Pershendetje anetare!
Kerkoj keta dy filma me titra shqip dhe me kualitet te mire, patjeter.
Catch me if you can ku luajne Leonardo DiCaprio dhe Tom Hanks, dhe Body of lies ku luan DiCaprio poashtu.
Shpresoj te me ndihmoni.
Pershendetje anetare!
Kerkoj keta dy filma me titra shqip dhe me kualitet te mire, patjeter.
Catch me if you can ku luajne Leonardo DiCaprio dhe Tom Hanks, dhe Body of lies ku luan DiCaprio poashtu.
Shpresoj te me ndihmoni.
Keta dy filma mund t'i gjesh tek www.h33t.com, me kualitet super te mire. Por....mund t'i gjesh me titra anglisht, ose pa titra fare.
Te dy jane filma shume te bukur. Sidomos Chatch me if you can. Me Leon protagonist s'kishin se si te ishin ndryshe.![]()
Mariushka
Falemnderit por me vjen keq se mua keta filma me duhen patjeter me KUALITET TE MIRE dhe me TITRA SHQIP.
Keshtu qe, shpresoj te me ndihmoj dikush tjeter.
Filmin Body of Lies tashme e shkarkova, keshtu qe jam vetem ne kerkim te Catch me if you can.
Hajde me ndihmoni ta gjej kete film Catch me if you can, do t'ia kisha ditur per ndere.
Respekt.
me ndihmoni per CATCH ME IF YOU CAN ju lutem
E pabesueshme!
Forumi ka mijera anetare dhe akoma nuk ka dal njeri qe mundet te me ndihmoj. Nuk e di cfare te them.
shko tek ky linku.... www.google.com shkruaj ate qe kerkon dhe po te kerkosh pak do ta gjesh.
prenceedi, para se te bej kete kerkese normalisht qe kam kerkuar ne google e ku kam mundur por nuk kam mundur ta gjej filmin CATCH ME IF YOU CAN me titra shqip, prandaj si arsye e kesaj qe NUK KAM MUNDUR TA GJEJ ASKUND e hapa kete teme apo jo? Dhe kam kerkuar ndihme qe te ma gjej dikush.
MI CORAZON, nuk e di pse ke pasur nevoje qe te me ofendosh me ato fjale si "i ndihmon te tjeret?" perderisa une nuk te kam ofenduar askund ty personalisht. Kaq deshta te them, kalo mire!
refresh...
Krijoni Kontakt