hajte !! Nuk behet fjale katolik apo muslimane , duhet te cohesh heret ne mengjese dhe te punojshe, bile bile ndonje dite ka 12 ore pune .

Zoti i krijoji njerezit te barabarte pa diskriminim,pore njekohesishte token e beri edhe konkurrence,per njerezimin dhe per cdo gjallese krijese qe ekziston ne kete bote.

Kjo konkurrence duhet ti jape mende si muslimanit gjithashtu edhe katolikit ,apo nje mije religjioneve te tjera qe jane ne kete toke .

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-08-2011
    Postime
    7
    Citim Postuar mė parė nga derjansi Lexo Postimin
    pse po pyt tjeret ti

pa na kallxo cili je ti
    JA PO TE KALLXOJ ,UNE JAM TI DERJANSI

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-08-2011
    Postime
    62
    Citim Postuar mė parė nga MafiaWarz Lexo Postimin
    me vule e ke njeri eshte opinga tjetri mersini e sheh sa mir njihen hahahah

ahhahahaahahaa opingen e kam lexu do here.. i madh asht.. ama une jam i ri ne forum . vec se di pse po me akuzojne kot..

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar mė parė nga TetovaMas Lexo Postimin
    Hajte shqipetare hajte !! Nuk behet fjale katolik apo muslimane , duhet te cohesh heret ne mengjese dhe te punojshe, bile bile ndonje dite ka 12 ore pune .

Zoti i krijoji njerezit te barabarte pa diskriminim,pore njekohesishte token e beri edhe konkurrence,per njerezimin dhe per cdo gjallese krijese qe ekziston ne kete bote.

Kjo konkurrence duhet ti jape mende si muslimanit gjithashtu edhe katolikit ,apo nje mije religjioneve te tjera qe jane ne kete toke .

Nuk eshte e vertete!!!

i/e regjistruar Maska e Sea Melody
    Anėtarėsuar
    14-08-2011
    Vendndodhja
    Ne boten time
    Postime
    58
    Citim Postuar mė parė nga Nikk Lexo Postimin
    Sepse katoliket i dedikojne me shume ore punes dhe me pak zotit. Kurse muslimanet me pretendimin se po i falen Allahut bejne palle ariu gjithe diten. Do me thene nuk bejne asnje lloj pune por jetojne si parazite. Jo te gjithe pasi ka edhe shume muslimane qe punojne. Por nje pjese e madhe nuk bejne asnje lloj pune dhe normal kur nuk ben asgje merresh me llafe e me fjale te kota.
    Kete desha ta them edhe une Nikk,nuk kam asgje kunder muslimaneve,sepse egziston vetem nje zot,dhe shume fe,prandaj eshte po i vetmi zot qe te gjith do te shkojme tek ai,prandaj zoti eshte nje,por siq thuhet ne kuran,zoti thotuaju pak,une te ruaj shume,prandaj puno pak,zoti te jep shume,e jo te pritesh cdogje nga ai,sepse para nuk bijn nga qielli ne dore,por duhet mundi per ti fituar ato.

i/e regjistruar Maska e Sea Melody
    Anėtarėsuar
    14-08-2011
    Vendndodhja
    Ne boten time
    Postime
    58
    Citim Postuar mė parė nga Pleakley Lexo Postimin
    Moj Sirena e Detit, barre te madhe paske marre per te shkruar ne temen e Fe-se. A do t'jua dalesh dot mbane islamikeve te forumit ?! - Prit, se nuk ta kane marre eren akoma !

Vallahi, do te ta qaj hallin, se si do t'ju pergjigjesh pyetjeve te tyre, se me thane te verteten rende i paske ofenduar !
    Degjo ti,une nuk e ofendoj askend,jam njeri i lire,tek une mbizoteron paqja,jam njeri anti lufte,anti fe,une nuk e dua luften,nuk i dua fete,sepse cdo fe thot ndryshe,dhe eshte vec 1 zot.Une besoj ne zot,por jo ne fe,dhe e shpreh mendimin tim kurdo qe ma don qejfi mua,nese te pengon ty kjo gje,thjesht mos ju pergjigj pyetjeve te mia,ose me thjesht beje log out.Kaloja mire

Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •