Close
Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 45
    i/e regjistruar Maska e Sea Melody
    Anėtarėsuar
    14-08-2011
    Vendndodhja
    Ne boten time
    Postime
    58

Katoliket dhe Muslimanet

Sipas atyre qe kam degjuar,shikuar gjithmone kam vene re qe Katoliket kane ecur me perpara me kohen,dukefillu nga amerikanet,gjermanet etj,Islami si fe me e paster gjithmone ka qene edhe eshte mbrapa si me tradita,si me jete e te ardhura te vogla,duke marre shembull luftrat qe po zhvillohen ne Trippoli,e ne shume vende tjera aziatike. Pse ndodh kjo??
    Po marr nje shembull: Nje njeri musliman me pat thene" Zoti ja jep te gjitha,na jep ujin,buken,punen,paret krejta".
    Qysh zoti ja jep krejta atij,kur ai gjith diten sillet neper gjami,zoti nuk i jep pare pa u mundu me fitu me mundi,pse gjithmone fjalet e muslimanit jane "Zoti na jep gjithqka",zoti nuk na jep gjithqka nese na nuk mundohemi vet.
    Pse katoliket kane ec perpara si me mjete financiare,si me pushtet,kane krahun e fort dhe ata po na mbajne ne grusht neve..
    Katoliket apo Muslimanet jane me te drejt??

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    15-08-2011
    Postime
    145
    Kjo qe thua ti eshte jo aq e sakte.Mjafton te hedhesh veshtrimin nga shumica e vendeve te Amerikes Latine me ne krye Haitin per te kuptuar se je nxituar qe e ke thene kete.Gjithcka eshte relative dhe eshte veshtire te absolutizohet.Sa per Ameriken,atje mbizoteron kultura protestante qe,duhet theksuar,kane nje kulture qe e vlereson punen.Dhe kjo kulture erdhi si proteste ndaj kultures katolike.
    Ka vende muslimane qe jane shume te zhvilluara por mbase nuk jane aq shtete sociale sa duhet te jene.Ka nga ato qe jane mjaft vende sociale dhe natyrisht ka dhe te prapambetura.Kjo vlen dhe per katoliket.Kaq sa thashe e thashe se nuk eshte e lehte te ndahet si me thike dicka po cdo dukuri duhet pare me anet e saj te mira e te keqija.

i/e regjistruar Maska e davidd
    Anėtarėsuar
    02-09-2009
    Postime
    2,016
    nje gje me beri pershtypje mua ketu ne kete tem se vetem titullin i kam lexuar deri tani, ajo qe thot (Katoliket dhe Muslimanet). pse jo te krishteret dhe myslimanet?

Anėtarėsuar
    02-09-2009
    Postime
    2,016
    Citim Postuar mė parė nga Sea Melody Lexo Postimin
    Sipas atyre qe kam degjuar,shikuar gjithmone kam vene re qe Katoliket kane ecur me perpara me kohen,dukefillu nga amerikanet,gjermanet etj,Islami si fe me e paster gjithmone ka qene edhe eshte mbrapa si me tradita,si me jete e te ardhura te vogla,duke marre shembull luftrat qe po zhvillohen ne Trippoli,e ne shume vende tjera aziatike. Pse ndodh kjo??
    Po marr nje shembull: Nje njeri musliman me pat thene" Zoti ja jep te gjitha,na jep ujin,buken,punen,paret krejta".
    Qysh zoti ja jep krejta atij,kur ai gjith diten sillet neper gjami,zoti nuk i jep pare pa u mundu me fitu me mundi,pse gjithmone fjalet e muslimanit jane "Zoti na jep gjithqka",zoti nuk na jep gjithqka nese na nuk mundohemi vet.
    Pse katoliket kane ec perpara si me mjete financiare,si me pushtet,kane krahun e fort dhe ata po na mbajne ne grusht neve..
    sic ka then dhe parafolsi/shkruajtesi siper jo te gjith te krishtret kan ec perpara, po pjesa me e madhe po kan ec, per arsyeje se mbizoteron dinjiteti dhe drejtesija dhe jo hipokrizija si ne fene islamike, pastaj disa vende te amerikes latine jane shume te korruptuara

Anėtarėsuar
    02-09-2009
    Postime
    2,016
    me sa di une, bota perendimore e ka krijuar nje system per te ecur perpara tek "perberja e njeriut" dhe jo ne fe dhe ne hipokrizi

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-08-2011
    Postime
    7
    SEA MALODY dhe MALSORI 1234
    4 dhe 5 postime
    te regjistruar

14 dhe 15 gusht

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-08-2011
    Postime
    62
    Citim Postuar mė parė nga Sea Melody Lexo Postimin
    Sepse katoliket i dedikojne me shume ore punes dhe me pak zotit. Kurse muslimanet me pretendimin se po i falen Allahut bejne palle ariu gjithe diten. Do me thene nuk bejne asnje lloj pune por jetojne si parazite. Jo te gjithe pasi ka edhe shume muslimane qe punojne. Por nje pjese e madhe nuk bejne asnje lloj pune dhe normal kur nuk ben asgje merresh me llafe e me fjale te kota.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-08-2011
    Postime
    7
    Nikk ,cfar nicku ke pas para se te te perjashtojne ?????

Anėtarėsuar
    02-09-2009
    Postime
    2,016
    ^^^^po ti ske pune tjeter po shikon nikat e njerezve? pse si beson njerezit, apo sbeson veten ne radh te par!!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-08-2011
    Postime
    62
    Citim Postuar mė parė nga davidd Lexo Postimin
    ^^^^po ti ske pune tjeter po shikon nikat e njerezve? pse si beson njerezit, apo sbeson veten ne radh te par!!
    ahhahahahahaha deka.. me duket se po i duken krejt profilat njilloj...

Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •