Close
Faqja 80 prej 82 FillimFillim ... 30707879808182 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 791 deri 800 prej 813
    i/e regjistruar Maska e Pushi
    Anėtarėsuar
    20-12-2007
    Postime
    159
    et voila teta ...e ke me poshte
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Pushi : 13-10-2011 mė 09:34

Anėtarėsuar
    20-12-2007
    Postime
    159
    ok, varianti me dore te lire.
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

i/e regjistruar Maska e teta
    Anėtarėsuar
    25-10-2005
    Postime
    2,005
    Rrethi trekendeshi.katrori-pergjegjje

Si ju doli vizatimi?
    Meriton te ngjitet te frigoriferi?Trekandeshet paraqesin punen,mesimin katroret shoqerin dhe normat e saja,ndersa rrethi jeni ju vet.

Nese keni vizatuar nje rreth te madh,athere keni nje mendim te mire per veten tuaj,kjo mund te jete positive nese keni rrespektim objektiv.Por te shumica kjo interpretohet kinse ai eshte vet qendtra e botes.
    Nese keni rrethin e vogel,ju ndiheni i pavlefshem ,dhe bota rreth jush edhe me e vogel,hmm kujdesuni per trekendeshet dhe katroret qe ju rrethojn.

Numri i trekendeshve paraqet punen dhe detyrimet ne shkolle,sa me e madhe qe eshte treklandeshi aq rendesi me te madhe i kushtoni punes dhe detyrave tuaja,Nese keni numer te madh te trekendeshve ,ndoshta eshte me mire ti zvogloni disa sa nuk jeni shpenzuar.

Katrori eshte raporti juaj me shoqerin dhe me njerzit per rreth,Nese jan te medhenj athere jeni nen presion te akomodoheni ne shoqerin qe jeni,por nese keni shum te vegjel ,athere ndiheni i vogel ne shoqerin e madhe qe jeni

nese i keni vizatuara te ndara nga njera tjetra jo simvizatim i perbashket,athere jeni person i izoluar nga bota

Anėtarėsuar
    25-10-2005
    Postime
    2,005
    mmm cenkam e mesin e art une.mire me pelqen rrezulltati,nuk,e paskam tepruar shum

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    teta qfare teste ke ne plane per sote?

Anėtarėsuar
    25-10-2005
    Postime
    2,005
    per sot po japim nje koment rreth vizatimit te pushit:

pushi e gjen veten pjeserisht te angazhuar ne ca pune por me shum te inkorporuar ne shoqeri te interesave te ndryshme,edhe pse i cik eshte komplexiv se ka nje mendim paksa them paksaa inferior per veten ne raport me ta.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga teta : 19-10-2011 mė 06:03

Anėtarėsuar
    25-10-2005
    Postime
    2,005
    next please:...

Anėtarėsuar
    20-12-2007
    Postime
    159
    teta flm per pergjigjen, por ndonjehere keto testet jane si puna e nikeve qe ne perdorim ne forum .

Perqafime nga Pushi Djali

Anėtarėsuar
    25-10-2005
    Postime
    2,005
    pushi konsidero veten te priveligjuar ,nuk komentoi testet une,veq kete e fitove se nuk pertove ta plotesosh kete te fundit e gjith keta dembel sillen rrotull

tani nganjehere nuk na pelqejn rrezulltatet,por e bukura eshte se pergjegjja jepet pa dite qellimin e pyetjes,,,dhe deshe nuk deshe deshifrohesh me pergjgjjen tende

sa here nuk me pelqyen ato qe mora une,por i mbajsha me shendet se thell ne vete e di se mua ashtu sillet situata

diten push djali
    nga ana vajza

Anėtarėsuar
    20-12-2007
    Postime
    159
    Bo moj teta, une te thashe "flm" dhe ti vetem kesaj nuk ju pergjigje
    Edhe une me shendet e mbaj cdo gje

Push djali

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •